- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Bitane ve en birinç olan benim ,jelibom ikinç ha ona göre
bi bu sorunu var arkadaşlar hep birinci olmak ister idare edin menepozdan bu ruh hali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitane ve en birinç olan benim ,jelibom ikinç ha ona göre
Süpper olur hep destek tam destekBen edeyim sizi motive edeyim yanibende dietteyim zaten
Hani protein diyeti yapiyordun jelocum karnibahar needed ciktisizi 10 doktorda kurtarmaz şişkolar bakın bana karnabahar be yazık bana oda haşlama
Senin dövmeni deşifre ederim çıplak fotolarını servis ederim pazende neymiş
Hani protein diyeti yapiyordun jelocum karnibahar needed cikti
Özgürden alırımarkadaki dövmenin resmi yok la kimsede zor deşifre eden
Sorun,soruşturun,koruyup,kollayın beni. Kuzucuklar sizle muhabbet pek tatlı emme.yarın koca gider Ankara ya...Yeni pantuluna bir ütü basam ben,hepinizi öpücükledim. Hayırlı geceler...
Cuma görüşelim :))eee boşmusun can can özledim seni bir görüşek iki diyet yemeği yiyek
sağlıkla gitsin eniştem dönsün
Özgürden alırım
Tabiki Sen en bitanesinjelodan sonraBitane ve en birinç olan benim ,jelibom ikinç ha ona göre
Cuma görüşelim :))
berom cinnet geçirir bak bu tüylü karışmam he he birincisin de sen geç belli birinci kimTabiki Sen en bitanesinjelodan sonra
Tahmin ediyorum canim nldkız nld bir tanedir gerçekten @ogltkn diğer eskiler duymasın bu tüylü candır cannn
görsen tanısan dersin jelibon doğru diyormuş yok eşi benzeri
uyumlu beromTahmin ediyorum canim nld
Yok ben en birinci sensin yazmistim zaten , jelodan da once yazarken yanlislik oldu klavye hatasiberom cinnet geçirir bak bu tüylü karışmam he he birincisin de sen geç belli birinci kim
kız tam politikacılar gibisin haaa ver ayarı dansöz asenaYok ben en birinci sensin yazmistim zaten , jelodan da once yazarken yanlislik oldu klavye hatasi
Bak proteinden karnibahar diyetine gecmis jelocum yok bu hafta cikmayin,
paramı kaldı bir eğlenceye gittik gitti 500 kağıt bacı et alacak mani yok hele kargo yap yazıktır bana
Cok fazla kiviririm hemen anindakız tam politikacılar gibisin haaa ver ayarı dansöz asena
Bak proteinden karnibahar diyetine gecmis jelocum yok bu hafta cikmayin