DÜŞ ADAMIN YAKASINDAN YAHU BESTE VE SENİN YÜZÜNDEN HA BİRDE BENTOPRAK ÇOOOOOOOK MEŞGUL ETTİNİZ DOKTORUMU BIRAKIN
PEŞİNİ
Ben miiii Lütfen ekstralara gitmiyorum bi krem taaam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DÜŞ ADAMIN YAKASINDAN YAHU BESTE VE SENİN YÜZÜNDEN HA BİRDE BENTOPRAK ÇOOOOOOOK MEŞGUL ETTİNİZ DOKTORUMU BIRAKIN
PEŞİNİ
ben miiii Lütfen ekstralara gitmiyorum bi krem taaam mı
arkadaşlar bu topik hepimizin topiği ama gene de en birinç ben.çünkü ben açtım bu topiği))) şaka şaka...herkes aklına gelen bütün isimleri yazsın.oylamaya sunacağım.herkesin bulduğu başlığı liste yapıp oya sunacağım.bu geceden başlıyor yeni isim bulmaca.1 hafta müddet veriyorum hadi bakalım kolay gele
ya canım ciğerim ben senin adını diğerlerine ayıp olmasın diye yazdım
benden başlık...bu fasülye 7,5.lira
Her telden her demden nassi...YADA NAHINA DA VUR NIHINA DA VUR OLSUN:))))))))))SONA DA BESTEYE DE VUR :))))))))))))))
ya daaa, vur vur inlesin,bizim topik eğlensin
Ya daaa, Vur vur inlesin,bizim topik eğlensin
ay sen asena yı da geçtin...nesrin topkapı halt etmiş valla
ya da '' bütün germeler buraya''
Bu isim değişikliğini nerden,kime başvuracağız ? a be duyan varmı beni ?
ya canım ciğerim ben senin adını diğerlerine ayıp olmasın diye yazdım
Önce topiğim şimdi bu dışlanıyormuyum ne ah ah bu siteye yıllarımı verdim.Yemedim yazdım içmedim okudum.Geceleri uykuz kaldıım bumuydu teşekkürün uleeeeeeeeeyn
aman toprakçım bak beni üzme ameliyata üzgün girmeyeyim sen bizim kütüphane kadınımızsın 1.şişe rakı getireyim mi uleeeen çok dertli gördüm seni
Neyse affettim rakıya ama
tamam ben hastane çantama zula yaparım geldiğinde iki kadeh içeriz ben öyle giderim kesilmeye dermişim:2: