Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Şekerim adam uçtu resmen odadan diyorum başkada birşey demiyorum ben çok sakin uslu kibarım bilirsin hiç ruhumda yok vıdı vıdı dermişim

Merhaba :) arada bir bu kadar kiloyu nasıl verdiğinide bizimle paylaşsan artık dr un gözünede batmaya başladım da

sende o pis boğaz varken diyet falan yapamazsın pazartesi yanındaydım tatlıyı nasıl götürdüğüne bizzat şahidim

senden dolayı uçmuştur baycan oranı buranı beleş getiriyon ya ondan

Canım sağol, ben alıştım artık her sene orayı burayı kestiriyorum bu beklemediğim istemediğim bir kestirme ama mecbur yaptırıp hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim güzel içten kelimelerin için sağol inan karşılıklı iyi niyet bu arada senin yakışıklı çok canlar yakacak haberin olsun bakışlar 10.numara

19.unda canım ameliyat tarihim dualarına beni de kat lütfen çok öptüm

KOPTUM OKURKEN TELDE TELAŞLA ARADIM NE OLDU DİYE AMA TAM OKUMAMIŞTIM YAZIYI... KIZIM 1.DİKİŞTEN KORKAN SEN GERDİRMEDİK KESİLMEYEN DİKİLMEYEN YERİ KALMAYAN SEN DEĞİLMİSİN YA BİRDE KOL BACAK GERDİRECEĞİM DİYE GÜN SAYIYON NASSİ OLACAK BU ?

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN LÜTFEN BAYCANI BÖYLE KÜÇÜK ŞEYLER İLE MEŞGUL ETME BEBEĞİM BİZİM ZAMANIMIZDAN ÇALMA ADAM ESTETİKÇİMİ YOKSA 24.SAAT HASTALARINA SERVİS VEREN BİRİ Mİ ANLAMADIM YORMAYIN ADAMI

Ama 19 unda biz de geliriz ona göree

20'sinde çok daha keyifli olacak o zaman bu topik; inanıyorum ki:)

bizler bu topikte inan gülmekten altımıza kaçırmamak için tuvalete zor yetiştik Ismi lazım değil o kendini bilir gülmekten göz ve ağız çevresi çok kırıştı ona çözüm olacak kremi üretmek için uğraşıyor O yüzden 3.gündür topiğe giremiyor

Yaaa banane baycanım da baycanım.

Ahhh kıyamaaam ogülatakanem benimmm.Canım benim o ya duymasın ve okumasın bu yazdıklarını

ahhh kıyamaaam ogülatakanem benimmm.canım benim o ya Duymasın ve okumasın bu yazdıklarını

benimde canım O bir süpermen anne... O bir zehir hafiye.... O bir çok iyi yönetici... O bir samimi içten sevecen her koşulda sevdiği arkadaşının yanında olan

yalnız karın germeden sonra tehlikeli olabilir bu başlık o zaman:) gülünce dikilen kaslar fena oluyor...

yalnız karın germeden sonra tehlikeli olabilir bu başlık o zaman:) gülünce dikilen kaslar fena oluyor...

bak doğru diyorsun ben zaten uyuzum dikiş konusunda gülmekten açılır :18:falan allah korusun...beste en taze ameliyatlı karnını tuta tuta gülüyordur herhalde

Ya Rabbit ya (bu ismide nerden bulduysan??) ya tavşan yaa oluyo yani okuyunca Bence de çok saçma bir isim koymuşum topiğe.Tez elden bu topiğin ismi değişeee...

Ya Rabbit ya (bu ismide nerden bulduysan??) ya tavşan yaa oluyo yani okuyunca Bence de çok saçma bir isim koymuşum topiğe.Tez elden bu topiğin ismi değişeee...

Kızım var ya gözümden yaş geldi inan rabbit ne lan? senin ki çok mu iyi alfabeyi sıralıyoruznlglpdertyuvnzbu ne len?

isim çok saçma ben sana taaaaaaa en başta dedim yambul yumbul da yazmışsın

Kızım var ya gözümden yaş geldi inan rabbit ne lan? senin ki çok mu iyi alfabeyi sıralıyoruznlglpdertyuvnzbu ne len?

isim çok saçma ben sana taaaaaaa en başta dedim yambul yumbul da yazmışsın

Arkadaşlar bu topik hepimizin topiği ama gene de en birinç ben.Çünkü ben açtım bu topiği))) şaka şaka...Herkes aklına gelen bütün isimleri yazsın.Oylamaya sunacağım.Herkesin bulduğu başlığı liste yapıp oya sunacağım.Bu geceden başlıyor yeni isim bulmaca.1 hafta müddet veriyorum hadi bakalım kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…