Şekerim adam uçtu resmen odadan diyorum başkada birşey demiyorumben çok sakin uslu kibarım bilirsin hiç ruhumda yok vıdı vıdı dermişim
Merhaba :) arada bir bu kadar kiloyu nasıl verdiğinide bizimle paylaşsan artık dr un gözünede batmaya başladım da
topiğe şöyle bir bakayım derken bir şeylerin ters gittiğini anladım sayfaları atlayarak geriden okuyayım dedim .geçmiş olsun canım,nazara geldin herhalde. ama senin gibi yardımsever ,güzel kalpli biri kolaylıkla atlacaktır bu ameliyatı.hiç canını sıkma ve bu ameliyatının olup bittiğini ve karın germe ameliyatına girmek için karnının çizildiği anı düşün. güzel düşün güzel şeyler olsun canım. nerede olacaksın ameliyatı karar verdinmi? şimdiden geçmiş olsun. öpüyorum seni.
1.Sahne
Amanııın ben geldim.Bacılarrrrr,gacılaaaaar...neler oldu neler...amanın ölüyom,bitiyom...gitti gitti gittiii...şimdi ben bugün 4 arkadaş spora...çok eğlenme fotolar,kakarakikiler,fistanlar dandini bostanalar...derken her bir yerlerde foto çekilirken benim otorduğum yerin altında aliminyum şerit sen yırt benim eşofmanı,gir etimin içine.Ama ben o an anlamadım biraz acıdı ama en çok eşofmana üzülmece daha da yeni aldım pantul eşofmanı.Derken biz zumba mumba plates ne varsa girdik girdik çıktık en son sauna buhar odalarından sonra jakuziye girdik dört çatlak bayan.Derken sular alttan alttan fokur fokur şeettirirken birden bacağımın altı yandı.Ben de parmağımla şööle bir bakiim nooldu dememle benim baş pımmak gir sen o etin içineyarılmış yanee ay ben bir kork bir kork...zıpladım suyun içinden doğğğru klübün sağlık odasına.Bir hemşire.tam değiyo ben feryat figan.Bir elliim diyo ben bir ağız yerde bir ağız gökte.amanııın goşun goşun yardım edin bacılar gacılar ben ölüyom...
2.SAHNE
Hemşire demezmi bir dikiş lazım.Ben anında odadan vınnnkadın peşimde ben önde soyunma odasına,o koşar ben koşar...zor bela beni ikna edip sadece pansumanla kurtardım durumu.Ama tetanoz yaptırmak kaydı ile. bütün eczanaler sağlık ocakları ya da aciller yaparmış.
3.Sahne
O, 4 arkadaş ve ben doğğru bir eczaneye ama beni bir görün aşı olacamya kalp 330 atıo amanııın ölüyom kimsenin haberi yok...Derken eczacıya dedimki ben tetanoz olacam.Dedi yapamam.Dedim neden? Doktor okeylemeden olmaz dediAl sana bir yıkım daha...Hemen aman doktor canım doktor Baycan ımı aradım.Ses tir tir,tır tır tır vır vır vır ağlamaklı bir sesle anlattım durumu.Dedi benim görmem lazım.aneeem ben ölüyom bu arada kimsenin haberi yok:37 atladık o 4 bayan doğğğru memorial e...
4.sahne
Bekle bekle sıra bana geldi.Bu arada o 4 kadın beni sakinleştirmek baabında permüperişan...Derken baycan demiş acile gitsin.Hadeee ben ve 4 kadın doğğru acile.Baycan geldi nooldu n.. hnmcım sana dedi ben :18: şeklinde dişleri birbirine vurup titreme modunda cvp bile veremezken (çünkü aklımda binbir soru iğne yapacakmı,dikiş atacakmı ay ay ay hala kimsenin haberi yok ben artık öldüm el fatiha) kendimi buldum acil odasında.Bakmak ister göstermem ,eğil der eğilmem,ohooo şimdi Nldglp ile uğraş dur...neyse ben sular seller terleme sonrası zorla dikiş attırmadım.Sıkı sıkı bandajladı 3 gün su değmeyecek.Aslında 2 dikiş olabilir dedikce ben sedyenin üstüne fırlamaca...heheheheheeh tetanoz da yaptırmadımm gerenk yok dedi
FİNAL son perde.
Ben ve 4 arkadaş şükranlarımızı sunarak oradan ayrılmaca.Sadece 1 kutu antibiyotikle yırttımCazgırlık da bazen işe yarıo sankim.Ben haala kol germe diyorum.Aman uzak olsun uzak.Ben şimdi 4 arkadaştan ayrıldım hatta beni başlarından defettiler desem yeridir:)) Ben şimdi evimdeyim kuzu gibiyim çok iyiyim.Hatta bi yatıp uyursam koç moduna geçiveririm ) Selamlar sevgiler...
Canım sağol, ben alıştım artık her sene orayı burayı kestiriyorum bu beklemediğim istemediğim bir kestirme ama mecbur yaptırıp hayatıma kaldığım yerden devam edeceğimgüzel içten kelimelerin için sağol inan karşılıklı iyi niyet bu arada senin yakışıklı çok canlar yakacak haberin olsun bakışlar 10.numara
19.unda canım ameliyat tarihim dualarına beni de kat lütfen çok öptüm
20'sinde çok daha keyifli olacak o zaman bu topik; inanıyorum ki:)
KOPTUM OKURKENTELDE TELAŞLA ARADIM NE OLDU DİYE AMA TAM OKUMAMIŞTIM YAZIYI... KIZIM 1.DİKİŞTEN KORKAN SEN GERDİRMEDİK KESİLMEYEN DİKİLMEYEN YERİ KALMAYAN SEN DEĞİLMİSİN YA BİRDE KOL BACAK GERDİRECEĞİM DİYE GÜN SAYIYON NASSİ OLACAK BU ?
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN LÜTFEN BAYCANI BÖYLE KÜÇÜK ŞEYLER İLE MEŞGUL ETME BEBEĞİM BİZİM ZAMANIMIZDAN ÇALMAADAM ESTETİKÇİMİ YOKSA 24.SAAT HASTALARINA SERVİS VEREN BİRİ Mİ ANLAMADIM YORMAYIN ADAMI
bizler bu topikte inan gülmekten altımıza kaçırmamak için tuvalete zor yetiştikIsmi lazım değil o kendini bilir gülmekten göz ve ağız çevresi çok kırıştı ona çözüm olacak kremi üretmek için uğraşıyor O yüzden 3.gündür topiğe giremiyor
Yaaa banane baycanım da baycanım.
ahhh kıyamaaam ogülatakanem benimmm.canım benim o yaDuymasın ve okumasın bu yazdıklarını
DÜŞ ADAMIN YAKASINDAN YAHUBESTE VE SENİN YÜZÜNDEN HA BİRDE BENTOPRAK ÇOOOOOOOK MEŞGUL ETTİNİZ DOKTORUMU BIRAKIN PEŞİNİ
bizler bu topikte inan gülmekten altımıza kaçırmamak için tuvalete zor yetiştikIsmi lazım değil o kendini bilir gülmekten göz ve ağız çevresi çok kırıştı ona çözüm olacak kremi üretmek için uğraşıyor O yüzden 3.gündür topiğe giremiyor
açtığım topiğe haaTeşekkürler
Canııım çok geçmiş olsun.Nazara geldin sen nazaraOku üfle sadaka ver ucuz atlatmışın.Yine Baycan herderde deva baycan.Çok çok çok geçmiş olsuuun.Öpüyorum seni.
yok bebeğim orada keyifli ama ciddi bir yer orada süreci falan yazıyoruz burada kuru fasülyenin faydalarınıo yüzden daha keyifli dedim
yalnız karın germeden sonra tehlikeli olabilir bu başlık o zaman:) gülünce dikilen kaslar fena oluyor...
yalnız karın germeden sonra tehlikeli olabilir bu başlık o zaman:) gülünce dikilen kaslar fena oluyor...
ya valla benim bi suçum yoketim yırtıldı bacım naapim ölsemiydim
Ya Rabbit ya (bu ismide nerden bulduysan??) ya tavşan yaa oluyo yani okuyuncaBence de çok saçma bir isim koymuşum topiğe.Tez elden bu topiğin ismi değişeee...
Kızım var ya gözümden yaş geldi inanrabbit ne lan? senin ki çok mu iyi alfabeyi sıralıyoruz nlglpdertyuvnz bu ne len?
isim çok saçma ben sana taaaaaaa en başta dedimyambul yumbul da yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?