- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Sizi seviyorum :)
bizde seni güzel me...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi seviyorum :)
Şükür iyiki annem var ay birde şaka bir yana çok düzenli ve uykucular :)) yoksa Hayatımız biterdi Allah Dağına göre kar verirmiş heee yanlış anlaşılmasın çocuklarımı ihmal etmem asla herbirinin yemesini içmesini halledip uyku zamanında gider sonrada geri gelirimhayat sana güzel beee 3 çocuklu benmiyim senmi belli değil anan sağolsun
Şükür iyiki annem var ay birde şaka bir yana çok düzenli ve uykucular :)) yoksa Hayatımız biterdi Allah Dağına göre kar verirmiş heee yanlış anlaşılmasın çocuklarımı ihmal etmem asla herbirinin yemesini içmesini halledip uyku zamanında gider sonrada geri gelirim
Hep Gül emiahhahaha yazarken yine gülme krizine girdim ayyy her gece burada gülmekten kopuyorum
Hahaaa yakında anneliği ona devir edeceğim sen hiç bir günde 80 tırnak kestinmi ? Duş günü kan ter içinde kalıyorumanladık anladık iyi annesin biliyorum çocuk parmak arasından pislik çıkarıyor duş aldırmmaışsın
amin hep birlikte can canHep Gül emi
Hahaaa yakında anneliği ona devir edeceğim sen hiç bir günde 80 tırnak kestinmi ? Duş günü kan ter içinde kalıyorum
anam geç kaldın be dükkanı kapayacağız sabah oldu ayyy cen cen cene gülmeeeHuuu kızlar nasılsınız? Güzellikler:)
eşi iki hatunlu zuzu ikinci eş kuma ilk eşden 2 zuzudan bir tane ama hepsinie annelik zuzu yapıyorzuzu53 annem kaç yavru var sende
Birgün hepsini toplayıp senin Kapıya bırakacağım :)) bak gör nasıl bomba oluyorsun mutluluk kaynakları, şükür rabbime allahım esirgesin evlatlarımızı kötülüklerdenamin hep birlikte can can
ahhahhah yapar bakkk çok dikkatli yeminle tek tek açtı ayak parmaklarını yahu oy maşşalah kuzuya
zor işin hayatımm güç lazım enerji lazım
Jelesec canım heycan dorukta. Çok koşturdum bugün. Hadi uyuyun. Öpüyotum çokanam geç kaldın be dükkanı kapayacağız sabah oldu ayyy cen cen cene gülmeee
biz iyiyiz sen nasılsın haykom benim
1+2 tatlişkomzuzu53 annem kaç yavru var sende
zuzu53 bir maşallah daha tatlım. Rabbim gönlüne göre versineşi iki hatunlu zuzu ikinci eş kuma ilk eşden 2 zuzudan bir tane ama hepsinie annelik zuzu yapıyor
Jelesec canım heycan dorukta. Çok koşturdum bugün. Hadi uyuyun. Öpüyotum çok
Üç tane üçzuzu53 bir maşallah daha tatlım. Rabbim gönlüne göre versin
Jelesec çekirdek alırım sana:)çekirdek çıtlatacam sen kesilirken beklerken sıkılmayayım de hadi yat iyi uykular
zuzu53 bir maşallah daha tatlım. Rabbim gönlüne göre versin