- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
ahhahah yeniliklere açığız gibi olmuş
bak şimdi teklif bekleyen arsız kadın portföyü çiziyorum
şu arkayada pusuda bekleyen çakalları çiziyorum
@Papatyam40 çok teşekkürler amin canım
Uygulamanın agrıları var sanırım kas altı olduğu icin herhalde , valla bende merak ediyorumuygulama cığım.. Nasılsın Nasıl oldun? Ameliyat oldun kayboldun sanki
Fotolarını da kaldırmışsın,ne Zaman foto yükleyeceksin ? Merak ediyorum
Ne diyim söyle :))Etrafım hep çatlakla dolu yaakoptum sabah sabah yine ağresifim kompleksliyim A mı diyim B mi diyim C mi diyim
Uygulamanın agrıları var sanırım kas altı olduğu icin herhalde , valla bende merak ediyorumToparlanıncaya kadar bekleyeceğiz artık :)
ne ediyonuz çatlaklar
Ay annem geliyor kahvaltılık hafif bişi hazırlıyım derken yine cıkardım b.kunu şişman olacam iyice yaaa ne olacak benim bu bogazımın hali
nerüyon looo çatlaklar diyene bak laaa tescilli çatlak sensin titrek
Annemde şişko ve minnak valla 2 hafta yanımda kalacak anam iyice tepseniz top gibi yuvalanır hale gelcemhahahha sen yeme anam boyunda minnak şişko hakket olun
Annemde şişko ve minnak valla 2 hafta yanımda kalacak anam iyice tepseniz top gibi yuvalanır hale gelcem
tescilli mi hadi be ordan en çatlak sensin anket yaparım ilk sırada sen çıkarsınnerüyon looo çatlaklar diyene bak laaa tescilli çatlak sensin titrek
tescilli mi hadi be ordan en çatlak sensin anket yaparım ilk sırada sen çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?