- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
ahhahah yeniliklere açığız gibi olmuş
bak şimdi teklif bekleyen arsız kadın portföyü çiziyorum
şu arkayada pusuda bekleyen çakalları çiziyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhahah yeniliklere açığız gibi olmuş
bak şimdi teklif bekleyen arsız kadın portföyü çiziyorum
şu arkayada pusuda bekleyen çakalları çiziyorum
uygulama cığım.. Nasılsın Nasıl oldun? Ameliyat oldun kayboldun sanki@Papatyam40 çok teşekkürler amin canım
Uygulamanın agrıları var sanırım kas altı olduğu icin herhalde , valla bende merak ediyorum Toparlanıncaya kadar bekleyeceğiz artık :)uygulama cığım.. Nasılsın Nasıl oldun? Ameliyat oldun kayboldun sanki
Fotolarını da kaldırmışsın,ne Zaman foto yükleyeceksin ? Merak ediyorum
Etrafım hep çatlakla dolu yaa koptum sabah sabah yine ağresifim kompleksliyim A mı diyim B mi diyim C mi diyim
hahhahah koptum deli ya
Uygulamanın agrıları var sanırım kas altı olduğu icin herhalde , valla bende merak ediyorum Toparlanıncaya kadar bekleyeceğiz artık :)
Ne diyim söyle :))
ne ediyonuz çatlaklar
Ay annem geliyor kahvaltılık hafif bişi hazırlıyım derken yine cıkardım b.kunu şişman olacam iyice yaaa ne olacak benim bu bogazımın hali
nerüyon looo çatlaklar diyene bak laaa tescilli çatlak sensin titrek
Annemde şişko ve minnak valla 2 hafta yanımda kalacak anam iyice tepseniz top gibi yuvalanır hale gelcemhahahha sen yeme anam boyunda minnak şişko hakket olun
Annemde şişko ve minnak valla 2 hafta yanımda kalacak anam iyice tepseniz top gibi yuvalanır hale gelcem
tescilli mi hadi be ordan en çatlak sensin anket yaparım ilk sırada sen çıkarsınnerüyon looo çatlaklar diyene bak laaa tescilli çatlak sensin titrek
çatlak değilim atarlıyım ama arada be oda normalde uyum bende arkadaşlık dostluk sevecenlik bendetescilli mi hadi be ordan en çatlak sensin anket yaparım ilk sırada sen çıkarsın
FAZLANAZLI bak sana deli çatlak yazdım alkış yapıyor bu börülce tboz