• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bak o kızın dili de uzundur :p:p:pdiyim:KK70: abinin başını yer :KK70:

hayırlı olsun bu arada tekrardan abinde demek senin gibi yerden bitme:KK59:

çok uzun değil 178 o
rahmetli abim uzundu 187 ydi bizim sülalenin en kısası benim

benim kız bile omuzuma geliyo daha 7 yaşında küçük anne diyo süt içirmeye çalışıyo bana :D

kız sen kart gösteriyon börülce :KK70: hele topçu ile olan resimde ameliyat sonrası bildiğin fil gibisin takılma sen bunlara benle takıl moralin bozulmasın:KK70:
Aaaaa bende bakam o resime :)) meraklandım börülce anneciğin nasıl neler pişirdi sana bir kaç gün içerisinde :P

kız sen kart gösteriyon börülce :KK70: hele topçu ile olan resimde ameliyat sonrası bildiğin fil gibisin takılma sen bunlara benle takıl moralin bozulmasın:KK70:
Topçuyla olan fotoda amelyatta yeni cıkmışım beeee normaldir öyle gözükmem dogum yapmış kadınlar gibi duruyom :D ben ayrıca yaşımdan 10 yaş genç gösteriyommm :63: kim derki bana 32 yaşındayım

:p

kız biizm eski çetede öyle diyor ne be bi geyik yapacağız o alınıyor bu alınıyor :p bak tboz tboz neler diyoz zuzu53 zuzu53 bıngıl sana titrek alınıyonuz mu yokkk :KK70:
Ne alıncam bee mesela zuzu53 zuzu53 hiç de 30 larında gözükmüyor senden bile büyük gösteriyor desem alınır mı alınmaz :D ama güzel şimdi bişi diyemem ona o kaşlarından heryerde tanırım :D

Ne alıncam bee mesela zuzu53 zuzu53 hiç de 30 larında gözükmüyor senden bile büyük gösteriyor desem alınır mı alınmaz :KK70: ama güzel şimdi bişi diyemem ona o kaşlarından heryerde tanırım :KK70:

ahahhahaha kız zuzuyu niye gömdün şimdi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hımmm kaşları evet iyi oldu ama kaşlarda orijinal değil ya kızda :KK70:bende öylemi herşey orji :KK70:

Aaaaa bende bakam o resime :)) meraklandım börülce anneciğin nasıl neler pişirdi sana bir kaç gün içerisinde :p
Annem geldiğinden beri 2 kg aldım bu kadar kısa sürese kilo alabiliyorum börek yaptı haftasonu bi tepsi kıymalımı peynirlimi yapayım dedi yarısını kıymalı yarısını peynirli yap dedim :D akşam aradım çıktım ofisten geliyorm dedim öyle benden pek bişi de istemez tam kapatırken teli şey diyo yemekten sora bi tatlı bişi al yiyelim diyo hoşbeşlerin var ya onlar kesmez diyor sütlü nuriye al diyor :D bende pasta almıştm akşama kadar evimi temizlediğin için mükafatlandırıyorm seni diyorm pastada güzeldi valla Jelesec Jelesec bilirsin sen senin pastaneydi dimi pelit :D yani zuzucum ben ayvayı yedim topçuya hayatta gidemem bu halde giden olursada sakın bunları demesin :D

Topçuyla olan fotoda amelyatta yeni cıkmışım beeee normaldir öyle gözükmem dogum yapmış kadınlar gibi duruyom :KK70: ben ayrıca yaşımdan 10 yaş genç gösteriyommm :63: kim derki bana 32 yaşındayım

topçuyu alım gerisi kalsın:KK70::KK70::KK70: hep derim şansıma iki doktorum da tipim değildi :KK70:

32 yaşında ben ist sallıyordum be botoks bile yoktu değil estetik :63::63::63: karta kaçmış bodur :KK70:

hımmm kaşları evet iyi oldu ama kaşlarda orijinal değil ya kızda :KK70:bende öylemi herşey orji :KK70:
E kimi tanıyorum başka kimi gömecem zuzu53 zuzu53 yu hep gömüyorum zaten o alışık boşver :D hem ben onu hep böyle gömerek sefiorum dimi zuzu :D

hayatım 3 üye var şimdi online sen ben börülce ama kimse görülmüyor altta onu diyorum hadi ben pro üyeyim bastım paramla oldum pro üye görünmez oluyorum eeee sen nasıl yaptın diyorum herhalde gizlilik ayarlarından yaptın

topçuyu alım gerisi kalsın:KK70::KK70::KK70: hep derim şansıma iki doktorum da tipim değildi :KK70:

32 yaşında ben ist sallıyordum be botoks bile yoktu değil estetik :63::63::63: karta kaçmış bodur :KK70:
Alabilirsin topçuyu benim işim şimdilik bitti bende de botoks yok ne var :anneadayı: gerçi burnumu 18-19 yaşımdayken yaptırmıştım :D

Back