Resimlerinizi Gordum arkadaslar , cok eglenmissiniz:) Hepiniz cook Guzelvalla çok eğlendik balım hatta bugün fuul evde dinlenmece durumu:)))) forumdan rumuzu lazım değil çok sevdiğimiz bir arkadaşımız ameliyat oldu ona ayarladık eğlence gecemizi yakındı mekan ona da ce dedik sonra mekana geçtik
Resimlerinizi Gordum arkadaslar , cok eglenmissiniz:) Hepiniz cook Guzelsiniz Amma jelom en guzeli
Ahahhaa Kim Abla dedi sana , Bende geleyim beraber dovelimsen gel berom mekanlar benden sorulur seni nasıl ağırlıyorumen güzeli bendim demi ahahhah çatlasınlar hele biri vardı bıngıl bana abla dedi dövecektim
yok yavrum ya sesler geliyordu belliydi eğleniyordunuz dedim herhalde kafası güzel bana aşkını ilan ediyor
bak beğeni yapmış birde bıngıl zuzu kendini de biliyor abla ne be demi berom arada 11 yaş var diye ablamı oldukAhahhaa Kim Abla dedi sana , Bende geleyim beraber dovelim
Hahaaaa Leyla'yı sorma viski en sonuncu kalemdi önce vodkasını fondipledi
Jelesec ne vakit yaptın kuxumm:)
En fazla 30 gostereyorsun canimbak beğeni yapmış birde bıngıl zuzu kendini de biliyor abla ne be demi berom arada 11 yaş var diye ablamı oldukgörüntüye bak demi 30 gösteriyorum kanka olurum anca abla değil
En fazla 30 gostereyorsun canimbakma srn onlara 11 yas ne ki iki tane 1 hic bir de geri yok
canım valla bende seni arıyorum meme tarafında da takılamıyorum bilmediğin şeylerde var tabiii ama neyse ki iyiyim şükür her şeye rağmen özledim seni@soocute canım, foruma girdiğimde gözüm seni ve birkaç kişiyi arıyor. Onları da göremeyince offfffff diyip kapatıyorum.
Hatunum asaletlim cansın senkıskanır bunlar nazara gelirim sonra bi yerimi kaşıyım dur berom
demi 1 nekiii
canım valla bende seni arıyorum meme tarafında da takılamıyorum bilmediğin şeylerde var tabiii ama neyse ki iyiyim şükür her şeye rağmen özledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?