• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Malesef can güvenliğimiz ciddi anlamda tehlikede şüphelerle dolu bir girdapın içindeyiz sosyal medya erişimini yada yayın yasağını koyacaklarına hain Saldırıları engelleyip milletimizi huzura erdirsinler :KK43:

Ne düşünsek ne söylesek boş duruma geldi artık çok üzülüyorum :( yarın ne ile karşılaşacağınız malum değil artık.

Yahu icim aciyor.
Dusunsene tum gun hastasin yattin evde, baktin yatmakla gecmiyor bari nobetci eczaneye gideyim diye dusunuyorsun.
Otobuse yetiscem diye kosarken gozunun onunde otobus havaya ucuyor.
Ankara'da yasayan arkadasimdan gelen yazilar.
Patlama sonrasi gorduklerini oyle bir tarif etti ki..

Off kuzum sorma hem uzgun hem sinirliyim uzgunum ankaraya sinirliyim internetin icine ettiler cok yavas gidisini yedigimi arasamda moralim duzelse :KK70:

aynen bende de atara bağlama var heryerden haber alma özgürlüğünün içine ettiler bu enerjiyi teröre karşı harcasalardı bu canlar yitip gitmezdi

yahu kimden bahsediyorum ben bundan sonra yolda görsem slm vermem elini sallasan plastik cerraha çarpıyor artık uçan balonun içindeki gaz etkisini kaybedince ne oluyorsa o olacak :KK70: :KK70:

aslında yapması lazım ne var odalara kuaför getirtmeyi biliyor iki dk lık şeyi niye yapmıyor ben olsam küserdim :KK70: :KK70: :KK70:

hahhahahha he he çok var dr salla çarparız senle ben :KK48:

mercimekceku mercimekceku yüzünden ne küsebiliyorum ne de atar yapabiliyorum tehdit ediyor :KK70:

onda da ne gıdı var He bi hafta yeter adama puahha

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Ne düşünsek ne söylesek boş duruma geldi artık çok üzülüyorum :KK43: yarın ne ile karşılaşacağınız malum değil artık.

evet cidden endişe verici artık gelecek :(

Yahu icim aciyor.
Dusunsene tum gun hastasin yattin evde, baktin yatmakla gecmiyor bari nobetci eczaneye gideyim diye dusunuyorsun.
Otobuse yetiscem diye kosarken gozunun onunde otobus havaya ucuyor.
Ankara'da yasayan arkadasimdan gelen yazilar.
Patlama sonrasi gorduklerini oyle bir tarif etti ki..
:KK43: hergün okula işe giden sevdiklerimiz var Allahım sabır versin ölenlerin yakınlarına allah rahmet eylesin zor çok zor

:KK30:
Estetik benim için bitti:21:paramı başka şeylere harcarım :KK45:

ha bak aferin estetik neymiş be :KK12: sorunlu insanların ruh halini düzeltmek için yaptığı ama sonrası daha ruh hallerinin n.. olduğu işlemler:KK70: ( davaya koymayın bu yazımı :KK11::)

bana ver mesela bak arabam eski yenilemek istiyorum sevaptır:p

:KK30:

ha bak aferin estetik neymiş be :KK12: sorunlu insanların ruh halini düzeltmek için yaptığı ama sonrası daha ruh hallerinin n.. olduğu işlemler:KK70: ( davaya koymayın bu yazımı :KK11::)

bana ver mesela bak arabam eski yenilemek istiyorum sevaptır:p
:Dborç gırtlakta off off:KK14:hiç param yok:D

Back