- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Üç tane üç
3 de bundan zuzu doğurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç tane üç
Jelesec koz içşnden acıdım heee. Ben sorarım sana:)demi maşşalah bak adama gık dememiş çocuklara analık yapıyor ahhh benim sazan arkadaşım haykomm öldürdün gece gece gülmekten
vc ye dersin götürmem bak elime kaldın ona göreJelesec koz içşnden acıdım heee. Ben sorarım sana:)
Hep bu jelibonun işleri :)) can can net olarak öz ve öz 3 çocuk annesiyim kumamda yok valla sıkarım topuklarına sıkıysa yapsınJelesec koz içşnden acıdım heee. Ben sorarım sana:)
Muck can cangittim dahan da durmam diş fırçalama yatma mucuk herkese
Yok zıplamıom uyuyodum ayrıca soocute nerdesin diye yazdıını okuduuumda beni niye sormamış dedim alttaki msj da hemen bentboz börülce seni yazmadım alının şimdi nerdesin zıp zıpla zıplıyon mu
Ahahahha mezeleri okurken beni çagrıonuz sandım börülceyi okuyuncaYaa saksuka :)))) firinda tereyagli sevketi bostan, bol sarimsakli borulce.. _aki istiyor canim galiba. :)
hergün yaz buraya kontrol ne yedin ne içtin seni ele alak biz zuzuyla bak mercimek leyla sıkı diyette valla yemiyorlar bi sen bi amsterdam12 bide ben ye dur dr ne yapsın
regli oldum fenayım çokk ayakta duramıyorumFAZLANAZLI nerdesin gece kuşu
regli ye gripin hapı 10 numara sadece tavsiyeregli oldum fenayım çokk ayakta duramıyorum
dolorex içiyorum benim midemde rahatsız böbrekte son iki aydır çok fena ortadan ikiye ayırıyorlar gibiregli ye gripin hapı 10 numara sadece tavsiye
canm ben kız iken ilk adet dönemimde çok sancılı başladım beni hastaneye götürüyordu annem oderece sancıdan istifra ediyordum safra çıkıyodu aç karnına hiç birşey su bile içemiyordum bana ozaman apranax ford vermişlerdi aydan aya içiyordum fakat baktımki benim böbreklerime zarar verdiğini tesbit edince bıraktım bana dediler evlen geçer evlendik geçmedi benw dediler çocuk doğur geçer anamm 5 tane doğurdum 3 normal 2 sezeryan gene geçmedi o bahsettiğin bütün ağrı kesicileri ben denemiş biri olarak söylüyorum bana hiç biri tam anlamıyla fayda etmitordu çoğu fark ettim adetimi kesti ama şimdi senelerdir eve alıyorum eczaneden 10 .15 adet duruyo aydan aya aç tok fark etmiyo baktım ilk gelmeye başlamış daha sancı yok 1 saat sonra başlıyo sancı hemn açıyorum 2 tane yozunu ağzıma üzerine suyu olay bitti adet bitene kadar ilaç içmiyorum gerek olmuyo hemde güzel geliyo kesmiyo yani o sancıyı bilirim arkadaşım paylaşmak istedim bu arada acil şifa diliyorum çok geçmiş olsun cnmdolorex içiyorum benim midemde rahatsız böbrekte son iki aydır çok fena ortadan ikiye ayırıyorlar gibi
sağ ol canım dolorex işe yaramazsa gripin deneyeyim
Jelesecbeybiii sende çok asilsin yahu hakkını vermek lazım
adamına göre bu k.k da hahhahah ben yapıyordum senin yapamadığın zamanda
olmuş olmuş sen zekiisin
hangimiz normaliz kiii aha dava konusu
aklın fikrin altta titremede
Yok zıplamıom uyuyodum ayrıca soocute nerdesin diye yazdıını okuduuumda beni niye sormamış dedim alttaki msj da hemen ben
Ahahahha mezeleri okurken beni çagrıonuz sandım börülceyi okuyunca
valla dün bende yemedim pek bişey dünden beri aç geziyorum.haftasonu da arkadaşlarım gelcek izmitten ara öğün olarak alkol alsam bişey olur mu ki :d
regli oldum fenayım çokk ayakta duramıyorum
dolorex içiyorum benim midemde rahatsız böbrekte son iki aydır çok fena ortadan ikiye ayırıyorlar gibi
sağ ol canım dolorex işe yaramazsa gripin deneyeyim
canm ben kız iken ilk adet dönemimde çok sancılı başladım beni hastaneye götürüyordu annem oderece sancıdan istifra ediyordum safra çıkıyodu aç karnına hiç birşey su bile içemiyordum bana ozaman apranax ford vermişlerdi aydan aya içiyordum fakat baktımki benim böbreklerime zarar verdiğini tesbit edince bıraktım bana dediler evlen geçer evlendik geçmedi benw dediler çocuk doğur geçer anamm 5 tane doğurdum 3 normal 2 sezeryan gene geçmedi o bahsettiğin bütün ağrı kesicileri ben denemiş biri olarak söylüyorum bana hiç biri tam anlamıyla fayda etmitordu çoğu fark ettim adetimi kesti ama şimdi senelerdir eve alıyorum eczaneden 10 .15 adet duruyo aydan aya aç tok fark etmiyo baktım ilk gelmeye başlamış daha sancı yok 1 saat sonra başlıyo sancı hemn açıyorum 2 tane yozunu ağzıma üzerine suyu olay bitti adet bitene kadar ilaç içmiyorum gerek olmuyo hemde güzel geliyo kesmiyo yani o sancıyı bilirim arkadaşım paylaşmak istedim bu arada acil şifa diliyorum çok geçmiş olsun cnm
ahhahhaha erken uyumuşsun hayret dedim bu börülce os... nem kapıyor alınır yazım onu daa
ben bakma börülceyi en iyi yerinde de yedim yok pek sevemedim ha yiyorum sağlıklı diye ama masada meze olaraktan tercih edeceğim bişey değil börülce sen gibi olsa hadi sık limonu ye
valla seni facede artık takip edemiyorum bacım beni güzel suratım tamam gez ye iç de sende bu çok fazla yani almaman kilo mucize olur zaten 10 kilo vermen gerekirken o hedefi daha uzaklaştırma azalt ha sana diyorum da sadece akıl veriyorum bakma bende bu sabah başladım tekrar bıktım başla boz tekrar
hımm benimde eli kulağında geçmiş olsun
gençlik çok güzel birşey ahhh ahh değwrini bilemedim şimdi neremi nasıl yaptırsam diye kara kaea düşün durkzım senin de bu yaşta heryerin çürüğe çıkmış 50 de seni düşünemiyorum
canım okurken benimde gençliğim geldi aklıma yaa bende tırmalardım babam yazık anneme söylenirdi götür kızı hastaneye ölçek annemde yok yok dinlenişin geçer derdi:) senin bu gripini bende deneyeyim süpersin
canımmm
dondurdum facebook'u bi süre.valla özel günler dışında kaçamak yapmamaya çalışcam dur demem lazım kendimeeeeeeeeeeeee jeloomm :)
gençlik çok güzel birşey ahhh ahh değwrini bilemedim şimdi neremi nasıl yaptırsam diye kara kaea düşün dur