Hatunum asaletlim cansın sen
He valla ay birde kilo veremiyorum hocam demezmi ısırasım geldi o dakkaleyladan sonra sinirim zıpladı ne aseleti kadındaki bacak boyu benim komple boyum kadar birde topuk 25 cm yanındatboz börülcesi gibi kaldım neyse Allahtan asalet var he bacak boyu yok ama
He valla ay birde kilo veremiyorum hocam demezmi ısırasım geldi o dakka
Bodur tavuk her daim piliçtirleyladan sonra sinirim zıpladı ne aseleti kadındaki bacak boyu benim komple boyum kadar birde topuk 25 cm yanındatboz börülcesi gibi kaldım neyse Allahtan asalet var he bacak boyu yok ama
leyladan sonra sinirim zıpladı ne aseleti kadındaki bacak boyu benim komple boyum kadar birde topuk 25 cm yanındatboz börülcesi gibi kaldım neyse Allahtan asalet var he bacak boyu yok ama
Onlar benim yaş grubundan demekkidemi öyle diye avunum yok bacım hepsi 33 yaşında bir ben 44,45 yakın olanım bodurum hemde yaşlı ama asalet var
zorunuz ne loo benimle
Biz boydan kardeşiz biliyonzorunuz ne loo benimle
kısayım ama yetenekliyim ben bi kerekadının kısası makbulmuş
Sohbet koyu hğç bana bildirim gelmiyor iki gevezelik yapayım
erkekler minyon kadın seviyor ayrıntıya girmiyim ama opsiyonluyuz puahahaBiz boydan kardeşiz biliyonbizim boyumuz kısa aklımız uzun şimdi uzun boylular yansınlar dertlerine o söz saçı uzun aklı kısadan esinlenerek yazılmıştır
Onlar benim yaş grubundan demekki
zorunuz ne loo benimle
kısayım ama yetenekliyim ben bi kerekadının kısası makbulmuş
tanıdığım tüm erkekler minyon kadın seviyor ayrıntıya girmiyim ama opsiyonluyuz puahaha
ezdirmem titreği kimseye zoru olan bana bulaşsın
yeteneklisin valla sendeki fadıllık kimsede yokkk
ayy valla hemen değiştirdim insanı soğuttular forumdansonrada diyon adım çıktı fantaziye inmez normal ev kadınınatanıdığım tüm erkeklere derken düzelt lo bu yazıyı hemen çık çık çık direk dava metninin en üstüne koyarla
gelin alıyoruz nişan yaptık gelinin boyu 176 mış güya ama bence fazla abimden uzun duruyor valla sinirim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?