En iyi arkadaşım sensin artık beratti az önce zuzuya yanaşcaktm ama vazgeçtimOhooo bende diet çeşidi cokama ben öyle aynı diyeti uzun Zaman yapmam , daldan dala yani dietten diette atlarım sen annen gidince haber ver bana seni incecik yapayım .
Valla bende 1000 tl verdim ve 2 ayda bi doldur az daha doldur diye gittim kaç bin defa adam ses etmeden doldurdu ama yine de eriyiveriyook senlen ilişkimi kesim medo gelince görüşürüz senle o zaman zuzuya dogru yanaşıom action onda demek
oyy oyyy oyyy hepsini sil süpür bacım
telde zor nefes alıyordun o kadar spor efordan sonra sen yeme
kaba börülce resimlerde süzülüyorsun ama ruhun kaba demek ki
sende haklısın zengin eşin var elden kaçmasın yap diyetini aman sıkı sıkı
oyy oyyy oyyy hepsini sil süpür bacım
jelocum ahhh sorma elimde tutmak icin neler yapıyorum diet ne kioyy oyyy oyyy hepsini sil süpür bacım
Aman yok istemiyorum dedikodu falan yaa artık yapmıomda istemiom da uzak olsun benden
hahhahah bak buna sevindim dedim benim yüzde mi sorun var acep yada dr sahte ilaç mı sıktı bana
he yanaş ona valla ben dedikodu sevmem yüze pat pat derim onda atraksiyon bol
jelocum ahhh sorma elimde tutmak icin neler yapıyorum diet ne kiama ise yarıyor hepsi sabahtan aksama kadar yanımda
Noldu ya kaç defa alıntılamısımjelocum ahhh sorma elimde tutmak icin neler yapıyorum diet ne kiama ise yarıyor hepsi sabahtan aksama kadar yanımda
Aman yok istemiyorum dedikodu falan yaa artık yapmıomda istemiom da uzak olsun benden
Noldu ya kaç defa alıntılamısım
Yapayım tatlım , sen hazır ol yeterberom madem senin böyle bir misyonun varda niye biz bu dr lere para basıyoruz sen incecik yapsana yahu
Yok 25cc fazla söylemişsinaferin valla zaten o 450 cc lerden sonra giderse bi yere aklına şaşarım
Evet lahana olmalılahana çorbasından hep bunlar bebemmm
Evet lahana olmalıyarın proteine geciyorum biraz kendime geleyim
Evet Can'ım ben vücudu şaşırtmak amaçlı yapmıştım , esim denemek istediği icin hazırladım beraber uyguladık bu dieti . Ama o masallah 5 kılo verdi yada ekşildi diyeyim tartıda, büyük ölçüde sudur .protein şart yahu yağ yakar hem
erkekler cabuk veriyor berom bizdenEvet Can'ım ben vücudu şaşırtmak amaçlı yapmıştım , esim denemek istediği icin hazırladım beraber uyguladık bu dieti . Ama o masallah 5 kılo verdi yada ekşildi diyeyim tartıda, büyük ölçüde sudur .
Haklısın canım, ben 3 verdim . Kaldı 2 , sende basla fazla bikac kg varsa gaza getiririz birbirimizierkekler cabuk veriyor berom bizdenben protein ağırlıklı beslendmiştim bir diyette 7 kilo vermiştim ama etimde sıklaşmıştı hemde tok tutmuştu beni protein arada şaşırtmak lazım
Haklısın canım, ben 3 verdim . Kaldı 2 , sende basla fazla bikac kg varsa gaza getiririz birbirimizi
2 hafta sonra başlıcam beni de gaza getirinnnHaklısın canım, ben 3 verdim . Kaldı 2 , sende basla fazla bikac kg varsa gaza getiririz birbirimizi
merci naber be ne zamandır görüşemiyoruz gıdısını yediğimkaç pount topuk giyeneceksin o gece yanında yerden bitme kalmayayım
10 cm mii kız nasıl oynayacaksın onlaHaha 10 cm vardir beybimHem unutma kısa boylu kadın yoktur, topuksuz ayakkabi vardir
Yok Can'ım sende incesin baya o kadar da degil , ben her zamanki kiloma gelmek istiyorum o bırkac kılo yerleşmeden . Kısın aldırış etmiyorum bırkac kılo alıyorum .sende ne var yaaa valla manken gibisin bebem maşallah sanasenin yanında ben iki katım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?