• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bak bak bak... Kendisi öncesi sonrası fotoları merak etmiyor sanki :confused:

benim tek mesajım yoktur yahu ameliyat sonrası ilk hafta yada 10 gün içinde sonuç ne görüm diye yazdığım acırım yeni ameliyat olmuş kişiye :KK70: neyini göreceğim ihhh kan, dren, ödem, şekilsiz bişey bellli değil:KK12: ben sonrası seksi hallerini seviyorum :oops:

@soocute Jelesec Jelesec buyrun siz seçin ben yiyeyim sizin için :kk77:

oyy oyyy oyyy hepsini sil süpür bacım :KK19:

Bende seçemez miyim:110: kaç gündür cok acım cok:kk77:

telde zor nefes alıyordun o kadar spor efordan sonra sen yeme :p

Ayy pardon börülce oldugum kadar da cok nezaketsizim seni unuttum seçebilirsin tabiii :))

kaba börülce resimlerde süzülüyorsun ama ruhun kaba demek ki:-):-):-)
Ben fena şekilde dietteyim :KK51:ama unlu mamulleri seçiyorum . Benim içinde ye afiyet olsun:kk77:

sende haklısın zengin eşin var elden kaçmasın yap diyetini aman sıkı sıkı:KK70:

benim tek mesajım yoktur yahu ameliyat sonrası ilk hafta yada 10 gün içinde sonuç ne görüm diye yazdığım acırım yeni ameliyat olmuş kişiye :KK70: neyini göreceğim ihhh kan, dren, ödem, şekilsiz bişey bellli değil:KK12: ben sonrası seksi hallerini seviyorum :oops:
Sana benim gibi 2 haftada hem sonuc alan hem morlugu kızarıklıgı şişi ödemi kanı geçmiş sexyy biri lazım onlara hemen bakabilin :KK48:

Bende annem gidince inşallah o fena diyete başlayacağım yedim sana da afiyet olsun :))

kaçıncı ameliyat kaçıncı diyet beee:KK48::KK48::KK48::KK48:
Valla ben afiyetle yiyemiyorum :KK12:lahana çorbası içiyorum bikac gündür :KK70:anneciğin gidince sen de ic cok lezzetlı :rolleyes:

ben bu çorbayla kilo iyi vermiştim ama evdeki kokusu benim familiyi rahatsız etmişti:cool:

afiyet olsun ne diyim peynir iyidir peynir ye az yağlı ekmek yeme hele yağda yumurta hiç yenmez

offff en sevdiğim ikili peynir ekmek ceri domates de olsun:KK24::-)

Ayy oku oku anca bitirdim yok yahu çok hızlısınız takip edemiyorum ben burayı :KK70:

tboz tboz kurabiyeler harika görünüyor fotosentezle yaşıyo olmasam yiyesim gelir o derece :KK70:

merci naber be ne zamandır görüşemiyoruz gıdısını yediğim :p:p kaç pount topuk giyeneceksin o gece yanında yerden bitme kalmayayım :KK70:

oyy oyyy oyyy hepsini sil süpür bacım :KK19:

telde zor nefes alıyordun o kadar spor efordan sonra sen yeme :p

kaba börülce resimlerde süzülüyorsun ama ruhun kaba demek ki:-):-):-)

sende haklısın zengin eşin var elden kaçmasın yap diyetini aman sıkı sıkı:KK70:
Yine beni coklu alıntılamış bak hepsine girip cevap veremiyorm beceremiyorm utandım valla berattiyi unutmuşum sonra zuzuyuda unutmuşum daha da utandım :D neyse biz yedik şiştik yeniden acıktık bile :D

kilosundan hayıflanan ben değilim sensin :KK59:

ben yiyip yiyip kilo alamayanlardanım kebapçıyım yumurtaya ekmek banıp yiyenlerdenim:KK55:

yani istersem zevk veririm zevk alırsam veririmde fiuvvv cümleye bak :KK70: :KK70: :KK70:

ben bu yiyip yiyip kilo almayana ya A diyom çok titriyor :KK70: ya da B diyom sinsi yediği yediğini yiyor fesat kilo almıyor :KK70:

Yine beni coklu alıntılamış bak hepsine girip cevap veremiyorm beceremiyorm utandım valla berattiyi unutmuşum sonra zuzuyuda unutmuşum daha da utandım :KK70: neyse biz yedik şiştik yeniden acıktık bile :KK70:

koskaca firmalarda çalış 6 dil bil alıntı yapama yazık sana verilen maaşa be:KK70:

Back