Iyi hatirlattin yarin cikarayim Hulu hopumuahan da böyleee
Iyi hatirlattin yarin cikarayim Hulu hopumucok guzel kilo verdiriyor
Bende optum sizi , iyi geceler kizlarHepinizi kocaman kocaman öptüm iyi geceler güzel hatunlaryarın ofum rahat dedikodu yaparız
Yeşil çay içselerdi giderdimzuzu53 cuma plandan haberim var ben son dakika golü yaparım belki bakalım net değilim küsmeyinnn kalbim sizlerle dolma yemeye gidecekmisiniz leylaya paket yapın bana da
Sosyal tesislerde spor yapicim bende :)) hulu hop göbek bölgesinde muhteşemIyi hatirlattin yarin cikarayim Hulu hopumucok guzel kilo verdiriyor
hah işte eşinin de 190 olması lazımdı en az ama olmuş güzel olmuş boşver sende az değilsin haa evir çevir falanWallaaaa, 176 boyunda bi bayan olarak boyumdan hiç memnun değilim. Eşimle aynı boydayız. Bence kadın eşinden cüsse olarak daha küçük olmalıyahu adam beni kaldıramıyor amaaaa ben şöyle lastik top gibi olmak isterdim. At duvara geri gelsin... Evir, çevir ... ya da 2 metrelik bi eş seçmem lazımdı
maşallah çektik yawnazara geldin hep benleFAZLANAZLI gözü değdi dedik son resimlerine bu kadınsa biz neyiz yaratığız değdi nazar ondan
Hadi basla bakalim sendeSosyal tesislerde spor yapicim bende :)) hulu hop göbek bölgesinde muhteşem
Hepsini yemedim canım
Hepsini yemedim canımsenin karnıbaharı görünce kendimden utandım. arkadaşlarım orda açlıkla kıvranırken bunları yiyemem dedim. herşey sizin için
Şişkomuuuuhahahha demek acıdın bana gülüm vallanldglp ile yine başladık diyete ver al ne olacak bilmiyorum Allahtan asilim şişkoyum ama sağol benim kobayım seni seviyorum
Şişkomuuuuyani canım şişko görmesem,senide görmesem şişko olduğuna inanırdım yani.ayyy o karın bende olcak varya
Ha hacansın sen yaaa moral oldu yazdıklarınsen ne şanslısın haaa görmek ve ellemek o kadar karını az kişiye nasip olur karın görümlüğü tak hepimizeee
Ha hakızzz karın görünlüğünü yüz görümlüğü olarak verdim ya bundan iyi görümlükmü olur bacım
Öyle ama bir bakıyorum hatuna şarkı dinletiyorsun yada na... Şimdi konuştum yada na... Ya sordum böyle boyle dediFAZLANAZLI canım bu bıngıl zuzu53 senle aramızdaki aşkı kıskanıyor haberin olsun dün yazmış gruba millet niye yoksun nerdesin diyor buda hemen cevap onun Na... var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?