sağol canım, ameliyat olmadan düzelmeden iyi olmam pek mümkün değil ama olayı kabullenip doktor araştırmasına geçtim artık... zırlama durumunu atlattım şükür ...
hiç sorma ben karında canlı örnek çok gördüm aslında hazırdım ama bu biyopsi sonucu işi bozdu, kobayları görmeye devam anlayacağın
Karında ilk kobay benim canım.Sağolsun ameliyata girişimden çıkışıma ve bugüne kadar kendileri takipteler.Benden sonra da çok gördü ama ona en yakın vücut örneği ben olduğumdan en çok takibe aldığı halada takibe devam ettiği benimLaf aramızda kadın geleceğini, nasıl olacağını bilmek istiyor meraklı
Nankör kedi o kadar övüyorum seni yine yaranamıyorum ben olmasam dr resmini dagıtacak güvenliğe almayın içeri diyeadamı bıktırdın yine senin için çırpındı o kadar tüüüü sana
len sen kesin doktorla beni çekiştiriyonbuldu senin gibi sessiz hastayı jelesec ona uyuz hasta gibi gelir tabi ne bıktı para verdik o kadar daha da vereceğiz bulmuş kaportası dağınık hastayı her sene ameliyat daha ne olsun
senin gibi olumlu hastalar yüzünden biraz uyuz olanlara sorunlu hasta diyor doktorlartelini aradım açmadın alo de kaçta buluşuyoruz
Gördük bugün ispiyoncuyukaçırttın sonunda dr u cadoloz seni oh dr da dedi sana cadoloz haha agzınla kuş tutsan boşyer bulamazsın daha
Nankör kedi o kadar övüyorum seni yine yaranamıyorum ben olmasam dr resmini dagıtacak güvenliğe almayın içeri diyeadamı bıktırdın yine senin için çırpındı o kadar tüüüü sana
cadoloz demedi yalancışey hanım pimpirikli dedi uydurma şişko:) biz nlglp ile çorba içtik sen tatlı götürdün yazık doktor boşuna uğraşıyor senle
unutmadan pastayı yedin mi????????????
gördük çırpınmayı ağzından kaçırdı bi kere son ana kadar beni ameliyat edip etmemekte kararsız kalmışbaşka doktorun yaptığını düzeltmek işlerine gelmiyor birde ben pimpirik olunca adam tırsmış deme ki
Azcık küçük kahvaltı çatalının ucuyla tadına baktımgerisini ufaklık yedi :) sende uyanıksın ya dr geçerse diye çorba içip yandan beni dürtüyosun kebab mı yesek diye cadolozsun işte
afiyet olsun yarasın arkadaşımave miniğe...ya vallahi kebab ve künefe hayali ile gelmiştim neyse bir daha ki sefere
Kapıdan dönüp acı gerçeklerini söyledi canım hiçde agzından kaçırmadı dahada almaz seni
Tesekür ederiz canım birdahaki sefere yeriz onları da hiç hayır demem
5.kilo verme sözün var unutma dr yeyeriz sonra dukana başlarız oki
aman çokta tııııııınparayı veren düdüğü çalar güzelim ben bulurum bi baycan daha işi kaptım canlı örnek ikide olanlarla sohbet iş tamam
kendi düşünsün potansiyel hastayı kaçırdı diye
Yok canım unuturmuyum hiç :) neme lazım birdahaki sefere gırtlagımında yarısını diker falan :) korkarım ki dr cum bu gırtlak gözüme batıyor der
Ara canım ara bulursun :) çok var tzbi meşhuru ünlüsü sihirbazı
anam meşhuru ünlüsünü anladım da sihirbazı ne len ? sen çok tatlı yedin bak bugün yarın az ye
Azcık küçük kahvaltı çatalının ucuyla tadına baktımgerisini ufaklık yedi :) sende uyanıksın ya dr geçerse diye çorba içip yandan beni dürtüyosun kebab mı yesek diye cadolozsun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?