Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hic üzülme canim iyi de iyi olsun öpüldünnn canli örnekmi ay kiz ben kendime yeni yeni bakiyorum internete bile bakerken gözümün yarisyla bakiyorum ayyyy

inaki iyiki toprak siz varsiniz yoksa ben cesaret edip amaliyat olamazdim kk öyle okudumku gözü kapali amaliyat yapamilirim diyorum tabiki korkudan bakabilirsem
iyki kk ve siz varsiniz yoksa ömür boyu karnimda bir torbayla yasayacaktim iki gündür kina dügüne gittim döktürdüm hic agrim sizim yokkkk
sadece uyusukluk varrr cokkkkk tesekürler kizlar ve kkkkkkkkkkk

Nankör kedi o kadar övüyorum seni yine yaranamıyorum ben olmasam dr resmini dagıtacak güvenliğe almayın içeri diye adamı bıktırdın yine senin için çırpındı o kadar tüüüü sana

Nankör kedi o kadar övüyorum seni yine yaranamıyorum ben olmasam dr resmini dagıtacak güvenliğe almayın içeri diye adamı bıktırdın yine senin için çırpındı o kadar tüüüü sana

len sen kesin doktorla beni çekiştiriyon buldu senin gibi sessiz hastayı jelesec ona uyuz hasta gibi gelir tabi ne bıktı para verdik o kadar daha da vereceğiz bulmuş kaportası dağınık hastayı her sene ameliyat daha ne olsun

senin gibi olumlu hastalar yüzünden biraz uyuz olanlara sorunlu hasta diyor doktorlartelini aradım açmadın alo de kaçta buluşuyoruz

Gördük bugün ispiyoncuyu kaçırttın sonunda dr u cadoloz seni oh dr da dedi sana cadoloz haha agzınla kuş tutsan boşyer bulamazsın daha

Gördük bugün ispiyoncuyu kaçırttın sonunda dr u cadoloz seni oh dr da dedi sana cadoloz haha agzınla kuş tutsan boşyer bulamazsın daha

cadoloz demedi yalancı şey hanım pimpirikli dedi uydurma şişko:) biz nlglp ile çorba içtik sen tatlı götürdün yazık doktor boşuna uğraşıyor senle

unutmadan pastayı yedin mi????????????

Son düzenleme:

gördük çırpınmayı ağzından kaçırdı bi kere son ana kadar beni ameliyat edip etmemekte kararsız kalmış başka doktorun yaptığını düzeltmek işlerine gelmiyor birde ben pimpirik olunca adam tırsmış deme ki

Azcık küçük kahvaltı çatalının ucuyla tadına baktım gerisini ufaklık yedi :) sende uyanıksın ya dr geçerse diye çorba içip yandan beni dürtüyosun kebab mı yesek diye cadolozsun işte
cadoloz demedi yalancı şey hanım pimpirikli dedi uydurma şişko:) biz nlglp ile çorba içtik sen tatlı götürdün yazık doktor boşuna uğraşıyor senle

unutmadan pastayı yedin mi????????????

Kapıdan dönüp acı gerçeklerini söyledi canım hiçde agzından kaçırmadı dahada almaz seni

Azcık küçük kahvaltı çatalının ucuyla tadına baktım gerisini ufaklık yedi :) sende uyanıksın ya dr geçerse diye çorba içip yandan beni dürtüyosun kebab mı yesek diye cadolozsun işte

afiyet olsun yarasın arkadaşıma ve miniğe...ya vallahi kebab ve künefe hayali ile gelmiştim neyse bir daha ki sefere

Kapıdan dönüp acı gerçeklerini söyledi canım hiçde agzından kaçırmadı dahada almaz seni

aman çokta tııııııınparayı veren düdüğü çalar güzelim ben bulurum bi baycan daha işi kaptım canlı örnek ikide olanlarla sohbet iş tamam

kendi düşünsün potansiyel hastayı kaçırdı diye

Son düzenleme:
Ara canım ara bulursun :) çok var tzbi meşhuru ünlüsü sihirbazı

Panter hanım ve sweet hanım nerelerdesiniz? Herşey yolunda mı ? ses verin bacılar merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…