- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak o kızın dili de uzundur diyim abinin başını yer
hayırlı olsun bu arada tekrardan abinde demek senin gibi yerden bitme
bildirimler niye gelmiyo ya
çok uzun değil 178 o
rahmetli abim uzundu 187 ydi bizim sülalenin en kısası benim
benim kız bile omuzuma geliyo daha 7 yaşında küçük anne diyo süt içirmeye çalışıyo bana
sağ ol canımkıçın yeere yakın zaten gördüm oynarken
bu arada başın sağolsun canım allah sabrını versin
sağ ol canım
bu arade bugün birinci yılım doldu bacak ameliyatımın foto ekledim
pasta keselim Yorum Yap bozukluklara bak sen anlarsınhım pastamı kesek karpuzmu ne seversin
Aaaaa bende bakam o resime :)) meraklandım börülce anneciğin nasıl neler pişirdi sana bir kaç gün içerisindekız sen kart gösteriyon börülce hele topçu ile olan resimde ameliyat sonrası bildiğin fil gibisin takılma sen bunlara benle takıl moralin bozulmasın
Ayrıntıya özelden girseneerkekler minyon kadın seviyor ayrıntıya girmiyim ama opsiyonluyuz puahaha
Topçuyla olan fotoda amelyatta yeni cıkmışım beeee normaldir öyle gözükmem dogum yapmış kadınlar gibi duruyom ben ayrıca yaşımdan 10 yaş genç gösteriyommm kim derki bana 32 yaşındayımkız sen kart gösteriyon börülce hele topçu ile olan resimde ameliyat sonrası bildiğin fil gibisin takılma sen bunlara benle takıl moralin bozulmasın
Ne alıncam bee mesela zuzu53 hiç de 30 larında gözükmüyor senden bile büyük gösteriyor desem alınır mı alınmaz ama güzel şimdi bişi diyemem ona o kaşlarından heryerde tanırım
Ne alıncam bee mesela zuzu53 hiç de 30 larında gözükmüyor senden bile büyük gösteriyor desem alınır mı alınmaz ama güzel şimdi bişi diyemem ona o kaşlarından heryerde tanırım
Annem geldiğinden beri 2 kg aldım bu kadar kısa sürese kilo alabiliyorum börek yaptı haftasonu bi tepsi kıymalımı peynirlimi yapayım dedi yarısını kıymalı yarısını peynirli yap dedim akşam aradım çıktım ofisten geliyorm dedim öyle benden pek bişi de istemez tam kapatırken teli şey diyo yemekten sora bi tatlı bişi al yiyelim diyo hoşbeşlerin var ya onlar kesmez diyor sütlü nuriye al diyor bende pasta almıştm akşama kadar evimi temizlediğin için mükafatlandırıyorm seni diyorm pastada güzeldi valla Jelesec bilirsin sen senin pastaneydi dimi pelit yani zuzucum ben ayvayı yedim topçuya hayatta gidemem bu halde giden olursada sakın bunları demesinAaaaa bende bakam o resime :)) meraklandım börülce anneciğin nasıl neler pişirdi sana bir kaç gün içerisinde
Topçuyla olan fotoda amelyatta yeni cıkmışım beeee normaldir öyle gözükmem dogum yapmış kadınlar gibi duruyom ben ayrıca yaşımdan 10 yaş genç gösteriyommm kim derki bana 32 yaşındayım
E kimi tanıyorum başka kimi gömecem zuzu53 yu hep gömüyorum zaten o alışık boşver hem ben onu hep böyle gömerek sefiorum dimi zuzuahahhahaha kız zuzuyu niye gömdün şimdi
hımmm kaşları evet iyi oldu ama kaşlarda orijinal değil ya kızda bende öylemi herşey orji
ahahhahaha kız zuzuyu niye gömdün şimdi
hımmm kaşları evet iyi oldu ama kaşlarda orijinal değil ya kızda bende öylemi herşey orji
Alabilirsin topçuyu benim işim şimdilik bitti bende de botoks yok ne var gerçi burnumu 18-19 yaşımdayken yaptırmıştımtopçuyu alım gerisi kalsın hep derim şansıma iki doktorum da tipim değildi
32 yaşında ben ist sallıyordum be botoks bile yoktu değil estetik karta kaçmış bodur