• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

arkadaşlar bu topik hepimizin topiği ama gene de en birinç ben.çünkü ben açtım bu topiği;)))) şaka şaka...herkes aklına gelen bütün isimleri yazsın.oylamaya sunacağım.herkesin bulduğu başlığı liste yapıp oya sunacağım.bu geceden başlıyor yeni isim bulmaca.1 hafta müddet veriyorum hadi bakalım kolay gele;)

benden başlık...bu fasülye 7,5.lira :33:

Her telden her demden :51:nassi...YADA NAHINA DA VUR NIHINA DA VUR OLSUN:))))))))))SONA DA BESTEYE DE VUR :))))))))))))))

Son düzenleme:
gerilen ve gerilmek isteyenlerin topiği :52:
ya da

gerdirenler,gerdirmek isteyenler buyruuun

Son düzenleme:
Önce topiğim şimdi bu dışlanıyormuyum ne ah ah bu siteye yıllarımı verdim.Yemedim yazdım içmedim okudum.Geceleri uykuz kaldıım bumuydu teşekkürün uleeeeeeeeeyn :50::50::50:

aman toprakçım bak beni üzme ameliyata üzgün girmeyeyim :5:sen bizim kütüphane kadınımızsın :34: 1.şişe rakı getireyim mi uleeeen çok dertli gördüm seni:21:

Ameliyat öncesi bi toplansak ya içer dertleşiriz geyiğin dibine vururuz ne dersiniz.Jelesece şu senin bir yer varya gidemediğimiz oraya gideriz isterseniz.

Back