valla bilmiyorum benim göbegi düelttirseydim taktırcaktım yapardı yani beni mi kıracaktılo bunu yeni mi derler gitti 140 tl sonra yaz plastik cerrahlar takıyor diye ya benim tipimden heralde iki plastik cerrahım oldu ama birinden ne fön ne saç yıkama ne özel tel bir ... görmedim
he bedava kür patates dene bakalım geçerse konu başlığı aç emi
Yok yapmıyormuş ben sordumsen alıp piercing i ercan beye vereydin yapardı o plastik cerrahlar takıyormuş öyle duymuştum
sağ ol canım ya ben ilçede yaşıyorum burda pek dr yok endoskopi diyor korkuyorum patates kür ü varmış onu yapıcam öncelikle bakalım iyi gelir mi mide ağrısı belime ve sırtıma vuruyor içim çürümüş hala dışımı güzelleştiricem diye uğraşıyorum
Gel sende milli olalım :))valla bilmiyorum benim göbegi düelttirseydim taktırcaktım yapardı yani beni mi kıracaktıforumda adan vardı o kendi delmiş bende uyuştunucu merhem var iğneyi sok del ne var sankim heh eline mi yapışır
Sosyal medya ve internet Hızı düşürüldü bu yüzden giremiyorsundur can can, Ankara'yı aradık daha net bilgiler edinmek içinFaceye girebilen varmı arkadaşlar Ankara olayıherhalde kilit sistem yayın yasağı da gelmiş allah yardımcımız olsun
Bebetom üzülme piercing taktıracağım zaman teklif ettim :)) fakat yapmıyormuş al yanaklo bunu yeni mi derler gitti 140 tl sonra yaz plastik cerrahlar takıyor diye ya benim tipimden heralde iki plastik cerrahım oldu ama birinden ne fön ne saç yıkama ne özel tel bir ... görmedim
he bedava kür patates dene bakalım geçerse konu başlığı aç emi
ahhahah sana ... yapardı yağmurlu havada su vermezvalla bilmiyorum benim göbegi düelttirseydim taktırcaktım yapardı yani beni mi kıracaktıforumda adan vardı o kendi delmiş bende uyuştunucu merhem var iğneyi sok del ne var sankim heh eline mi yapışır
Yok yapmıyormuş ben sordumAlışkanlık yaptınız dedim hatta :))
Sosyal medya ve internet Hızı düşürüldü bu yüzden giremiyorsundur can can, Ankara'yı aradık daha net bilgiler edinmek içinölü sayısı daha fazla şu an hersey gizli tutuluyor
Bebetom üzülme piercing taktıracağım zaman teklif ettim :)) fakat yapmıyormuş al yanakoysaki çok alışmıştım karnım ağrısa arayacağım
oldu adam bide onu yapsın
Ddc112 nin doktoru yapıyormuş diye duydum bende madem öyle bilindik bir kişiye yaptırayım dedim :)) yoksa ben değil Ddc cimri hep o benim Aklımı çeldi sor illa dedi
Malesef can güvenliğimiz ciddi anlamda tehlikede şüphelerle dolu bir girdapın içindeyiz sosyal medya erişimini yada yayın yasağını koyacaklarına hain Saldırıları engelleyip milletimizi huzura erdirsinlerevet evet nerde bu istihbarat nerde mit .. yiyorlar anlamadım arkadaş cidden sonumuzu iyi görmüyorum Allah sabır versin ölenlerin yakınlarına
Işte bende hırs yaptım aradım :))zaten şu iyi hal butonu dck nın doktorunu çok tutum be yaa adam çok uyguna yapmış ha birde göbek deliği deliyor daha ne olsun
Malesef can güvenliğimiz ciddi anlamda tehlikede şüphelerle dolu bir girdapın içindeyiz sosyal medya erişimini yada yayın yasağını koyacaklarına hain Saldırıları engelleyip milletimizi huzura erdirsinler
@mercimek ercan beye burun ameliyatı olacaksın. Dün bir hastası vurun yapılmış çıkış yapıyordu. Genç delikanlıydı. Burbu da çok iyi görünüyordu. Az morarma vardı. Sana da şimdiden şifalar dilerim.
Bende yaptigi burunlari gordum cok dogal duruyorlar o yuzden ercan beyi tercih ediyorum insallah sonuc guzel olur
ahhahah çarşı naber sarı şeker gıdısını yediğim
ahhahah sana ... yapardı yağmurlu havada su vermez
ya zuzu sen ne beleşçisin beee cidden adama sordun mu pesbedavaya getircektin demi bu zenginler hep mi cimri olur arkadaş
Bebetom üzülme piercing taktıracağım zaman teklif ettim :)) fakat yapmıyormuş al yanakoysaki çok alışmıştım karnım ağrısa arayacağım
onda da ne gıdı var He bi hafta yeter adama puahhaOff kuzum sorma hem uzgun hem sinirliyim uzgunum ankaraya sinirliyim internetin icine ettiler cok yavas gidisini yedigimi arasamda moralim duzelse
onda da ne gıdı var He bi hafta yeter adama puahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?