- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
- 333
Seve sevebanada banada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seve sevebanada banada
ahahaHa kesin hesaplamıştır benm gibi böldü çarptı en Karşısı doğurmak dd odapuhahhahha yok canım inanmam adam kaçmasın diyemi doğurdun demek zuzu53 ondan o kadar çok doğurdu kardeşim olsun eniştem çok yakışıklı zuzu dana gibiymiş eeeeee nasıl tutarım 2 daha çocuk yapayım dedi demek ki
Yanlış yerlerdesin jelom
Yok yok tam tersi oldu bizde o beni kaçırmamak için kaportamı dağıttı işi garantiye aldı o tipini gören kaçıyordu şimdide triplerde daha zayıflamanı istemiyorum söylemleri ve dahası :))
Bu arada tipimi gören kaçıyordu olacaktı :))
valla bnmkide çatlıyor artık... birde şu memişleride yaptırsam iyi olacak
ay beni bu hale o getirdi zatenben enişteye bir alo diyim eskiyi getir (scootiyi yani) yeniyi götür ( Deniz olur Şule olur:))))
sende pil bitmiş bacım ahhahah
şantajcı senişahit olurum bak atar yapma
ay beni bu hale o getirdi zaten
şantajcı seni
kız yoksa sen mi kib yaptın ev işleri ile ilgili bi durum. günlük temizlik şu bu kızdım çıktım gruplardanFAZLANAZLI bacım bu küllerinden doğmak ne bebem açsana konuyu biraz ölüp yeniden dirilmemi yoksa iflas edip tekrar doğmamı yoksa boşanıp kül olan kadınken tekrar küllerden afeti devrana dönüşmek mi
hayatım vallahi Jelesec senede de varya yeminle gün yüzü görmemiş laflar var hayatımm
her yanım ağrıyor kızlar sporun dibine vurmuş bulunmaktayım..meme ameliyatım için kilo vermem şartmış ah ah ne dertliyim bilemezsiniz
kız yoksa sen mi kib yaptın ev işleri ile ilgili bi durum. günlük temizlik şu bu kızdım çıktım gruplardan
aşkım valla her arkadaştan bir kelime hazne genişledi
aferin bak devam et emi gidip nevizade de bozma diyeti sporu zaten yasak geliyormuş içki yasağı gel benim evde içeriz
mannak seni niye kib yapım zaten düşmüşsün mapusa bide benmi tekme atım düşene tekme atmam ben
hahhahha tamam o zamana kadar diyete spora hafta sonu yap ye iç ama ertesi gün başla yine hemen diyete bal balya ama jelocum haftasonu kaçamak olcak izmitten arkadaslarım geliyo bide içmeden duramam ki ayyyy frıday night yapmazsam ölürüm ayrıca seninle içmeyi çooook istiyorum valla yapalım en kısa zamanda bol sohbetli :):):):)
hahhahha tamam o zamana kadar diyete spora hafta sonu yap ye iç ama ertesi gün başla yine hemen diyete bal bal
yaparız yaparız yaz geldi artık bol bol buluşma olur
tamam öyle yapıcam haftaiçi az haftasonu tok gezicem artık yapacak bişey yok biz bir görüşsek eminim sık sık görüşürüz ben seni görmeden çoook sevdimmm..aşkımsınn çikolataaa <3 <3