yok hastane iyice aşmış kendini be kahve çay seti o buu kuaför ben komple ağda yaptırım
kız faturaya bakaydın yıkama parasını yazmasınlar
evet evet süper bişeymiş ya yaptıran bir iki kişi daha var parlamış ciltleri yenilenmiş
yaşı 45 bomba olsa ne olacak daha berom uygulama yaşlı
şimdi görme korkan heryeri mor kalemle çiziliydi
Bide saçımı kuaför yıkadı ama parasını ben verdim. Ayıp olmasın hocaya diyeJelesec ayol ne 45 i. 43 oldum yaw.
Sen çok tatlısın çok mahçubiyetine kurban nadide bir kişiliksin, nasılsın iyileştinmi ? senden dekolte fotoları istiyorum ilerleyen günlerde çok mutlu ol emiBide saçımı kuaför yıkadı ama parasını ben verdim. Ayıp olmasın hocaya diye
Sen çok tatlısın çok mahçubiyetine kurban nadide bir kişiliksin, nasılsın iyileştinmi ? senden dekolte fotoları istiyorum ilerleyen günlerde çok mutlu ol emi
bensiz ekşın olmuyor tabi ahahah
midemden fenayım endoskopi şartmış ama özellere bakıyorum uyutmalı bişey olsun ben korkarımmmm
anam kuaför falan geliyor heee vay anasını fatura bile vermeyenler varken ütopik geliyo bana bunlar
@mercimek ercan beye burun ameliyatı olacaksın. Dün bir hastası vurun yapılmış çıkış yapıyordu. Genç delikanlıydı. Burbu da çok iyi görünüyordu. Az morarma vardı. Sana da şimdiden şifalar dilerim.
Jelesec ayol ne 45 i. 43 oldum yaw.
Bide saçımı kuaför yıkadı ama parasını ben verdim. Ayıp olmasın hocaya diye
Sen çok tatlısın çok mahçubiyetine kurban nadide bir kişiliksin, nasılsın iyileştinmi ? senden dekolte fotoları istiyorum ilerleyen günlerde çok mutlu ol emi
zuzu53 teşekkür ederim:) bugün daha iyiyim. Direnleri yarın çıkaracak inşallah daha iyi olur. Asıl sen çok tatlısın. İyileşsin bak nasıl fotolar yüklerim. Ayol sütyenlerim de olmaz şimdi.
FAZLANAZLI ah canım ya. Mide de zor tabi. Buldun mu dr?acil şifalar canım.
bacım sen pro üye değilsin nasıl görünmez yaptın kendini yahu biz para verdik görünmez olak diye
bu göbeğimi deldirdiğim yer hala ağrıyor bendemi gariplik var anlamadımzuzu da ne kızarma olmuş ne ağrı
o kadar da para verdim inş alerji enfeksiyon olmamıştır bu hafta gidip bir gösterimzaten nazobilin çizgisinin bir tarafı da az açılmıştı sağolsun FAZLANAZLI doğrucu davutum dedi beni onayladı onu halletirdim şimdi daha iyi gibi inat değilim ama benim vücut garip ya
Şimdi degil canımyok hastane iyice aşmış kendini be kahve çay seti o buu kuaför ben komple ağda yaptırım
kız faturaya bakaydın yıkama parasını yazmasınlar
evet evet süper bişeymiş ya yaptıran bir iki kişi daha var parlamış ciltleri yenilenmiş
yaşı 45 bomba olsa ne olacak daha berom uygulama yaşlı
şimdi görme korkan heryeri mor kalemle çiziliydi
Sevelim sevilelim :))yok olmuyor valla ne titreyen var nede ekşın yapangeçmedi mi hala yaaa kızım baktır şuna neyse gereken halettir
karşı odadaki aile evet yurt dışından gelmişler konuştum ablasıylamerci olsun bakalım deneme görek bi
ahhahha sen 25 taş çatlasın anca gösteriyon
manyak adam jesti yapmış ne veriyon parasını sanki bizden fakir
ne oluyor kız zuzu eski tayfaya sarkıyon nldglp uygulama kendi jenerasyona yürü
ya sadece zuzu ile aldığım kremi sürüyorumJelesec oynama sakın. Elliyon mu napıyon
Jelesec cnm bnm kızım da da önce göbişe piercing taktırdı onunda 1 hafta kızarıklık hafif iltihaplanma olmuştu bir merhem vermiş piercingçi kullandı iyleşti adı fucidin kremi tavsiye cnm acil geçmiş ola
Şimdi degil canımbiraz iyileşsin , hem uygulama bu operasyonlarla 45 den 25 e inmiştir kız jelo hangi ara göbeğini deldirdin ayol hızısınıza yetişemiyorum
Minnak biseyse 420cc yi nasıl taşıyacakya sadece zuzu ile aldığım kremi sürüyorum
elmaşekerim sağol canım benim yarın yazdığın kremi alım bari
kız uygulama minnak bişey valla aynı odada yattık tatilde tek kişilik yatak da yattı yanına 4 kişi daha sığardı o kadar küçük25 anca evet
hı hı taktırdım valla geldik gaza deldirdik
bu göbeğimi deldirdiğim yer hala ağrıyor bendemi gariplik var anlamadımzuzu da ne kızarma olmuş ne ağrı
o kadar da para verdim inş alerji enfeksiyon olmamıştır bu hafta gidip bir gösterimzaten nazobilin çizgisinin bir tarafı da az açılmıştı sağolsun FAZLANAZLI doğrucu davutum dedi beni onayladı onu halletirdim şimdi daha iyi gibi inat değilim ama benim vücut garip ya
sağ ol canım ya ben ilçede yaşıyorum burda pek dr yok endoskopi diyor korkuyorum patates kür ü varmış onu yapıcam öncelikle bakalım iyi gelir mi mide ağrısı belime ve sırtıma vuruyor içim çürümüş hala dışımı güzelleştiricem diye uğraşıyorumFAZLANAZLI ah canım ya. Mide de zor tabi. Buldun mu dr?acil şifalar canım.
sen alıp piercing i ercan beye vereydin yapardı o plastik cerrahlar takıyormuş öyle duymuştum
sağ ol canım ya ben ilçede yaşıyorum burda pek dr yok endoskopi diyor korkuyorum patates kür ü varmış onu yapıcam öncelikle bakalım iyi gelir mi mide ağrısı belime ve sırtıma vuruyor içim çürümüş hala dışımı güzelleştiricem diye uğraşıyorum
Minnak biseyse 420cc yi nasıl taşıyacakneyse alışır Zaman'la valla ben de sizlerden cok fena gaza geliyorum bir liste hazırladım ; botox , dolgu , kok hücresi , yağ aldırma ,göbeği de deldireceğim başka geri kaldığım bisey var mı hatırlatın bana listeye koyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?