• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ohooo bende diet çeşidi cok :KK48: ama ben öyle aynı diyeti uzun Zaman yapmam , daldan dala yani dietten diette atlarım:confused:sen annen gidince haber ver bana seni incecik :rolleyes:yapayım .
En iyi arkadaşım sensin artık beratti az önce zuzuya yanaşcaktm ama vazgeçtim :D sana dogru geliom :D

:KK70:
Valla bende 1000 tl verdim ve 2 ayda bi doldur az daha doldur diye gittim kaç bin defa adam ses etmeden doldurdu ama yine de eriyiveriyo :KK43: ok senlen ilişkimi kesim medo gelince görüşürüz senle o zaman zuzuya dogru yanaşıom action onda demek :KK70:

hahhahah bak buna sevindim dedim benim yüzde mi sorun var acep yada dr sahte ilaç mı sıktı bana :KK70:

he yanaş ona valla ben dedikodu sevmem yüze pat pat derim onda atraksiyon bol:pHoppa

oyy oyyy oyyy hepsini sil süpür bacım :KK19:

telde zor nefes alıyordun o kadar spor efordan sonra sen yeme :p

kaba börülce resimlerde süzülüyorsun ama ruhun kaba demek ki:-):-):-)

sende haklısın zengin eşin var elden kaçmasın yap diyetini aman sıkı sıkı:KK70:

jelocum ahhh sorma elimde tutmak icin neler yapıyorum diet ne ki :rolleyes: ama ise yarıyor hepsi :KK70:sabahtan aksama kadar yanımda :KK70:

:KK70:

hahhahah bak buna sevindim dedim benim yüzde mi sorun var acep yada dr sahte ilaç mı sıktı bana :KK70:

he yanaş ona valla ben dedikodu sevmem yüze pat pat derim onda atraksiyon bol:pHoppa
Aman yok istemiyorum dedikodu falan yaa artık yapmıomda istemiom da uzak olsun benden :KK47:

protein şart yahu yağ yakar hem :KK19:
Evet Can'ım ben vücudu şaşırtmak amaçlı yapmıştım , esim denemek istediği icin hazırladım beraber uyguladık bu dieti . Ama o masallah 5 kılo verdi yada ekşildi diyeyim tartıda, büyük ölçüde sudur .

Evet Can'ım ben vücudu şaşırtmak amaçlı yapmıştım , esim denemek istediği icin hazırladım beraber uyguladık bu dieti . Ama o masallah 5 kılo verdi yada ekşildi diyeyim tartıda, büyük ölçüde sudur .
erkekler cabuk veriyor berom bizden :KK12: ben protein ağırlıklı beslendmiştim bir diyette 7 kilo vermiştim ama etimde sıklaşmıştı hemde tok tutmuştu beni protein arada şaşırtmak lazım:KK19:

erkekler cabuk veriyor berom bizden :KK12: ben protein ağırlıklı beslendmiştim bir diyette 7 kilo vermiştim ama etimde sıklaşmıştı hemde tok tutmuştu beni protein arada şaşırtmak lazım:KK19:
Haklısın canım, ben 3 verdim . Kaldı 2 , sende basla fazla bikac kg varsa gaza getiririz birbirimizi:KK45:

Back