• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kaçıncı ameliyat kaçıncı diyet beee:KK48::KK48::KK48::KK48:

ben bu çorbayla kilo iyi vermiştim ama evdeki kokusu benim familiyi rahatsız etmişti:cool:

offff en sevdiğim ikili peynir ekmek ceri domates de olsun:KK24::-)
Valla diyetlerin sayısını bilmiyorum patronum bile beni yıllardır diyette bilir :D

kilosundan hayıflanan ben değilim sensin :KK59:

ben yiyip yiyip kilo alamayanlardanım kebapçıyım yumurtaya ekmek banıp yiyenlerdenim:KK55:

yani istersem zevk veririm zevk alırsam veririmde fiuvvv cümleye bak :KK70: :KK70: :KK70:

:KK23::KK23::KK23::KK23::oops::oops::oops::oops::oops: pembe yaptığım yeri anlayamadım telden anlat hele

bi dahaki ameliyatın da refakatçin benim :KK70: bildin aferin tabi uzmanlık konun demii :KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahahaha beni @soocute le karıştırdın heralde uzman o ben tboz börülce tboz uzman olmayan :D bu arada refakatçı sözünü unutmam 2 sene sonra bile olsa sensin valla burdan cok kişiye yardım ettim ama amelyatlarımda hep yalnızdım sadece bi kişi vardı istanbullondra onun yaptıını asla unutmam ama onun haricinde ziyaretime bile gelmediler bırak refakatı neyse yapılan iyilik söylenmezmiş ben söyleyenlerdenim ama :D

Hahahaha beni @soocute le karıştırdın heralde uzman o ben tboz börülce tboz uzman olmayan :KK70: bu arada refakatçı sözünü unutmam 2 sene sonra bile olsa sensin valla burdan cok kişiye yardım ettim ama amelyatlarımda hep yalnızdım sadece bi kişi vardı istanbullondra onun yaptıını asla unutmam ama onun haricinde ziyaretime bile gelmediler bırak refakatı neyse yapılan iyilik söylenmezmiş ben söyleyenlerdenim ama :KK70:

ahahahha öğrenirsin scotiden arkadaş da her bilgi var maşlallah :p

kızım demek sevenin yok beee benim her mink dokunuşum da refakatçim de vardı ziyaretçim de hepsi de forumdan :p:p dedikodu yapıyon ondandır :KK70: ben olurum hadi bakarım sana ok dir o arada senin topçu bir dolgu şey ettrir iki ağlarım evlere temizliğe boş günlerde de hasta refakatçiliği yapıyorum diye:KK70:

ahahahha öğrenirsin scotiden arkadaş da her bilgi var maşlallah :p

kızım demek sevenin yok beee benim her mink dokunuşum da refakatçim de vardı ziyaretçim de hepsi de forumdan :p:p dedikodu yapıyon ondandır :KK70: ben olurum hadi bakarım sana ok dir o arada senin topçu bir dolgu şey ettrir iki ağlarım evlere temizliğe boş günlerde de hasta refakatçiliği yapıyorum diye:KK70:
Aynen yaa sevenim yokmuş demekki kk camiasından gıybetsiz hayatmı olur be :D topçu vicdanlıdır elektrik alırsa yapar :D :D sen o zaman beni seviyon refakatçım olacağına göre :KK60:

:KK70:
Aynen yaa sevenim yokmuş demekki kk camiasından gıybetsiz hayatmı olur be :KK70: topçu vicdanlıdır elektrik alırsa yapar :KK70: :KK70: sen o zaman beni seviyon refakatçım olacağına göre :KK60:

gıybet time vardı hepsi dağıldı be gıybet etme allah çarpar :p:KK70:

vicdanlı değilse forumda yazarım para aldı becermedi paramı geri versin diye yalandan kim ölmüş :KK70::p:p
tamam tamam olurum ama bir şartla medoya yaptığın yemekten bana da yap:KK28::KK53::KK52:

:KK70:

gıybet time vardı hepsi dağıldı be gıybet etme allah çarpar :p:KK70:

vicdanlı değilse forumda yazarım para aldı becermedi paramı geri versin diye yalandan kim ölmüş :KK70::p:p
tamam tamam olurum ama bir şartla medoya yaptığın yemekten bana da yap:KK28::KK53::KK52:
Valla benim dolgular tutmuyo adamcağız naptıysa tutmadı boşver sen dolguyu :)) valla gıybetten eskisi gibi zevk alamıom zevk vermiyolar artık zevk vermeyene zevk aldırmam :D :D
Valla o yemeğide en son medoyla yedim vay be sana kadar ünü geldi yemeğimin demek medo gelcek yine o zaman gelirsin ikinize yaparım

Valla benim dolgular tutmuyo adamcağız naptıysa tutmadı boşver sen dolguyu :)) valla gıybetten eskisi gibi zevk alamıom zevk vermiyolar artık zevk vermeyene zevk aldırmam :KK70: :KK70:
Valla o yemeğide en son medoyla yedim vay be sana kadar ünü geldi yemeğimin demek medo gelcek yine o zaman gelirsin ikinize yaparım

hahahha gerçek mi kız doldu bana bir tarafa tekrar yaptı şimdi iyi ama bakıcam ne kadar sürecek 1,500 la az para değil tutsun tutana kadar gider sıktırırım:KK70:

zuzu ile yap dedikodu onda bol bir bakıyorum 200 bildirim bu hep konuda dedikodu :p:KK70:
tamam medomla geliriz beybi:KK19:

Sen 2 hafta dene bütün diyetleri en faydalısını bana yazarsın bende 2 hafta sonra denerim annem gidince :)))
Ohooo bende diet çeşidi cok :KK48: ama ben öyle aynı diyeti uzun Zaman yapmam , daldan dala yani dietten diette atlarım:confused:sen annen gidince haber ver bana seni incecik :rolleyes:yapayım .

Ohooo bende diet çeşidi cok :KK48: ama ben öyle aynı diyeti uzun Zaman yapmam , daldan dala yani dietten diette atlarım:confused:sen annen gidince haber ver bana seni incecik :rolleyes:yapayım .

berom madem senin böyle bir misyonun varda niye biz bu dr lere para basıyoruz sen incecik yapsana yahu :p:KK3:

hahahha gerçek mi kız doldu bana bir tarafa tekrar yaptı şimdi iyi ama bakıcam ne kadar sürecek 1,500 la az para değil tutsun tutana kadar gider sıktırırım:KK70:

zuzu ile yap dedikodu onda bol bir bakıyorum 200 bildirim bu hep konuda dedikodu :p:KK70:
tamam medomla geliriz beybi:KK19:
Valla bende 1000 tl verdim ve 2 ayda bi doldur az daha doldur diye gittim kaç bin defa adam ses etmeden doldurdu ama yine de eriyiveriyo :( ok senlen ilişkimi kesim medo gelince görüşürüz senle o zaman zuzuya dogru yanaşıom action onda demek :D

Back