• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Jelesec Jelesec :KK61::KK61::KK61: eşim çocuklara kıyafet alış verişi için dışarı çıkardı alışverişi yaptık arkasına kebapçıya soktu yemiyim yemiyim nere kadar dayanamadım :mad::mad: yok bu adam kasti yapıyor amly tan sonra güzelleştim ya beni eski hale döndürmek istiyor :KK62: yok ben düşmanı uzakta aramıyım koynumda kardaşımm :KK43:çok pişmanım yediğim için :KK61::KK61:

bizde zuzu ile kaçamak yaptık akşama hafif yersin yoğurt geçiştir hadi yaza kadar veerelim 7 kilo

bizde zuzu ile kaçamak yaptık akşama hafif yersin yoğurt geçiştir hadi yaza kadar veerelim 7 kilo
ahh inşallah canım inşallah vericez yok akşam ağzıma birşey sürmem daha 2 tane soda içtim çay demledim akşam çayımı içerim bol bol su içiceğim :cry:

Recâ ederim bebeğim tenine kurban offfff valla bronz ten hastalığı var bende 40 seans solaryuma gireceğim :KK70:

ben girmem yani toplasan belki 3 kere girmişimdir hep tatilde yanarım ama benim tatilleri biliyorsun en az 2 ay :)))) evet bende severim bronz tenii:KK19:

Merhabalar:) kızlar cuma günü ameliyat olucam bugün tüm çaydanlığı üstğme döktüm. Solbacağım 2 derece yanık. Aksilik işte.

Gittim sardılar. Yarın da deriyi alıcaklardı. Ercan beyi aradım. Ellettirme dedi. Cuma bakıcak antibiyotik başla dedi. Aksilik hey yarabbim ya vardır bir hayır

Gittim sardılar. Yarın da deriyi alıcaklardı. Ercan beyi aradım. Ellettirme dedi. Cuma bakıcak antibiyotik başla dedi. Aksilik hey yarabbim ya vardır bir hayır
Ayyyy çok geçmiş olsun canım ya..Allah beterinden korusun..inşallah çok kötü sonuçları olmaz..vardır her işte bi hayır..
Canında çok yanar şimdi :((

Back