• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

canm ben kız iken ilk adet dönemimde çok sancılı başladım beni hastaneye götürüyordu annem oderece sancıdan istifra ediyordum safra çıkıyodu aç karnına hiç birşey su bile içemiyordum bana ozaman apranax ford vermişlerdi aydan aya içiyordum fakat baktımki benim böbreklerime zarar verdiğini tesbit edince bıraktım bana dediler evlen geçer evlendik geçmedi benw dediler çocuk doğur geçer anamm 5 tane doğurdum 3 normal 2 sezeryan gene geçmedi o bahsettiğin bütün ağrı kesicileri ben denemiş biri olarak söylüyorum bana hiç biri tam anlamıyla fayda etmitordu çoğu fark ettim adetimi kesti ama şimdi senelerdir eve alıyorum eczaneden 10 .15 adet duruyo aydan aya aç tok fark etmiyo baktım ilk gelmeye başlamış daha sancı yok 1 saat sonra başlıyo sancı hemn açıyorum 2 tane yozunu ağzıma üzerine suyu olay bitti adet bitene kadar ilaç içmiyorum gerek olmuyo hemde güzel geliyo kesmiyo yani o sancıyı bilirim arkadaşım paylaşmak istedim bu arada acil şifa diliyorum çok geçmiş olsun cnm :KK68:
ben çocuktan sonra böyle oldum hatta gün geçtikçe ağrılar sancılar artıyo eskiden hiçç anlamazdım bile. dr Laparoskopi yapmamız lazım tüpler tıkalı olabilir falan demişti o zamanda cesaret edemedim. sonra geçen ay geberiyorum sandım gittim dr a oda yumurtlaman iyi hiçbir sorun yok dedi
benimkilerde kısır döngü gibi faranjitim var ilaç içiyorum midem yanıyo midemi düzeltmeyince faranjit oluyo sonra taş var böbrekte

tamam gripin alıcam tüm ağrılar belime vuruyor niyeyse :(

elmalım gencecikler haşat yaa heryeri yaptırmışlar biz iyiyiz yine ne var iki işlem bizdekiler :21:
ahh be arkadaşım beni de doğumlar yaptı adamı elimden kaçırmıyım diye doğurdum durdum şimdiki aklım olsa yaparmıyım 1 tane yeter çocuk

ahhahhaha erken uyumuşsun hayret :KK14: dedim bu börülce os... nem kapıyor :KK70:alınır yazım onu daa:21:

ben bakma börülceyi en iyi yerinde de yedim yok pek sevemedim ha yiyorum sağlıklı diye ama masada meze olaraktan tercih edeceğim bişey değil börülce :KK14:sen gibi olsa hadi sık limonu ye :KK54:

valla seni facede artık takip edemiyorum bacım beni güzel suratım tamam gez ye iç de sende bu çok fazla yani almaman kilo mucize olur zaten 10 kilo vermen gerekirken o hedefi daha uzaklaştırma azalt ha sana diyorum da sadece akıl veriyorum bakma bende bu sabah başladım tekrar bıktım başla boz tekrar:cool:

hımm benimde eli kulağında geçmiş olsun:KK19:
Hahahha ben de sevmiorm börülceyi ama cok sevdiğim biri bu ismi taktııından bana börülceyi sever oldum :)))

ahahaha sesli güldüm ya ofiste karşımda lokumlar,pastalar yeniliyor ve ben haşlanmış tavuk yicem ağlamak istiyorum :KK70:
:KK20::kk77::KK43: sakın hoca bana verdi talkımı kendi yutacak salkımı sakın sende yemeyecen hocammmm haşlanmış tavuk iyidir kafii:KK42:

ben çocuktan sonra böyle oldum hatta gün geçtikçe ağrılar sancılar artıyo eskiden hiçç anlamazdım bile. dr Laparoskopi yapmamız lazım tüpler tıkalı olabilir falan demişti o zamanda cesaret edemedim. sonra geçen ay geberiyorum sandım gittim dr a oda yumurtlaman iyi hiçbir sorun yok dedi
benimkilerde kısır döngü gibi faranjitim var ilaç içiyorum midem yanıyo midemi düzeltmeyince faranjit oluyo sonra taş var böbrekte

tamam gripin alıcam tüm ağrılar belime vuruyor niyeyse :KK43:

ben enişteye bir alo diyim eskiyi getir (scootiyi yani) yeniyi götür ( Deniz olur Şule olur:)))):KK70:

sende pil bitmiş bacım ahhahah

ahh be arkadaşım beni de doğumlar yaptı adamı elimden kaçırmıyım diye doğurdum durdum şimdiki aklım olsa yaparmıyım 1 tane yeter çocuk

puhahhahha yok canım inanmam adam kaçmasın diyemi doğurdun:KK70: demek zuzu53 zuzu53 ondan o kadar çok doğurdu kardeşim olsun eniştem çok yakışıklı zuzu dana gibiymiş eeeeee nasıl tutarım 2 daha çocuk yapayım dedi demek ki:KK70:

ahahaha sesli güldüm ya ofiste karşımda lokumlar,pastalar yeniliyor ve ben haşlanmış tavuk yicem ağlamak istiyorum :KK70:
yeme anam yeme gülüm yazık daha çok gençsin bak bizler 45 geldik hala mücadeleye devam ediyoruz hadi silkelen ve tut boğazını :KK19: bu yeme şekline 10 dr ameliyat etse yine eskiye döner şişko oluruz :p

Hahahha ben de sevmiorm börülceyi ama cok sevdiğim biri bu ismi taktııından bana börülceyi sever oldum :)))

ha bak damak tadı uyuyor birbirimize o adı sana takanı bende severim :KK60:

sahra spora kaçar birazdan.akşam yemeği olarak sadece peynir ve çay yedim :)

aferinn alkışşş:KK19:
Kızlar yeni don aldım bakın:KK70:

senin donuna gurbani çok şık çok:KK70:

sen gel yapar sana da laz kızı :KK28:

yeme anam yeme gülüm yazık daha çok gençsin bak bizler 45 geldik hala mücadeleye devam ediyoruz hadi silkelen ve tut boğazını :KK19: bu yeme şekline 10 dr ameliyat etse yine eskiye döner şişko oluruz :p

ha bak damak tadı uyuyor birbirimize o adı sana takanı bende severim :KK60:

aferinn alkışşş:KK19:

senin donuna gurbani çok şık çok:KK70:

sen gel yapar sana da laz kızı :KK28:
yapar yapar HoppaHoppa

kız jelo sana eyerki olursa yarından sonra benim için,eminimki senin içinde diye düşünüyorum..güzel bi haber verebilirim..

puhahhahha yok canım inanmam adam kaçmasın diyemi doğurdun:KK70: demek zuzu53 zuzu53 ondan o kadar çok doğurdu kardeşim olsun eniştem çok yakışıklı zuzu dana gibiymiş eeeeee nasıl tutarım 2 daha çocuk yapayım dedi demek ki:KK70:
Yok yok tam tersi oldu bizde :D o beni kaçırmamak için kaportamı dağıttı :P işi garantiye aldı o tipini gören kaçıyordu :D şimdide triplerde daha zayıflamanı istemiyorum söylemleri ve dahası :))

Back