• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

puhahhahha yok canım inanmam adam kaçmasın diyemi doğurdun:KK70: demek zuzu53 zuzu53 ondan o kadar çok doğurdu kardeşim olsun eniştem çok yakışıklı zuzu dana gibiymiş eeeeee nasıl tutarım 2 daha çocuk yapayım dedi demek ki:KK70:
ahahaHa kesin hesaplamıştır benm gibi böldü çarptı en Karşısı doğurmak dd oda :KK70:

valla bnmkide çatlıyor artık... birde şu memişleride yaptırsam iyi olacak :KK53:

Yok yok tam tersi oldu bizde :KK70: o beni kaçırmamak için kaportamı dağıttı :p işi garantiye aldı o tipini gören kaçıyordu :KK70: şimdide triplerde daha zayıflamanı istemiyorum söylemleri ve dahası :))

ahahhahha bencede eniştem haklı yeter bukadar abartma gayet iyi kilon bak sarkar yüzün daha verme :KK58:

FAZLANAZLI FAZLANAZLI bacım bu küllerinden doğmak ne bebem açsana konuyu biraz ölüp yeniden dirilmemi yoksa iflas edip tekrar doğmamı :KK58:yoksa boşanıp kül olan kadınken tekrar küllerden afeti devrana dönüşmek mi :confused:

her yanım ağrıyor kızlar sporun dibine vurmuş bulunmaktayım..meme ameliyatım için kilo vermem şartmış ah ah ne dertliyim bilemezsiniz :D :D

FAZLANAZLI FAZLANAZLI bacım bu küllerinden doğmak ne bebem açsana konuyu biraz ölüp yeniden dirilmemi yoksa iflas edip tekrar doğmamı :KK58:yoksa boşanıp kül olan kadınken tekrar küllerden afeti devrana dönüşmek mi :confused:
kız yoksa sen mi kib yaptın :D ev işleri ile ilgili bi durum. günlük temizlik şu bu kızdım çıktım gruplardan

hayatım vallahi Jelesec Jelesec senede de varya yeminle gün yüzü görmemiş laflar var hayatımm :KK70::KK70::KK9:

aşkım valla her arkadaştan bir kelime hazne genişledi :KK70:

her yanım ağrıyor kızlar sporun dibine vurmuş bulunmaktayım..meme ameliyatım için kilo vermem şartmış ah ah ne dertliyim bilemezsiniz :KK70: :KK70:

aferin bak devam et emi gidip nevizade de bozma diyeti sporu :63: zaten yasak geliyormuş içki yasağı gel benim evde içeriz :KK70:
kız yoksa sen mi kib yaptın :KK70: ev işleri ile ilgili bi durum. günlük temizlik şu bu kızdım çıktım gruplardan

mannak seni niye kib yapım zaten düşmüşsün mapusa bide benmi tekme atım düşene tekme atmam ben:KK70:

aşkım valla her arkadaştan bir kelime hazne genişledi :KK70:

aferin bak devam et emi gidip nevizade de bozma diyeti sporu :63: zaten yasak geliyormuş içki yasağı gel benim evde içeriz :KK70:

mannak seni niye kib yapım zaten düşmüşsün mapusa bide benmi tekme atım düşene tekme atmam ben:KK70:

ya ama jelocum haftasonu kaçamak olcak izmitten arkadaslarım geliyo bide içmeden duramam ki ayyyy frıday night yapmazsam ölürüm :D :D ayrıca seninle içmeyi çooook istiyorum valla yapalım en kısa zamanda bol sohbetli :):):):)

ya ama jelocum haftasonu kaçamak olcak izmitten arkadaslarım geliyo bide içmeden duramam ki ayyyy frıday night yapmazsam ölürüm :KK70: :KK70: ayrıca seninle içmeyi çooook istiyorum valla yapalım en kısa zamanda bol sohbetli :):):):)
hahhahha tamam o zamana kadar diyete spora hafta sonu yap ye iç ama ertesi gün başla yine hemen diyete bal bal :KK19:

yaparız yaparız yaz geldi artık bol bol buluşma olur:KK3:

hahhahha tamam o zamana kadar diyete spora hafta sonu yap ye iç ama ertesi gün başla yine hemen diyete bal bal :KK19:

yaparız yaparız yaz geldi artık bol bol buluşma olur:KK3:

tamam öyle yapıcam haftaiçi az haftasonu tok gezicem artık yapacak bişey yok :D biz bir görüşsek eminim sık sık görüşürüz ben seni görmeden çoook sevdimmm..aşkımsınn çikolataaa <3 <3

tamam öyle yapıcam haftaiçi az haftasonu tok gezicem artık yapacak bişey yok :KK70: biz bir görüşsek eminim sık sık görüşürüz ben seni görmeden çoook sevdimmm..aşkımsınn çikolataaa <3 <3

@elmaliiisekerr yazmış ya he ahhaha mürid çete var şeytan tüyüm herkes sever ben zaten seni face de gördüm surattan belli ya iyi kız olduğun öyle herkese kaynamayız :KK19:

Jelesec Jelesec :KK61::KK61::KK61: eşim çocuklara kıyafet alış verişi için dışarı çıkardı alışverişi yaptık arkasına kebapçıya soktu yemiyim yemiyim nere kadar dayanamadım :mad::mad: yok bu adam kasti yapıyor amly tan sonra güzelleştim ya beni eski hale döndürmek istiyor :KK62: yok ben düşmanı uzakta aramıyım koynumda kardaşımm :KK43:çok pişmanım yediğim için :KK61::KK61:

Back