• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

alabilirim demi hay allah razı olsun zaten takipteyim instigramdan eşine kadar gördüm :KK70:
he he tek botoks var sende:p
Herkes takip ediyor zaten :D ben de herşey var bi botoks yok valla güzel yüzüme baksana bi botoksa ihtiyacım varmı :D kaşım ayrı güzel orjinalinden gözüm ayrı güzel :D burun ve dudak orjinal değil geçelim

Ben gidiyorum hadi patronla toplantıya görüşürük arkamdan cok yazmayın :))

Ne alıncam bee mesela zuzu53 zuzu53 hiç de 30 larında gözükmüyor senden bile büyük gösteriyor desem alınır mı alınmaz :KK70: ama güzel şimdi bişi diyemem ona o kaşlarından heryerde tanırım :KK70:
Vuuuu kavgada bile söylenmez buuuu :D ayol yaşlı olduğunu sen zaten evvel zaman içindede söylemiştin :)) ruhum genç ne edek :P

Herkes takip ediyor zaten :KK70: ben de herşey var bi botoks yok valla güzel yüzüme baksana bi botoksa ihtiyacım varmı :KK70: kaşım ayrı güzel orjinalinden gözüm ayrı güzel :KK70: burun ve dudak orjinal değil geçelim
Yüzümde herşeyim orjinal hıh :D kaşlarım sadece rütüşlü Boşluk doldurma Amacıyla yapıldı gerisi Allah vergisi :P

Back