Eee noldu şekerler ben size niye dr uma isim takıyosunuz söylerim sizi demiştim dimibide eski hastasınız yahu ben sizden sonra tanıyıp ne kadar mükemmel oldugunu hemen anladım özellikle dr sana torpil yapıyor diyen hatuna yazıyorum valla ne kadar övseniz kurtulamazsınız yarın sabah önceki yazılarınızı ispiyonlayacagım haberiniz olsun
Bu kadarmı olur ya.Pes yani artık.Ütü yapıyordum.Birden bıraktım.Dedimki anasını satayım yazacağım her yere benim doktorum en iyi,en insancıl,en duygusal,en yardımsever...en, en, en...Ogltkn bir baktım aynı şeyleri hissedip yazmışsın.Ruh ikizi arkadaşlarım benim.HEr şey sizlerle güzel.Bu topik bile.Paylaştığımız her şey bile.NOKTA
Eee noldu şekerler ben size niye dr uma isim takıyosunuz söylerim sizi demiştim dimibide eski hastasınız yahu ben sizden sonra tanıyıp ne kadar mükemmel oldugunu hemen anladım özellikle dr sana torpil yapıyor diyen hatuna yazıyorum valla ne kadar övseniz kurtulamazsınız yarın sabah önceki yazılarınızı ispiyonlayacagım haberiniz olsun
canımsın yaaruh ikizlerim benimmm
mail attım sana mailine bak
aman jeleseci ispiyonlama, bünyesi kaldırmaz simdisen en iyisi bentoprağı ispiyonla
canımsın yaaruh ikizlerim benimmm
mail attım sana mailine bak
aman jeleseci ispiyonlama, bünyesi kaldırmaz simdisen en iyisi bentoprağı ispiyonla
aboooo ispiyoncuya baak bi de benden selam söyle...bu fasulyaaaa 7.5 lira hem kaynasın hem oynasın tey tey teyyyy yandan halimem yandan oy oy oyyyy çocuklar evde yorganları yedi sefiyom candan boşan gel kocadan ooooohohhhhhhh:118:
Yok canım özellikle onu ispoyanlayımda benimle ugraşıp kendine gelsin
ben taaaaa en başta dedim sizebu besteye güvenmeyin diye ahanda gördünüz bak yarın tek tek ispiyonlar bu bizi
beste hanım bi zahmet ispiyondan sonra soruver şu ameliyatı 10.gün sonra olduk diyelim karnı ne zaman yaparmış arada ki sürenin ne olması gerekiyormuş bi faydan dokunsun hep ispiyon olmaz
bu sonuç beni fazlaca sinirli yaptı uğraşmıyorum direk dalıyorumilk dalış aneye idi sonra eşe kardeşe sırayla dikkat et
Yahu önce birini ol sonra diğerini narkoz almak alışkanlık mı oldu ne bizde.Senle ben başı çekiyoruz millete kötü örnek olacağız diye korkuyorum.İki ay gerekiyor sanırsam iki narkoz arası.Benimki öyle olmuştu da.Ne zaman gidiyor beste yarın mı?
ben taaaaa en başta dedim sizebu besteye güvenmeyin diye ahanda gördünüz bak yarın tek tek ispiyonlar bu bizi
beste hanım bi zahmet ispiyondan sonra soruver şu ameliyatı 10.gün sonra olduk diyelim karnı ne zaman yaparmış arada ki sürenin ne olması gerekiyormuş bi faydan dokunsun hep ispiyon olmaz
bu sonuç beni fazlaca sinirli yaptı uğraşmıyorum direk dalıyorumilk dalış aneye idi sonra eşe kardeşe sırayla dikkat et
Evet cnm ben bugün gideceğim arada kaynadı dr bugün için gelin dedi muhtemelen hafta içi çağırır yine dönünce ilk fırsatta yazarım sana
Haha ispiyondan 10 dk sonra adam hiç dermi gelsin şugün diye sanaunutmazsam soracağım canım :)
verdin doktora ayarı adam en erken 6.ay sonra ya gün verdine ispiyoncuymuşsun sen
ben dedim size baycan bana yaklaşmaz uzuncu bir süre diye:)))))))))))))))
verdin doktora ayarı adam en erken 6.ay sonra ya gün verdine ispiyoncuymuşsun sen
ben dedim size baycan bana yaklaşmaz uzuncu bir süre diye:)))))))))))))))
jelesec canim gecmis olsun simdi nasilsin canimmm
he dokdor seni ellemiyormus haaaaaa
demiyorsunki ben isi biliyorum her kez gerilsin güzel olursa bende yaptiririm demiyonda
milleti kobay olarak kulaniyon seni gidi seniiiiiii
saka bir yerde canim gecmis olsun gec olsunda güc olmasin 6 ay nedirki gelir gecerrr
Sen hiç merak etme ne zamana gün istersen baycan hazır sıkıysa istediğin günü vermesin boykot yaparız.
Msj yazdım bak.
jelesec canim gecmis olsun simdi nasilsin canimmm
he dokdor seni ellemiyormus haaaaaa
demiyorsunki ben isi biliyorum her kez gerilsin güzel olursa bende yaptiririm demiyonda
milleti kobay olarak kulaniyon seni gidi seniiiiiii
saka bir yerde canim gecmis olsun gec olsunda güc olmasin 6 ay nedirki gelir gecerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?