• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bebeyim günaydın,

artık netim önümde rahat rahat forumun altını üstüne getirebilirim:64: klavyeme minicik parmaklarını sokan iki afacan yok yanımda:5: şimdiden özledim onları beah

gününüz aydın, haftanız mutlu olsun, jelesecim son 24 gün:52: heyecen ne durumda?

günaydın canım:16: bende benimkini bu sabah zor yolladım:5:kaç gündür yanımda zor ayrıldık kuzum la:ssz: adımı söylüyor biliyorsun pek anne demez öpüşelim gitmeyeyim demez mi maymun hayatın anlamı aşk sevgi iyi güzel ne varsa hepsi SIPALAR:9:

karışık durumdayım 6.his beni hiiiiiiç rahat bırakmıyor:25: sanki bi şey olacak terslik yaşayacağım gibi geliyor ne bileyim sık estetik olduğumdan olabilir mi narkoz vs korku var tabi:18: birde benim ki ay sonu vergi bilmem nesi izin çooooook zor demez mi:41: aralığın ilk haftasına at falan dedi ama kadın ayarladım bakalım o kesin okey derse o sabah 8.akşam sabah 7.arası gelecek

Son düzenleme:
Görünmez hanım açıktan gez ne saklanıyon :33: pantercim sana değil lafım besteye:34:

sigaram yok kahveyi içtim onsuz veda etmek zor oldu bugün agresif kompleksli olabilirim :))))))))))))))))))) nikotinsiz kaldım

Son düzenleme:
ah ah o SIPALAR yokmu....bu sabah "bugün tatil mi" diye sordu küçük olan. Yok bugün iş var diyince, kıçını döndü gitti. Giyindim hazırlandım, kapıdan çıkarken, arkamdan "anne" diyen bi evlat doğuramamışım:1: diye düşündüm. İkisi de babalarıyla oyunun peşindeydi, gittiğimi farketmediler bile, farketmeleri için ben çıkıyorum hoşçakalın dedim ama duymadı sıpalar. Sessizce içimden söylene söylene çektim kapıyı çıktım. 3 erkekle yaşamak işte bu :52:

bebek ya senin şu 6. his öldürecek beni. Gerçi benim de 6. his bu aralar çok çalışıyor, habire mesai yapıp duruyor.:50: Allah kısmet eder de bi aksilik çıkmazsa o gün yanındayım, sabah 8 de hastanedeyim:34: Kadını da ayarlaman iyi olmuş, sen nazlısın, kaprislisin, dikişin esneyecek diye tuvalete bile gitmezsin sen:33: gün içinde senin peşinde pervane olacak biri lazım:1:

Günaydın güzeller,

bir iki gündür yazamıyoruz topiğimize, elimiz gitmiyor belki ama, hadi gelin toplaşalım..Yine ellerimizi birbirimize kenetleyelim. Bugün yapmıcaz da ne zaman yapıcaz?

jelesecim hadi sen ver startı :16:

Merhaba arkadaşlar, pazartesi günü meme küçültme operasyonum var.heyecanlı değilim ama :1: bi sorum var sigara kullanıp ameliyat olan arkadaşlar dezavantajını gördüler mi hiç? bahsedildiği gibi geç dikiş kaynaması falan oluştu mu?

Merhaba arkadaşlar, pazartesi günü meme küçültme operasyonum var.heyecanlı değilim ama :1: bi sorum var sigara kullanıp ameliyat olan arkadaşlar dezavantajını gördüler mi hiç? bahsedildiği gibi geç dikiş kaynaması falan oluştu mu?

diger topige yorumumu yazdım canım:ssz:

Günaydın güzeller,

bir iki gündür yazamıyoruz topiğimize, elimiz gitmiyor belki ama, hadi gelin toplaşalım..Yine ellerimizi birbirimize kenetleyelim. Bugün yapmıcaz da ne zaman yapıcaz?

jelesecim hadi sen ver startı :16:

Elim dilim yüreğim yazmak konuşmak tv izlemek yemek yemek anlayacağın hiç birşey yapmak istemiyor :5: Şok olayını atlatamadım daha :ssz:zırlama durumu devam kendi başıma kalma durumu devam sevdiklerimin yanımda olma isteklerine red durumum devam,karmakarışık durumum geçecek bu ruh hali onu biliyorum.

Ogltkn ve Nlglpd( doğru yazdım bak ) iyi ki varsınız şu andaki ruh halimi çekmek zor biliyorum ama sizler çok iyi anlıyorsunuz bu durumu.

Bestem senin güzel karnını nı unuttuğumu sanma bu ameliyatı atlatayım yola devam çek karnının resimlerini benim için:34:desteğin ve iyi dileklerin için sagol canım.

Bentoprak; desteğin ve verdiğin bilgiler için sagol arkadaşım,ben plan yaparken gecelik hastane parti meğer kader ağlarını örmüş beh bozarız o ağı bizde Allahın izniyle

Topiği boş bırakmayın kuruya bağlayın yine:) Hepinize sevgiler panterim sana da

Son düzenleme:
Valla benimde çok yazasım kalmadı iyi haberlerini bekliyorum dualarım seninle merak etme albüm yaparım ben sana :) iyi haberler vereyim birkaç haftadır beni görmeyenler zayıfladın mı sen diyor artık iyice dikde yürüyorum hayırlısıyla geçecek bugünlerin inşallah herşeyde bir hayır vardır acil şifalar olsun canım sana
Elim dilim yüreğim yazmak konuşmak tv izlemek yemek yemek anlayacağın hiç birşey yapmak istemiyor :5: Şok olayını atlatamadım daha :ssz:zırlama durumu devam kendi başıma kalma durumu devam sevdiklerimin yanımda olma isteklerine red durumum devam,karmakarışık durumum geçecek bu ruh hali onu biliyorum.

Ogltkn ve Nlglpd( doğru yazdım bak ) iyi ki varsınız şu andaki ruh halimi çekmek zor biliyorum ama sizler çok iyi anlıyorsunuz bu durumu.

Bestem senin güzel karnını nı unuttuğumu sanma bu ameliyatı atlatayım yola devam çek karnının resimlerini benim için:34:desteğin ve iyi dileklerin için sagol canım.

Bentoprak; desteğin ve verdiğin bilgiler için sagol arkadaşım,ben plan yaparken gecelik hastane parti meğer kader ağlarını örmüş beh bozarız o ağı bizde Allahın izniyle

Çok beğen butonu olaydı iyiydi bıt bıt hanım:34: Ne güzel de yazmış benim bitanemm.Hani ne diyorduk? HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL!!! Acılar,dertler,tasalar paylaştıkca azalır.Sen bizim birtanemizsin.Herşey geçecek bitecek 3,5 ay sonra bu satırları okuyup güleceğiz belkide.Sağolsun bütün arkadaşlara da.Hepberaber bunu da atlatacağız Jelesec im.Hayatta gülmek de var ağlamak da.Sevinç de var hüzün de.Hepsi bitip geçecek arkadaşım.Burası bizim herhalimizi paylaştığımız güzel bir çatı.Bizler bu çatı altında yumak olup elbirliği ile üstesinden geleceğiz evelallah.Butona bastın jelesec im.Hadi bakalım kızlar birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için:13::13::13::13::13::13::13::13::13: En büyük KGY ,KGK :))

Valla benimde çok yazasım kalmadı iyi haberlerini bekliyorum dualarım seninle merak etme albüm yaparım ben sana :) iyi haberler vereyim birkaç haftadır beni görmeyenler zayıfladın mı sen diyor artık iyice dikde yürüyorum hayırlısıyla geçecek bugünlerin inşallah herşeyde bir hayır vardır acil şifalar olsun canım sana

bu iyi haber işte ne güzel fark etmeleri, zayıfladın mı diyenlere karın germe lipo oldum deme sakın diyet yapıyorum de eeee yalanda değil zaten...inşallah canım atlatacağım dört bir koldan araştırma yapıyor arkadaşlar yakınlar sağolsun iyi bir doktor bulayım 10.güne olup vucudumdan atmak istiyorum

jelommm
sıkıntın nedir bilmiyorum her zmanki fransız panter modeli:17:
ama dilerim en kısa zamanda atlatırsın bebegim..:21:

Back