- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
- 333
Derhal davetine icabet ediyorum :))Aynen mükellef sofra olmasada az önce acelece açken kurdugum sofra fotosunu ekledim buraya oraya davet etmiştim soocute jelo ve berattiyi seni unutmuşum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derhal davetine icabet ediyorum :))Aynen mükellef sofra olmasada az önce acelece açken kurdugum sofra fotosunu ekledim buraya oraya davet etmiştim soocute jelo ve berattiyi seni unutmuşum :))
Valla diyetlerin sayısını bilmiyorum patronum bile beni yıllardır diyette bilirkaçıncı ameliyat kaçıncı diyet beee
ben bu çorbayla kilo iyi vermiştim ama evdeki kokusu benim familiyi rahatsız etmişti
offff en sevdiğim ikili peynir ekmek ceri domates de olsun
kilosundan hayıflanan ben değilim sensin
ben yiyip yiyip kilo alamayanlardanım kebapçıyım yumurtaya ekmek banıp yiyenlerdenim
yani istersem zevk veririm zevk alırsam veririmde fiuvvv cümleye bak
A şıkkı bildiimmiben bu yiyip yiyip kilo almayana ya A diyom çok titriyor ya da B diyom sinsi yediği yediğini yiyor fesat kilo almıyor
Hahahah 7 dil biliyom ben be 6 nerden cıktıkoskaca firmalarda çalış 6 dil bil alıntı yapama yazık sana verilen maaşa be
A şıkkı bildiimmi
Hahahah 7 dil biliyom ben be 6 nerden cıktı
Ok dir detayları jeloyla paylaşırsınDerhal davetine icabet ediyorum :))
Hahahaha beni @soocute le karıştırdın heralde uzman o ben tboz börülce tboz uzman olmayan bu arada refakatçı sözünü unutmam 2 sene sonra bile olsa sensin valla burdan cok kişiye yardım ettim ama amelyatlarımda hep yalnızdım sadece bi kişi vardı istanbullondra onun yaptıını asla unutmam ama onun haricinde ziyaretime bile gelmediler bırak refakatı neyse yapılan iyilik söylenmezmiş ben söyleyenlerdenim amabi dahaki ameliyatın da refakatçin benim bildin aferin tabi uzmanlık konun demii
Hahahaha beni @soocute le karıştırdın heralde uzman o ben tboz börülce tboz uzman olmayan bu arada refakatçı sözünü unutmam 2 sene sonra bile olsa sensin valla burdan cok kişiye yardım ettim ama amelyatlarımda hep yalnızdım sadece bi kişi vardı istanbullondra onun yaptıını asla unutmam ama onun haricinde ziyaretime bile gelmediler bırak refakatı neyse yapılan iyilik söylenmezmiş ben söyleyenlerdenim ama
Aynen yaa sevenim yokmuş demekki kk camiasından gıybetsiz hayatmı olur be topçu vicdanlıdır elektrik alırsa yapar sen o zaman beni seviyon refakatçım olacağına göreahahahha öğrenirsin scotiden arkadaş da her bilgi var maşlallah
kızım demek sevenin yok beee benim her mink dokunuşum da refakatçim de vardı ziyaretçim de hepsi de forumdan dedikodu yapıyon ondandır ben olurum hadi bakarım sana ok dir o arada senin topçu bir dolgu şey ettrir iki ağlarım evlere temizliğe boş günlerde de hasta refakatçiliği yapıyorum diye
Aynen yaa sevenim yokmuş demekki kk camiasından gıybetsiz hayatmı olur be topçu vicdanlıdır elektrik alırsa yapar sen o zaman beni seviyon refakatçım olacağına göre
Valla benim dolgular tutmuyo adamcağız naptıysa tutmadı boşver sen dolguyu :)) valla gıybetten eskisi gibi zevk alamıom zevk vermiyolar artık zevk vermeyene zevk aldırmam
gıybet time vardı hepsi dağıldı be gıybet etme allah çarpar
vicdanlı değilse forumda yazarım para aldı becermedi paramı geri versin diye yalandan kim ölmüş
tamam tamam olurum ama bir şartla medoya yaptığın yemekten bana da yap
Valla benim dolgular tutmuyo adamcağız naptıysa tutmadı boşver sen dolguyu :)) valla gıybetten eskisi gibi zevk alamıom zevk vermiyolar artık zevk vermeyene zevk aldırmam
Valla o yemeğide en son medoyla yedim vay be sana kadar ünü geldi yemeğimin demek medo gelcek yine o zaman gelirsin ikinize yaparım
Ohooo bende diet çeşidi cok ama ben öyle aynı diyeti uzun Zaman yapmam , daldan dala yani dietten diette atlarımsen annen gidince haber ver bana seni incecik yapayım .Sen 2 hafta dene bütün diyetleri en faydalısını bana yazarsın bende 2 hafta sonra denerim annem gidince :)))
Ben konuyla alakasiz birsey sorup kaccam
Jelesec
Bir mesaji kib yaptigimda, akibetini takip etme imkanim var mi?
Ohooo bende diet çeşidi cok ama ben öyle aynı diyeti uzun Zaman yapmam , daldan dala yani dietten diette atlarımsen annen gidince haber ver bana seni incecik yapayım .
Valla bende 1000 tl verdim ve 2 ayda bi doldur az daha doldur diye gittim kaç bin defa adam ses etmeden doldurdu ama yine de eriyiveriyo ok senlen ilişkimi kesim medo gelince görüşürüz senle o zaman zuzuya dogru yanaşıom action onda demekhahahha gerçek mi kız doldu bana bir tarafa tekrar yaptı şimdi iyi ama bakıcam ne kadar sürecek 1,500 la az para değil tutsun tutana kadar gider sıktırırım
zuzu ile yap dedikodu onda bol bir bakıyorum 200 bildirim bu hep konuda dedikodu
tamam medomla geliriz beybi
Aha bilmiodm bunu bişi daha öğrendimvarr gri olana kadar kible gri oldumu tamamdır mapus da