• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Çok beğen butonu olaydı iyiydi bıt bıt hanım:34: Ne güzel de yazmış benim bitanemm.Hani ne diyorduk? HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL!!! Acılar,dertler,tasalar paylaştıkca azalır.Sen bizim birtanemizsin.Herşey geçecek bitecek 3,5 ay sonra bu satırları okuyup güleceğiz belkide.Sağolsun bütün arkadaşlara da.Hepberaber bunu da atlatacağız Jelesec im.Hayatta gülmek de var ağlamak da.Sevinç de var hüzün de.Hepsi bitip geçecek arkadaşım.Burası bizim herhalimizi paylaştığımız güzel bir çatı.Bizler bu çatı altında yumak olup elbirliği ile üstesinden geleceğiz evelallah.Butona bastın jelesec im.Hadi bakalım kızlar birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için:13::13::13::13::13::13::13::13::13: En büyük KGY ,KGK :))

ya bebek 3,5 ay çok ya... daha karın ameliyatı var araya sıkıştırmam lazım yazın sahillerde fit gezmem gerek...sagol canım desteğin için tekrar seni seviyorum sarı şeker

Yok canım niye söyleyeyim incelme sırrımı :) bir siz bilin yeter ;) geçecek hepsi merak etme kalbini temiz tut sen
bu iyi haber işte ne güzel fark etmeleri, zayıfladın mı diyenlere karın germe lipo oldum deme sakın diyet yapıyorum de eeee yalanda değil zaten...inşallah canım atlatacağım dört bir koldan araştırma yapıyor arkadaşlar yakınlar sağolsun iyi bir doktor bulayım 10.güne olup vucudumdan atmak istiyorum

jelommm
sıkıntın nedir bilmiyorum her zmanki fransız panter modeli:17:
ama dilerim en kısa zamanda atlatırsın bebegim..:21:

sagol canım inşallah atlatacağım...

aslında yazmıştım boğazımda ki nodüllerden doktor şüphelenmiş ti biyopsi istemişti gecen ayın 20.sinde olmuştum sonucu aldık aldık diyorum ilk alan ogltkn oldu hasataneden onun isyerine faks çektirdim benim evde olmadığı için,sonuç doktor değerlendirmesi nodüllerden biri kötü huylu canım :( komple temizlenecek

ya bebek 3,5 ay çok ya... daha karın ameliyatı var araya sıkıştırmam lazım yazın sahillerde fit gezmem gerek...sagol canım desteğin için tekrar seni seviyorum sarı şeker

Bence de çok:) iptal ettim.Havada bulut, sen bu 3-5 ay ı unut.1 ay sonra katıla katıla güleriz.Oldu mu şeker?

sagol canım inşallah atlatacağım...

aslında yazmıştım boğazımda ki nodüllerden doktor şüphelenmiş ti biyopsi istemişti gecen ayın 20.sinde olmuştum sonucu aldık aldık diyorum ilk alan ogltkn oldu hasataneden onun isyerine faks çektirdim benim evde olmadığı için,sonuç doktor değerlendirmesi nodüllerden biri kötü huylu canım :( komple temizlenecek

canımmm
cok geçmiş olsun...
sen söyleyince biraz bakındım netten
bir an önce ameliyatını olur kurtulursun canım benim dualarım seninle güzel yürekli arkadaşım benim:16:

Sen merak etme hiç kıllık yapmasına fırsat vermeyiz gerekirse elini kolunu baglar tarif ettirir biz yaparız :33:

Gözümün önünde canlandı birden.Beste Neşter.Nldglp bisturi.Pat pat neşterler ellerde cırt pırt kesip dikmece bıt bıt hanım güzelleşmece:21: yaparız vallaha yaparız:)

Bak oldu şimdi tabi baycan kıllık yapmazsa :ssz: diyebilir sen radyasyon yayıyorsun ben sana yaklaşmam

Hoş bay can işini bilir ölçüm aleti koydurmuş duyduğum kadarı ile :34:

Burda olmana sevindim kafan dağılır bak tüm yürekler burda arkadaşlar tam gaz sağolsunlar.Değerini bil ona göre bu kızlara güven olmaz baksana biri neşter biri bilmem ne alıyormuş eline :52: öpüyorum seni.Gelişmelerden haberdar et.Her zaman yanındayız bunu bil olur mu şeker :54:

oh be topik hareketlenmiş, kanatsız meleğimiz gelmiş, arkadaşlarımız gelmiş herkes döktürmüş:16:
canım , her bişimi paylaştığımı, iyi niyetli, güzel kalpli, gırgırı şamatası bol, 6. hissi kuvvetli, nickleri bi türlü doğru yazamayan arkadaşım benim:54:
doğru yazdım diye not düşmüşsün ama nldglp'i yanlış yazmışsın:33:
seni çok seviyoruz,
ünlü düşünür nldglp'nin dediği gibi KGY,KG kalcaksın.

nldglpcim, uyanmamışsındır diye aramıyorum, uyanınca bi arasana beni bebeğim :) sesini özledim:16:

Şu sıkıntılı evrede ne yapacağını bilmez durumu kabullenemez haldeyken üstelik kaç gündür mailime dönmedi diye baycana kızarken (tatilde ailesi ile ) bugün mailimin cevabını aldım dünyalar benim oldu:) hastalığımla ilgili değerlendirme yapması nasıl adam gibi adam bir doktor denk geldiğimi bana bir kez daha gösterdi.

oh be topik hareketlenmiş, kanatsız meleğimiz gelmiş, arkadaşlarımız gelmiş herkes döktürmüş:16:
canım , her bişimi paylaştığımı, iyi niyetli, güzel kalpli, gırgırı şamatası bol, 6. hissi kuvvetli, nickleri bi türlü doğru yazamayan arkadaşım benim:54:
seni çok seviyoruz,

nldglpcim, uyanmamışsındır diye aramıyorum, uyanınca bi arasana beni bebeğim :) sesini özledim:16:

Allahım şuan ezan okunuyor.İçimdeki his, yüreğimin içinden gelen ses herşeyin çok güzel olacağını söylüyor.Ogltkn cim ve Jelesec im sizleri seviyorum.Hepsi bitecek güzel günler hep bizimle olacak.Birbirimize verdiğimiz bu güç bizi her türlü zorluktan kurtarıp güneşli günlere götürecek.İyi ki varız :29:

Allahım şuan ezan okunuyor.İçimdeki his, yüreğimin içinden gelen ses herşeyin çok güzel olacağını söylüyor.Ogltkn cim ve Jelesec im sizleri seviyorum.Hepsi bitecek güzel günler hep bizimle olacak.Birbirimize verdiğimiz bu güç bizi her türlü zorluktan kurtarıp güneşli günlere götürecek.İyi ki varız :29:

Pardon düzeltme.Ogltkn cim,bıt bıt hanımcım;)

seni çok seviyoruz,

Ben bu tekirdağlılara :16:artık tek kelime kötü birşey yazmam çarpılırım :34: 2.inci evlilik yaparsam kesin tekirdağlı olacak :51:

sorma 6.hissim artık beni iyice korkutuyor ranta döndür sem iyi para gelir vallahi :9:

bende seni çoooook seviyorum dünya işin arasına beni sıkıştıran benim için doç.prof.ne varsa araştıran nlglpde ve sana ne kadar teşekkür etsem azdır .

İnanın telde sesimden de anlamışsınızdır bugün daha iyiyim zırlama 3.4.gün sürdü ama bana iyi geldi artık yola devam sevgili doktorumun da yazdığı gibi yapılması gereken yapılır ve sonra kaldığınız yerden devam edersiniz ah baycan ah çok sağol :16:

canım ya, ben de seviyorum sizi, hem de çok:16: hakikaten sesinizi duyamamak bende eksiklik hissettiriyor.
çok şükürki iyi insanlarla dolu etrafım, güzel kalpli, yüzel yüzlü, iyi niyetli insanlar..ne mutlu bana:16:

Ben bu tekirdağlılara :16:artık tek kelime kötü birşey yazmam çarpılırım :34: 2.inci evlilik yaparsam kesin tekirdağlı olacak :51:

sorma 6.hissim artık beni iyice korkutuyor ranta döndür sem iyi para gelir vallahi :9:

bende seni çoooook seviyorum dünya işin arasına beni sıkıştıran benim için doç.prof.ne varsa araştıran nlglpde ve sana ne kadar teşekkür etsem azdır .

İnanın telde sesimden de anlamışsınızdır bugün daha iyiyim zırlama 3.4.gün sürdü ama bana iyi geldi artık yola devam sevgili doktorumun da yazdığı gibi yapılması gereken yapılır ve sonra kaldığınız yerden devam edersiniz ah baycan ah çok sağol :16:

canım,
tekirdağlılar kurban olsun sana :) trakyadan kötü adam çıkmaz. Dediğin gibi "adam gibi adam" çıkar:32: Senin sesin hep iyi gelsin artık tamam mı?
bi kez daha Ercan beyi seçtiğim için gurur duydum kendimle..İnsani duygularını kaybetmemiş, rant peşinde olmayan bi doktor. artık tüm topiklere doktorumu şiddetle öneriyorum diye yazabilirim:52:
canım, sana 1 nebze bile faydam olabiliyorsa ne mutlu bana, ne mutlu nldglp'e, ne mutlu hepimize...

Bu kadarmı olur ya.Pes yani artık.Ütü yapıyordum.Birden bıraktım.Dedimki anasını satayım yazacağım her yere benim doktorum en iyi,en insancıl,en duygusal,en yardımsever...en, en, en...Ogltkn bir baktım aynı şeyleri hissedip yazmışsın.Ruh ikizi arkadaşlarım benim.HEr şey sizlerle güzel.Bu topik bile.Paylaştığımız her şey bile.NOKTA

Eee noldu şekerler ben size niye dr uma isim takıyosunuz söylerim sizi demiştim dimi :33: bide eski hastasınız yahu ben sizden sonra tanıyıp ne kadar mükemmel oldugunu hemen anladım:37: özellikle dr sana torpil yapıyor diyen hatuna yazıyorum :3: valla ne kadar övseniz kurtulamazsınız yarın sabah önceki yazılarınızı ispiyonlayacagım haberiniz olsun :1::1:

Back