• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kızlar diğer konu da tarih belirlendi 19.u ameliyat tarihi aldım bizim doktorun tavsiye ettiği profa gittim oda yakışıklı değil :1: yarın doktor çevresi geniş olan bir arkadaşı arayacağım bakalım tavsiyesi var mı bu konuda...bende haberler böyle 24.ü karın gerdirme hayalim hayal oldu:(((

Son düzenleme:
Jelesecciğim konuya uzak kaldım kusuruma bakma..Çok geçmiş olsun.Geç olsun güç olmasın arkadaşım.

Hayırlı haberlerını duymak isterim..Gönlunce olsun.

PİİİİŞT, 2.adet görünmez arkadaşlar kimsiniz bakim? beste ve panter hanımlar mı acep ?:9:

Jelesecciğim konuya uzak kaldım kusuruma bakma..Çok geçmiş olsun.Geç olsun güç olmasın arkadaşım.

Hayırlı haberlerını duymak isterim..Gönlunce olsun.

Aledaxs canım :16:nerelerdesin arkadaşım? Ya hiç sorma biyopsi sonucum beni ve sevdiklerimi üzdü :5: komple boğazda ki lenf bezleri ile temizlenecek çok tırsıyorum ama mecbur bir an önce olmam gerekiyor :18: Çok sağol iyi dileklerin için atlatıp tekrar karın için ay sayarım inşallah...çok öptüm güzel yürekli arkadaşım :54:

Bestem koş yetiş bacım:10:.Sen gelirsin ancak bunun hakkından.Dur şu komşunun şimdiden aklına giriim de yapmasın seni ameliyat mameliyat.

Beni aşağılayıcı konuştun:14: üüüüüü:43: pro üye olmayanlar naapsın jelesec hanım? yesin zılgıtları otursunlar de mi?:63:

TÜRKİYE gerçeği üzülme bu ayrım her yerde yapılıyor :ssz: pronun havası var diye aldık :9: ama pek bi işime yaramadı hastalandım karttan sonra:14:

Bestem koş yetiş bacım:10:.Sen gelirsin ancak bunun hakkından.Dur şu komşunun şimdiden aklına giriim de yapmasın seni ameliyat mameliyat.

tek tek gelin :33: biraz doktora darıldım kırıldım amma yüzüne bi şey demedim :ssz:anam beni ameliyat edip etmemekte kararsız kalmış ünlü estetikçiler sıradaydı beni ameliyat etmek için ben tercih etmedim :24: hep bu besteden sonra havaya girdi doktor:30:

tek tek gelin :33: biraz doktora darıldım kırıldım amma yüzüne bi şey demedim :ssz:anam beni ameliyat edip etmemekte kararsız kalmış ünlü estetikçiler sıradaydı beni ameliyat etmek için ben tercih etmedim :24: hep bu besteden sonra havaya girdi doktor:30:

Vallaha pimpirik hanım tikkat et.Her an vazcayabiliir baycan;))) hatta vazgeçip dikişlerin sonunu bana bırakabilir:33:

Vallaha pimpirik hanım tikkat et.Her an vazcayabiliir baycan;))) hatta vazgeçip dikişlerin sonunu bana bırakabilir:33:

vallahi bana da öyle geliyor pek niyeti yok beni ellemeye :ssz:hele en son ki durum ve süreç beni iyice pisikopat yapacağından emin gibi en erken 6.ay sonra görüşelim dedi :30:

güzel arkadaşım seni özledim:16: hala arıza var galiba ?giremediğine göre siteye :ssz: sensiz buralarda küçük hüsamettin gibi kaldım :)

6 ay meselesini tekrar sordunmu dün?

sormam mı sordum vallahi pek beni iplemiyor gibi geldi :ssz: sonraki tedavi atom yada ışın neyse işte bunlar yüzünden olmaz bünye kaldırmaz dedi .Sonra ol sen ameliyatı sonrası sürece göre değerlendirme yapılır değip son noktayı koydu

sormam mı sordum vallahi pek beni iplemiyor gibi geldi :ssz: sonraki tedavi atom yada ışın neyse işte bunlar yüzünden olmaz bünye kaldırmaz dedi .Sonra ol sen ameliyatı sonrası sürece göre değerlendirme yapılır değip son noktayı koydu

Vardır bir hayır.Sen bu konuyu bir de diğer doktora sor bakalım ne diyecek?ne gibi zararı olurmuş öğren iyice.

Vardır bir hayır.Sen bu konuyu bir de diğer doktora sor bakalım ne diyecek?ne gibi zararı olurmuş öğren iyice.

genel cerraha mı? anam adam kesin bu kadın kafadan hasta der bu durumda estetik düşünüyor :9: ameliyattan sonraki süreçte sorarım , ya bünye halsiz kalacak falan ya tekrar ağır bir ameliyat olmaz mantıken süre şart tabi

Son düzenleme:
Back