• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    82 KB · Görüntüleme: 39
Ay annem geliyor kahvaltılık hafif bişi hazırlıyım derken yine cıkardım b.kunu şişman olacam iyice yaaa ne olacak benim bu bogazımın hali o_O
Teyzemin ellerinden öpüyorum hoşgelmiş sefalar getirmiş senden sıkı bir sofra Performansı bekliyorum resimleri jelibonuma at please :D şimdiden yarasın diyorum

Teyzemin ellerinden öpüyorum hoşgelmiş sefalar getirmiş senden sıkı bir sofra Performansı bekliyorum resimleri jelibonuma at please :KK70: şimdiden yarasın diyorum
Teşekkür ederiz hoşbuldu oda hemen yumulduk yedik zaten tabiki de ben okadar hazırladm bütün bulaşıklar sana ait dedim ohh 2 hafta iş yapmak yok bana bakalım ne performanslar cıkartcaz hep beraber görcez :D

Ayy oku oku anca bitirdim yok yahu çok hızlısınız takip edemiyorum ben burayı :D

tboz tboz kurabiyeler harika görünüyor fotosentezle yaşıyo olmasam yiyesim gelir o derece :D

FAZLANAZLI FAZLANAZLI seni sevmedim hiç zevk vermion ııh olmaz :KK12:
:63:
senle heyecan duyamadm yemek konusunda :KK70:
kilosundan hayıflanan ben değilim sensin :KK59:

ben yiyip yiyip kilo alamayanlardanım kebapçıyım yumurtaya ekmek banıp yiyenlerdenim:KK55:

yani istersem zevk veririm zevk alırsam veririmde fiuvvv cümleye bak :D :D :D

Back