Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Faceye girebilen varmı arkadaşlar Ankara olayı herhalde kilit sistem yayın yasağı da gelmiş allah yardımcımız olsun

valla bilmiyorum benim göbegi düelttirseydim taktırcaktım yapardı yani beni mi kıracaktı forumda adan vardı o kendi delmiş bende uyuştunucu merhem var iğneyi sok del ne var sankim heh eline mi yapışır

Yok yapmıyormuş ben sordum Alışkanlık yaptınız dedim hatta :))

Faceye girebilen varmı arkadaşlar Ankara olayı herhalde kilit sistem yayın yasağı da gelmiş allah yardımcımız olsun
Sosyal medya ve internet Hızı düşürüldü bu yüzden giremiyorsundur can can, Ankara'yı aradık daha net bilgiler edinmek için ölü sayısı daha fazla şu an hersey gizli tutuluyor

Bebetom üzülme piercing taktıracağım zaman teklif ettim :)) fakat yapmıyormuş al yanak oysaki çok alışmıştım karnım ağrısa arayacağım

valla bilmiyorum benim göbegi düelttirseydim taktırcaktım yapardı yani beni mi kıracaktı forumda adan vardı o kendi delmiş bende uyuştunucu merhem var iğneyi sok del ne var sankim heh eline mi yapışır
ahhahah sana ... yapardı yağmurlu havada su vermez

Yok yapmıyormuş ben sordum Alışkanlık yaptınız dedim hatta :))

ya zuzu sen ne beleşçisin beee cidden adama sordun mu pes bedavaya getircektin demi bu zenginler hep mi cimri olur arkadaş

Sosyal medya ve internet Hızı düşürüldü bu yüzden giremiyorsundur can can, Ankara'yı aradık daha net bilgiler edinmek için ölü sayısı daha fazla şu an hersey gizli tutuluyor

evet evet nerde bu istihbarat nerde mit .. yiyorlar anlamadım arkadaş cidden sonumuzu iyi görmüyorum Allah sabır versin ölenlerin yakınlarına

Ddc112 nin doktoru yapıyormuş diye duydum bende madem öyle bilindik bir kişiye yaptırayım dedim :)) yoksa ben değil Ddc cimri hep o benim Aklımı çeldi sor illa dedi

zaten şu iyi hal butonu dck nın doktorunu çok tutum be yaa adam çok uyguna yapmış ha birde göbek deliği deliyor daha ne olsun

evet evet nerde bu istihbarat nerde mit .. yiyorlar anlamadım arkadaş cidden sonumuzu iyi görmüyorum Allah sabır versin ölenlerin yakınlarına
Malesef can güvenliğimiz ciddi anlamda tehlikede şüphelerle dolu bir girdapın içindeyiz sosyal medya erişimini yada yayın yasağını koyacaklarına hain Saldırıları engelleyip milletimizi huzura erdirsinler

Malesef can güvenliğimiz ciddi anlamda tehlikede şüphelerle dolu bir girdapın içindeyiz sosyal medya erişimini yada yayın yasağını koyacaklarına hain Saldırıları engelleyip milletimizi huzura erdirsinler

evet canım maalesef dediğin gibi aydınlık gelecek diyoruz ama yok hergün daha da karanlığa uyanıyoruz

Bende yaptigi burunlari gordum cok dogal duruyorlar o yuzden ercan beyi tercih ediyorum insallah sonuc guzel olur

ahhahah sana ... yapardı yağmurlu havada su vermez

ya zuzu sen ne beleşçisin beee cidden adama sordun mu pes bedavaya getircektin demi bu zenginler hep mi cimri olur arkadaş

yahu kimden bahsediyorum ben bundan sonra yolda görsem slm vermem elini sallasan plastik cerraha çarpıyor artık uçan balonun içindeki gaz etkisini kaybedince ne oluyorsa o olacak
Bebetom üzülme piercing taktıracağım zaman teklif ettim :)) fakat yapmıyormuş al yanak oysaki çok alışmıştım karnım ağrısa arayacağım

aslında yapması lazım ne var odalara kuaför getirtmeyi biliyor iki dk lık şeyi niye yapmıyor ben olsam küserdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…