- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
ben çocuktan sonra böyle oldum hatta gün geçtikçe ağrılar sancılar artıyo eskiden hiçç anlamazdım bile. dr Laparoskopi yapmamız lazım tüpler tıkalı olabilir falan demişti o zamanda cesaret edemedim. sonra geçen ay geberiyorum sandım gittim dr a oda yumurtlaman iyi hiçbir sorun yok dedicanm ben kız iken ilk adet dönemimde çok sancılı başladım beni hastaneye götürüyordu annem oderece sancıdan istifra ediyordum safra çıkıyodu aç karnına hiç birşey su bile içemiyordum bana ozaman apranax ford vermişlerdi aydan aya içiyordum fakat baktımki benim böbreklerime zarar verdiğini tesbit edince bıraktım bana dediler evlen geçer evlendik geçmedi benw dediler çocuk doğur geçer anamm 5 tane doğurdum 3 normal 2 sezeryan gene geçmedi o bahsettiğin bütün ağrı kesicileri ben denemiş biri olarak söylüyorum bana hiç biri tam anlamıyla fayda etmitordu çoğu fark ettim adetimi kesti ama şimdi senelerdir eve alıyorum eczaneden 10 .15 adet duruyo aydan aya aç tok fark etmiyo baktım ilk gelmeye başlamış daha sancı yok 1 saat sonra başlıyo sancı hemn açıyorum 2 tane yozunu ağzıma üzerine suyu olay bitti adet bitene kadar ilaç içmiyorum gerek olmuyo hemde güzel geliyo kesmiyo yani o sancıyı bilirim arkadaşım paylaşmak istedim bu arada acil şifa diliyorum çok geçmiş olsun cnm
benimkilerde kısır döngü gibi faranjitim var ilaç içiyorum midem yanıyo midemi düzeltmeyince faranjit oluyo sonra taş var böbrekte
tamam gripin alıcam tüm ağrılar belime vuruyor niyeyse