• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Merhabalar:) kızlar cuma günü ameliyat olucam bugün tüm çaydanlığı üstğme döktüm. Solbacağım 2 derece yanık. Aksilik işte.

ayy inanamıyorum offf okuyunca içim sızladı yanık offf canım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun

Naber guzellikler?
Ayy tam bdv bolumunde konu acip, ban yiyecek moddayim :/
Tum gun bitkindim, sanki biraz da mutsuzum. Bu gece gok gurultusu ve simsek... hik dese biri aglayacagim :KK61:

uygulama uygulama arkadaşım çok büyük geçmiş olsun allah acil şifa versin inşallah yanık kötüdür allah muhafaza etsin

taş beton hatunlar günaydın..bu sabah hasta uyandım hiç halim yok boğazım falan berbat..hava da kötü.herkes iyidir umarım <3

Merhabalar:) kızlar cuma günü ameliyat olucam bugün tüm çaydanlığı üstğme döktüm. Solbacağım 2 derece yanık. Aksilik işte.

canım çoook geçmiş olsun..olacağı varmış demek ki.ertelemek zorunda kalıyorsun ameliyatı bu durumda heralde?sağlık olsun de bekle bence üzülme sakın.

taş beton hatunlar günaydın..bu sabah hasta uyandım hiç halim yok boğazım falan berbat..hava da kötü.herkes iyidir umarım <3

geçmiş olsun soğuk içme terli gezme :) bildik anne abla tavsiyeleri biliyorum ama görüyorum fıldır fıldır geziyorsun:KK14:al bir nurofen iyi gelir

anam o erteler mi bir yaz tatilde meme dedi ben ne ettiysem yok takmış illa koca memeli olacak:KK70:
Ertelemesin tabi uygulama uygulama sonuna kadar desteğim sana bana da cok engel olmaya calıştılar kimsecikleri dinlemedim koca memeli olcam dedim cok daha güzel oldu iyiki de oldum şükürler olsun senin yeni memeleri heyecanla bekliorm eski ve yeni olarak yanyana koyacağın şekilde fotolar çek :))

Gittim sardılar. Yarın da deriyi alıcaklardı. Ercan beyi aradım. Ellettirme dedi. Cuma bakıcak antibiyotik başla dedi. Aksilik hey yarabbim ya vardır bir hayır
Cok gecmıs olsun uygulama , mutlaka ilaç almışsındır yanık icin , kantoran yağı izler icin cok iyi onu da kullanabilirsin .

beratti beratti sağol canım. Antibiyotik verdi ercan bey. Yarın ameliyatta deriyi alıp özel pansumanı var onu yapıcam dedi. Bacağım yandı hemen ercan beyi aradım:) stresliyim. Kollarımı hiç mi kullanamıycam ay stres yaptum yine

Back