Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ohooo bende diet çeşidi cok ama ben öyle aynı diyeti uzun Zaman yapmam , daldan dala yani dietten diette atlarımsen annen gidince haber ver bana seni incecik yapayım .
En iyi arkadaşım sensin artık beratti az önce zuzuya yanaşcaktm ama vazgeçtim sana dogru geliom

hahhahah bak buna sevindim dedim benim yüzde mi sorun var acep yada dr sahte ilaç mı sıktı bana

he yanaş ona valla ben dedikodu sevmem yüze pat pat derim onda atraksiyon bol

jelocum ahhh sorma elimde tutmak icin neler yapıyorum diet ne ki ama ise yarıyor hepsi sabahtan aksama kadar yanımda

hahhahah bak buna sevindim dedim benim yüzde mi sorun var acep yada dr sahte ilaç mı sıktı bana

he yanaş ona valla ben dedikodu sevmem yüze pat pat derim onda atraksiyon bol
Aman yok istemiyorum dedikodu falan yaa artık yapmıomda istemiom da uzak olsun benden

protein şart yahu yağ yakar hem
Evet Can'ım ben vücudu şaşırtmak amaçlı yapmıştım , esim denemek istediği icin hazırladım beraber uyguladık bu dieti . Ama o masallah 5 kılo verdi yada ekşildi diyeyim tartıda, büyük ölçüde sudur .

erkekler cabuk veriyor berom bizden ben protein ağırlıklı beslendmiştim bir diyette 7 kilo vermiştim ama etimde sıklaşmıştı hemde tok tutmuştu beni protein arada şaşırtmak lazım

erkekler cabuk veriyor berom bizden ben protein ağırlıklı beslendmiştim bir diyette 7 kilo vermiştim ama etimde sıklaşmıştı hemde tok tutmuştu beni protein arada şaşırtmak lazım
Haklısın canım, ben 3 verdim . Kaldı 2 , sende basla fazla bikac kg varsa gaza getiririz birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…