Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Jelesec ayol ne 45 i. 43 oldum yaw.

Sen çok tatlısın çok mahçubiyetine kurban nadide bir kişiliksin, nasılsın iyileştinmi ? senden dekolte fotoları istiyorum ilerleyen günlerde çok mutlu ol emi
zuzu53 teşekkür ederim:) bugün daha iyiyim. Direnleri yarın çıkaracak inşallah daha iyi olur. Asıl sen çok tatlısın. İyileşsin bak nasıl fotolar yüklerim. Ayol sütyenlerim de olmaz şimdi.

yok olmuyor valla ne titreyen var nede ekşın yapan geçmedi mi hala yaaa kızım baktır şuna neyse gereken halettir

karşı odadaki aile evet yurt dışından gelmişler konuştum ablasıyla merci olsun bakalım deneme görek bi

Jelesec ayol ne 45 i. 43 oldum yaw.

ahhahha sen 25 taş çatlasın anca gösteriyon

Bide saçımı kuaför yıkadı ama parasını ben verdim. Ayıp olmasın hocaya diye

manyak adam jesti yapmış ne veriyon parasını sanki bizden fakir

Sen çok tatlısın çok mahçubiyetine kurban nadide bir kişiliksin, nasılsın iyileştinmi ? senden dekolte fotoları istiyorum ilerleyen günlerde çok mutlu ol emi

ne oluyor kız zuzu eski tayfaya sarkıyon nldglp uygulama kendi jenerasyona yürü

bu göbeğimi deldirdiğim yer hala ağrıyor bendemi gariplik var anlamadım zuzu da ne kızarma olmuş ne ağrı
o kadar da para verdim inş alerji enfeksiyon olmamıştır bu hafta gidip bir gösterim zaten nazobilin çizgisinin bir tarafı da az açılmıştı sağolsun FAZLANAZLI doğrucu davutum dedi beni onayladı onu halletirdim şimdi daha iyi gibi inat değilim ama benim vücut garip ya

Jelesec oynama sakın. Elliyon mu napıyon

Jelesec cnm bnm kızım da da önce göbişe piercing taktırdı onunda 1 hafta kızarıklık hafif iltihaplanma olmuştu bir merhem vermiş piercingçi kullandı iyleşti adı fucidin kremi tavsiye cnm acil geçmiş ola

Şimdi degil canım biraz iyileşsin , hem uygulama bu operasyonlarla 45 den 25 e inmiştir kız jelo hangi ara göbeğini deldirdin ayolhızısınıza yetişemiyorum

Sevelim sevilelim :))

Jelesec oynama sakın. Elliyon mu napıyon
ya sadece zuzu ile aldığım kremi sürüyorum

elmaşekerim sağol canım benim yarın yazdığın kremi alım bari

Şimdi degil canım biraz iyileşsin , hem uygulama bu operasyonlarla 45 den 25 e inmiştir kız jelo hangi ara göbeğini deldirdin ayolhızısınıza yetişemiyorum

kız uygulama minnak bişey valla aynı odada yattık tatilde tek kişilik yatak da yattı yanına 4 kişi daha sığardı o kadar küçük 25 anca evet

hı hı taktırdım valla geldik gaza deldirdik

Minnak biseyse 420cc yi nasıl taşıyacak neyse alışır Zaman'la valla ben de sizlerden cok fena gaza geliyorum bir liste hazırladım ; botox , dolgu , kok hücresi , yağ aldırma ,göbeği de deldireceğim başka geri kaldığım bisey var mı hatırlatın bana listeye koyayım

sen alıp piercing i ercan beye vereydin yapardı o plastik cerrahlar takıyormuş öyle duymuştum

FAZLANAZLI ah canım ya. Mide de zor tabi. Buldun mu dr?acil şifalar canım.
sağ ol canım ya ben ilçede yaşıyorum burda pek dr yok endoskopi diyor korkuyorum patates kür ü varmış onu yapıcam öncelikle bakalım iyi gelir mi mide ağrısı belime ve sırtıma vuruyor içim çürümüş hala dışımı güzelleştiricem diye uğraşıyorum

lo bunu yeni mi derler gitti 140 tl sonra yaz plastik cerrahlar takıyor diye ya benim tipimden heralde iki plastik cerrahım oldu ama birinden ne fön ne saç yıkama ne özel tel bir ... görmedim

he bedava kür patates dene bakalım geçerse konu başlığı aç emi

ben yardım edeceğim işte taillerde meme altı el desteği sağlayacağım
hahahha ya sen çok güzelsin sana bişeye gerek yok beybim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…