Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

aboooo ispiyoncuya baak bi de benden selam söyle...bu fasulyaaaa 7.5 lira hem kaynasın hem oynasın tey tey teyyyy yandan halimem yandan oy oy oyyyy çocuklar evde yorganları yedi sefiyom candan boşan gel kocadan ooooohohhhhhhh:118:

canımsın yaa ruh ikizlerim benimmm
mail attım sana mailine bak

aman jeleseci ispiyonlama, bünyesi kaldırmaz simdi sen en iyisi bentoprağı ispiyonla

aboooo ispiyoncuya baak bi de benden selam söyle...bu fasulyaaaa 7.5 lira hem kaynasın hem oynasın tey tey teyyyy yandan halimem yandan oy oy oyyyy çocuklar evde yorganları yedi sefiyom candan boşan gel kocadan ooooohohhhhhhh:118:

ben taaaaa en başta dedim size bu besteye güvenmeyin diye ahanda gördünüz bak yarın tek tek ispiyonlar bu bizi

beste hanım bi zahmet ispiyondan sonra soruver şu ameliyatı 10.gün sonra olduk diyelim karnı ne zaman yaparmış arada ki sürenin ne olması gerekiyormuş bi faydan dokunsun hep ispiyon olmaz

Yahu önce birini ol sonra diğerini narkoz almak alışkanlık mı oldu ne bizde.Senle ben başı çekiyoruz millete kötü örnek olacağız diye korkuyorum.İki ay gerekiyor sanırsam iki narkoz arası.Benimki öyle olmuştu da.Ne zaman gidiyor beste yarın mı?

Evet cnm ben bugün gideceğim arada kaynadı dr bugün için gelin dedi muhtemelen hafta içi çağırır yine dönünce ilk fırsatta yazarım sana

Haha ispiyondan 10 dk sonra adam hiç dermi gelsin şugün diye sana unutmazsam soracağım canım :)

Ya sitede sorun var sürekli Arıza veriyor ...

tek tek özelden yazamadım cevap hastalığımı okuyup özel mesajla iyi diklerini gönderen arkadaşların hepsine teşekkür ederim tek tek isim yazmıyorum kendileri biliyorlar zaten.

Haha ispiyondan 10 dk sonra adam hiç dermi gelsin şugün diye sana unutmazsam soracağım canım :)

verdin doktora ayarı adam en erken 6.ay sonra ya gün verdi ne ispiyoncuymuşsun sen

ben dedim size baycan bana yaklaşmaz uzuncu bir süre diye:)))))))))))))))

Son düzenleme:
verdin doktora ayarı adam en erken 6.ay sonra ya gün verdi ne ispiyoncuymuşsun sen

Sen hiç merak etme ne zamana gün istersen baycan hazır sıkıysa istediğin günü vermesin boykot yaparız.
Msj yazdım bak.

jelesec canim gecmis olsun simdi nasilsin canimmm
he dokdor seni ellemiyormus haaaaaa
demiyorsunki ben isi biliyorum her kez gerilsin güzel olursa bende yaptiririm demiyonda
milleti kobay olarak kulaniyon seni gidi seniiiiiii
saka bir yerde canim gecmis olsun gec olsunda güc olmasin 6 ay nedirki gelir gecerrr

sağol canım, ameliyat olmadan düzelmeden iyi olmam pek mümkün değil ama olayı kabullenip doktor araştırmasına geçtim artık... zırlama durumunu atlattım şükür ...

hiç sorma ben karında canlı örnek çok gördüm aslında hazırdım ama bu biyopsi sonucu işi bozdu, kobayları görmeye devam anlayacağın

Son düzenleme:
Sen hiç merak etme ne zamana gün istersen baycan hazır sıkıysa istediğin günü vermesin boykot yaparız.
Msj yazdım bak.

durumu bestemelodi ile görüştüklerinde demiş en erken 6.ay sonra diye kesin ışın tedavisinden tırstı yaklaşmıyor

Karında ilk kobay benim canım.Sağolsun ameliyata girişimden çıkışıma ve bugüne kadar kendileri takipteler.Benden sonra da çok gördü ama ona en yakın vücut örneği ben olduğumdan en çok takibe aldığı halada takibe devam ettiği benim Laf aramızda kadın geleceğini, nasıl olacağını bilmek istiyor meraklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…