Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

zuzu53 cuma plandan haberim var ben son dakika golü yaparım belki bakalım net değilim küsmeyinnn kalbim sizlerle dolma yemeye gidecekmisiniz leylaya paket yapın bana da

zuzu53 cuma plandan haberim var ben son dakika golü yaparım belki bakalım net değilim küsmeyinnn kalbim sizlerle dolma yemeye gidecekmisiniz leylaya paket yapın bana da
Yeşil çay içselerdi giderdim şu durumda ilk günden diyetime ihanet olur yoksa Davetsiz bile giderdim :)) küseriz küseriz gönülde koyarız lütfen davete icabet ediniz sana detoks çayı ısmarlarım

hah işte eşinin de 190 olması lazımdı en az ama olmuş güzel olmuş boşver sende az değilsin haa evir çevir falan

Hepsini yemedim canımsenin karnıbaharı görünce kendimden utandım.arkadaşlarım orda açlıkla kıvranırken bunları yiyemem dedim.herşey sizin için

hahahha demek acıdın bana gülüm valla nldglp ile yine başladık diyete ver al ne olacak bilmiyorum Allahtan asilim şişkoyum ama sağol benim kobayım seni seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…