- 16 Şubat 2016
- 81
- 51
- 3
- 31
Malesef can güvenliğimiz ciddi anlamda tehlikede şüphelerle dolu bir girdapın içindeyiz sosyal medya erişimini yada yayın yasağını koyacaklarına hain Saldırıları engelleyip milletimizi huzura erdirsinler
Off kuzum sorma hem uzgun hem sinirliyim uzgunum ankaraya sinirliyim internetin icine ettiler cok yavas gidisini yedigimi arasamda moralim duzelse
yahu kimden bahsediyorum ben bundan sonra yolda görsem slm vermem elini sallasan plastik cerraha çarpıyor artık uçan balonun içindeki gaz etkisini kaybedince ne oluyorsa o olacak
aslında yapması lazım ne var odalara kuaför getirtmeyi biliyor iki dk lık şeyi niye yapmıyor ben olsam küserdim
onda da ne gıdı var He bi hafta yeter adama puahha
Ne düşünsek ne söylesek boş duruma geldi artık çok üzülüyorumyarın ne ile karşılaşacağınız malum değil artık.
Yahu icim aciyor.
Dusunsene tum gun hastasin yattin evde, baktin yatmakla gecmiyor bari nobetci eczaneye gideyim diye dusunuyorsun.
Otobuse yetiscem diye kosarken gozunun onunde otobus havaya ucuyor.
Ankara'da yasayan arkadasimdan gelen yazilar.
Patlama sonrasi gorduklerini oyle bir tarif etti ki..
tipsiz hoş geldin direk yine atarlı mı geldin ne
Gı
Evet ya faceye girilmiyor geri atıyor
Allah sonumuzu hayır etsin çok kötüye gidiyoruz
ajan mısın sen
Estetik benim için bittisenin tipini beğenmiyordur face ondan
hala estetik diyonuz cennete estetikli almıyorlar biliniz
Estetik benim için bittiparamı başka şeylere harcarım
Beni bi miamiye götür bebeğim :))Estetik benim için bittiparamı başka şeylere harcarım
ha bak aferin estetik neymiş besorunlu insanların ruh halini düzeltmek için yaptığı ama sonrası daha ruh hallerinin n.. olduğu işlemler ( davaya koymayın bu yazımı :)
bana ver mesela bak arabam eski yenilemek istiyorum sevaptır
Miami be yeniliyormu ben bilmiyorum alırken bana da 1kilo alırmısınBeni bi miamiye götür bebeğim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?