Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar:) kızlar cuma günü ameliyat olucam bugün tüm çaydanlığı üstğme döktüm. Solbacağım 2 derece yanık. Aksilik işte.
Sağolun arkadaşlar.
Cok geçmiş olsun ya nolcak peki amelyat erteliyor musunSağolun arkadaşlar.
Merhabalar:) kızlar cuma günü ameliyat olucam bugün tüm çaydanlığı üstğme döktüm. Solbacağım 2 derece yanık. Aksilik işte.
Naber guzellikler?
Ayy tam bdv bolumunde konu acip, ban yiyecek moddayim :/
Tum gun bitkindim, sanki biraz da mutsuzum. Bu gece gok gurultusu ve simsek... hik dese biri aglayacagim
Cok geçmiş olsun ya nolcak peki amelyat erteliyor musun
taş beton hatunlar günaydın..bu sabah hasta uyandım hiç halim yok boğazım falan berbat..hava da kötü.herkes iyidir umarım <3
geçmiş olsun soğuk içme terli gezme :) bildik anne abla tavsiyeleri biliyorum ama görüyorum fıldır fıldır geziyorsunal bir nurofen iyi gelir
aşkımsınnn çikolataaa <3 elimde ıhlamur poşedimle geldim ofise zaten :)
Ertelemesin tabi uygulama sonuna kadar desteğim sana bana da cok engel olmaya calıştılar kimsecikleri dinlemedim koca memeli olcam dedim cok daha güzel oldu iyiki de oldum şükürler olsun senin yeni memeleri heyecanla bekliorm eski ve yeni olarak yanyana koyacağın şekilde fotolar çek :))anam o erteler mi bir yaz tatilde meme dedi ben ne ettiysem yok takmış illa koca memeli olacak
Cok gecmıs olsun uygulama , mutlaka ilaç almışsındır yanık icin , kantoran yağı izler icin cok iyi onu da kullanabilirsin .Gittim sardılar. Yarın da deriyi alıcaklardı. Ercan beyi aradım. Ellettirme dedi. Cuma bakıcak antibiyotik başla dedi. Aksilik hey yarabbim ya vardır bir hayır
Hic kaynatmamislar valla, bi heyecanla actim ama buralar carsaf gibiSlm kızlar neler kaynattınız bakayım