bende açık sözlü dürüst ve çekiciyimçatlak değilim atarlıyım ama arada be oda normalde uyum bende arkadaşlık dostluk sevecenlik bende
bende açık sözlü dürüst ve çekiciyim
herhalde öyle olacak beni izliyorlar ağzımdan pardon klavyemden çıkacak her kelime çok önemli.
herhalde öyle olacak beni izliyorlar ağzımdan pardon klavyemden çıkacak her kelime çok önemli.
sakız çiğne o tarafla iyi gelir. bi de diş çok önemli :))hahhahah biliyorum resim attım mekandan direk yazmışsın nazobilin çizgin bellli diyeaçık sözlüsün dr dedeim zaten scooti beğenmedi
hadi biri x diyelim biri y diğeri kim alla alla hayranlarım çoğaldı demek kila bunların işi gücü yokmu beee
puhahahha koptum pişt açık verme loooo dr ye ekşiyememsakız çiğne o tarafla iyi gelir. bi de diş çok önemli :))
hadi biri x diyelim biri y diğeri kim alla alla hayranlarım çoğaldı demek ki
Lezzetli hazırladıgımı düşünüyorum sadece masa düzenim yok :)) az sonra foto eklerim buraya masanın bekleriz bizedesen iyi misafir perversin annende sende toplaşıp gelek kahvaltıya hepimizi şişmanlatsın
Lezzetli hazırladıgımı düşünüyorum sadece masa düzenim yok :)) az sonra foto eklerim buraya masanın bekleriz bizede
tescilli mi hadi be ordan en çatlak sensin anket yaparım ilk sırada sen çıkarsın
bundan sonra adam dolgu elinde bekleyecek jelesec hanım gelse de sıkıversem diyorpuhahahha koptum pişt açık verme loooo dr ye ekşiyemem
Kızlar biri bendim herhalde buraya yazdıktan sonra acık kalmış , tel de konuşuyordumhadi biri x diyelim biri y diğeri kim alla alla hayranlarım çoğaldı demek ki
bundan sonra adam elinde dolgu elinde bekleyecek jelesec hanım gelse de sıkıversem diyor
Her meme başka bi guzelaynen ağrıları var daha drenleri bile yeni çıktı resim olayı zor yani hemen ay bıkmadınız mı meme karın görmekten bana öğ geldi
Kızlar biri bendim herhalde buraya yazdıktan sonra acık kalmış , tel de konuşuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?