• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

En azindan bugun kahkahali ifade kullanmasaydiniz keske.
Zira oturdugunuz yerden bile gulumsemiyorsunuz bircok mesaja.

Ay ne bilim ben FAZLANAZLI FAZLANAZLI dedii ona sorsana o daha iyi biliyor :KK70:
Aaaa benim ultra mı ayyy
Screenshot_2016-03-11-17-44-56.png

ekstra full dediğine göre bakın 12 cm çapı 5.9 cm yüksekliği varmış baya baya baya büyük benimki 4.8 di sanırsam

bende mod plus mı yaptırsam daha doğal istiyorum
Hayır kesinlikle gerek yok seninki zaten dogal görünüyor gerçi ben mod plus ve high denemiş biri olarak farkı yumuşaklıkta görüorm mod plus cok cok daha yumuşaktı

Hayır kesinlikle gerek yok seninki zaten dogal görünüyor gerçi ben mod plus ve high denemiş biri olarak farkı yumuşaklıkta görüorm mod plus cok cok daha yumuşaktı
her dr cohesive jel 1 kullanmazmış 2 kullanırlarmış belki ondan farkı vardır.

her dr cohesive jel 1 kullanmazmış 2 kullanırlarmış belki ondan farkı vardır.
Benim ki cohesive kaçtı hatırlamıorm ama hatırladıgım şey her ikisininde yumuşaklık derecesi aynıydı high profile olunca bence deriyi daha da gerdi gerçi 50 cc de büyük oldu bu durumda bence daha sert olmasına etken

hepiniz uzman olmuşsunuz valla forumdan soğuttunuz beni be :KK12::63: amma heveslisiniz doktor ,asistan olmaya okusaydınız tıp FAZLANAZLI FAZLANAZLI ve börülce :p:KK70: mod plus ne bacım ha Türkçe yaz ben anlamadım araba yedek parçası mı :cool:

hepiniz uzman olmuşsunuz valla forumdan soğuttunuz beni be :KK12::63: amma heveslisiniz doktor ,asistan olmaya okusaydınız tıp FAZLANAZLI FAZLANAZLI ve börülce :p:KK70: mod plus ne bacım ha Türkçe yaz ben anlamadım araba yedek parçası mı :cool:
Ne komik kadınsın sen yaa mod plus demek moderate plus demek türkçesi de orta üstü profil demek hem sen ne anlarsın ki memesizlerin halini :63: ayrıca bi de ben dr olcaktm puanım yetemedi almadı beni ünv ler noldu almadılarda onlar kaybetti benim gibi bi cevheri mühendis yaptılar beni :cool: dr lar zaten bu kadar bilgili hastaları pek sevmiyor bence alpaslan beyde böyle teknik konuştukça şaşıp kalıyordu ben de demiştim ki kk sağolsun herşeyi öğretiyor bize En Büyük KK

Ne komik kadınsın sen yaa mod plus demek moderate plus demek türkçesi de orta üstü profil demek hem sen ne anlarsın ki memesizlerin halini :63: ayrıca bi de ben dr olcaktm puanım yetemedi almadı beni ünv ler noldu almadılarda onlar kaybetti benim gibi bi cevheri mühendis yaptılar beni :cool: dr lar zaten bu kadar bilgili hastaları pek sevmiyor bence alpaslan beyde böyle teknik konuştukça şaşıp kalıyordu ben de demiştim ki kk sağolsun herşeyi öğretiyor bize En Büyük KK

hem atalı hem komik hemde güzel kadınım :KK70:

ya aman ne gereği var tıp dilini bilmeye yahu hiç merak etmedim halk dili anam en güzeli :KK70: senden dr olmaz bodik börülce:KK59:

Back