Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miami ye iyi gelirYayın yasağı, sosyal medyaya erişim yasağı, sokağa çıkma yasağı, saat 10 dan sonra alkollü içecek satma yasağı... Hukuk devleti valla sıkıldım bu ülkeden nereye kaçsam ruhum yine daraldı
Miami ye iyi gelir
He he hem yeniliyor hem içiliyor sabah yemeklerden önce akşam yemekten sonra kendine iyi bak güzeliiiMiami be yeniliyormu ben bilmiyorum alırken bana da 1kilo alırmısın
Biz ev alıcaz ordan kiracım ol gel bana indirim yaparım sanaparam yok be orada nasıl geçineceğim
Su yolu yaptın sen Orayı :)) ben canadaya gideceğim kamp hayatı iyi gelirMiami ye iyi gelir
param yok be orada nasıl geçineceğim
vayyyy ev alacanız heee lo k.k da ne işin var senin sosyetik hatunBiz ev alıcaz ordan kiracım ol gel bana indirim yaparım sana
Su yolu yaptın sen Orayı :)) ben canadaya gideceğim kamp hayatı iyi gelir
Hemen satış ev veriyoruz yaranamadık nankörrrrrrbende senle takılım bmv var diye
Bmv var Kk ne işin var senin
dedikodu time adınız üstünüz de beeekendiniz koymuşsunuz ne ayıp dedikodu günahtır kul hakkıdır verde evi önce görekHemen satış ev veriyoruz yaranamadık nankörrrrrr
Bmv var Kk ne işin var senin
Kendine iyi bak Jelo Zuzu
Onu Zuzu dedi bende yazdımdedükodu yapmam yapanada mani olmamdedikodu time adınız üstünüz de beeekendiniz koymuşsunuz ne ayıp dedikodu günahtır kul hakkıdır verde evi önce görek
İyi hal butonunu demiştimsende sende iyi bak yavruları da öp
Onu Zuzu dedi bende yazdımdedükodu yapmam yapanada mani olmam
manyakİyi hal butonunu demiştim
Külüstür külüstürBmv var Kk ne işin var senin