Bitane ve en birinç olan benim ,jelibom ikinç ha ona göre
Süpper olur hep destek tam destekBen edeyim sizi motive edeyim yanibende dietteyim zaten
Hani protein diyeti yapiyordun jelocum karnibahar needed ciktisizi 10 doktorda kurtarmaz şişkolarbakın bana karnabahar be yazık bana oda haşlama
Senin dövmeni deşifre ederim çıplak fotolarını servis ederim pazende neymiş
Hani protein diyeti yapiyordun jelocum karnibahar needed cikti
Özgürden alırımarkadaki dövmenin resmi yok la kimsede zor deşifre eden
Sorun,soruşturun,koruyup,kollayın beni. Kuzucuklar sizle muhabbet pek tatlı emme.yarın koca gider Ankara ya...Yeni pantuluna bir ütü basam ben,hepinizi öpücükledim. Hayırlı geceler...
Cuma görüşelim :))eee boşmusun can can özledim seni bir görüşek iki diyet yemeği yiyek
sağlıkla gitsin eniştem dönsün
Özgürden alırım
Tabiki Sen en bitanesinBitane ve en birinç olan benim ,jelibom ikinç ha ona göre
Cuma görüşelim :))
Tabiki Sen en bitanesinjelodan sonra
Tahmin ediyorum canim nldkız nld bir tanedir gerçekten @ogltkn diğer eskiler duymasın bu tüylü candır cannn
görsen tanısan dersin jelibon doğru diyormuş yok eşi benzeri
Yok ben en birinci sensin yazmistim zaten , jelodan da once yazarken yanlislik oldu klavye hatasiberom cinnet geçirir bak bu tüylü karışmam he he birincisin de sen geç belli birinci kim
Yok ben en birinci sensin yazmistim zaten , jelodan da once yazarken yanlislik oldu klavye hatasi
Bak proteinden karnibahar diyetine gecmis jelocum,
paramı kaldı bir eğlenceye gittik gitti 500 kağıt bacı et alacak mani yok hele kargo yap yazıktır bana
Cok fazla kiviririmkız tam politikacılar gibisin haaa ver ayarı dansöz asena
Bak proteinden karnibahar diyetine gecmis jelocumyok bu hafta cikmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?