Sihirli elleri olanlar varmış yaakşam bişey yemedim :)
AAA öylemi yaptııı ben görmedim bak
Jelesecciğim konuya uzak kaldım kusuruma bakma..Çok geçmiş olsun.Geç olsun güç olmasın arkadaşım.
Hayırlı haberlerını duymak isterim..Gönlunce olsun.
PİİİİŞT, 2.adet görünmez arkadaşlar kimsiniz bakim? beste ve panter hanımlar mı acep ?
Bendim beeeen))
sen olamazsan bebeğimPRO ÜYELİĞİN YOK
ZİYARETÇİ DEMEDİM GÖRÜNMEZ DEDİM:))))))))))))
Beni aşağılayıcı konuştunüüüüüü pro üye olmayanlar naapsın jelesec hanım? yesin zılgıtları otursunlar de mi?
Bestem koş yetiş bacım.Sen gelirsin ancak bunun hakkından.Dur şu komşunun şimdiden aklına giriim de yapmasın seni ameliyat mameliyat.
tek tek gelinbiraz doktora darıldım kırıldım amma yüzüne bi şey demedim anam beni ameliyat edip etmemekte kararsız kalmış ünlü estetikçiler sıradaydı beni ameliyat etmek için ben tercih etmedim hep bu besteden sonra havaya girdi doktor
Vallaha pimpirik hanım tikkat et.Her an vazcayabiliir baycan)) hatta vazgeçip dikişlerin sonunu bana bırakabilir
vallahi bana da öyle geliyor pek niyeti yok beni ellemeyehele en son ki durum ve süreç beni iyice pisikopat yapacağından emin gibi en erken 6.ay sonra görüşelim dedi
6 ay meselesini tekrar sordunmu dün?
sormam mı sordum vallahi pek beni iplemiyor gibi geldisonraki tedavi atom yada ışın neyse işte bunlar yüzünden olmaz bünye kaldırmaz dedi .Sonra ol sen ameliyatı sonrası sürece göre değerlendirme yapılır değip son noktayı koydu
Vardır bir hayır.Sen bu konuyu bir de diğer doktora sor bakalım ne diyecek?ne gibi zararı olurmuş öğren iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?