- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Her meme başka bi guzel bıkılmıyor
erkekmisin be sen brom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her meme başka bi guzel bıkılmıyor
Kimmiş acaba merak ettim hayranlarındandır canımadamı böyle getiririz sürekli var takipçimiz buraya yazamıyor ama her mesajı okuyor
Tmm basma sus hepinizi kahvaltıya davet ediom o zamaniş yerini basarım ha elimde tüm belgelerin zıp zıp ayakkabınla da kaçaman elimden
yok sen olsan ziyaretçi olmazdı kullanıcı olurdu dışardan birileri :)Kızlar biri bendim herhalde buraya yazdıktan sonra acık kalmış , tel de konuşuyordum
Eskiden öyleydim buralara takıla takıla dondumerkekmisin be sen brom
Bende seçemez miyim kaç gündür cok acım cok
Ayy pardon börülce oldugum kadar da cok nezaketsizim seni unuttum seçebilirsin tabiii :))Bende seçemez miyim kaç gündür cok acım cok
Ayy pardon börülce oldugum kadar da cok nezaketsizim seni unuttum seçebilirsin tabiii :))
Bende annem gidince inşallah o fena diyete başlayacağım yedim sana da afiyet olsun :))Ben fena şekilde dietteyim ama unlu mamulleri seçiyorum . Benim içinde ye afiyet olsun
Valla ben afiyetle yiyemiyorum lahana çorbası içiyorum bikac gündür anneciğin gidince sen de ic cok lezzetlıBende annem gidince inşallah o fena diyete başlayacağım yedim sana da afiyet olsun :))
İğrenç bişi o bi kere pişirdim çorbayı kokusundan sabaha kadar uyuyamadım bi kaşık içmeden çöpe attımValla ben afiyetle yiyemiyorum lahana çorbası içiyorum bikac gündür anneciğin gidince sen de ic cok lezzetlı
afiyet olsun ne diyim peynir iyidir peynir ye az yağlı ekmek yeme hele yağda yumurta hiç yenmez
Teyzemin ellerinden öpüyorum hoşgelmiş sefalar getirmiş senden sıkı bir sofra Performansı bekliyorum resimleri jelibonuma at please şimdiden yarasın diyorumAy annem geliyor kahvaltılık hafif bişi hazırlıyım derken yine cıkardım b.kunu şişman olacam iyice yaaa ne olacak benim bu bogazımın hali
Teşekkür ederiz hoşbuldu oda hemen yumulduk yedik zaten tabiki de ben okadar hazırladm bütün bulaşıklar sana ait dedim ohh 2 hafta iş yapmak yok bana bakalım ne performanslar cıkartcaz hep beraber görcezTeyzemin ellerinden öpüyorum hoşgelmiş sefalar getirmiş senden sıkı bir sofra Performansı bekliyorum resimleri jelibonuma at please şimdiden yarasın diyorum
FAZLANAZLI seni sevmedim hiç zevk vermion ııh olmazafiyet olsun ne diyim peynir iyidir peynir ye az yağlı ekmek yeme hele yağda yumurta hiç yenmez
Hahaaaa gel ben seni Aşka getireyim
kilosundan hayıflanan ben değilim sensin