- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
- 333
Hahaaaa genelde bağdaştıramıyorlar :)) burnumda düzgün belki ordan kurtarırdımhiç laz tipi yok la sende Etiler sosyetesinden çıkmış gibisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaaaa genelde bağdaştıramıyorlar :)) burnumda düzgün belki ordan kurtarırdımhiç laz tipi yok la sende Etiler sosyetesinden çıkmış gibisin
Yaa saksuka :)))) firinda tereyagli sevketi bostan, bol sarimsakli borulce.. _aki istiyor canim galiba. :)Şakşuka şakşuka oyyyyy bende çok güzel yaparım he bir gece önceden yapıp dinlendireceksin ertesi gün neyin yanında yersen ye
Hahaaaa genelde bağdaştıramıyorlar :)) burnumda düzgün belki ordan kurtarırdım
Yaa saksuka :)))) firinda tereyagli sevketi bostan, bol sarimsakli borulce.. _aki istiyor canim galiba
Çakmayım Çakma nam-ı diğer fakeşifen de yokk bacı can can alakan yok yani o tarafla
sen kapağını yaptın rahat olllÇakmayım Çakma nam-ı diğer fake
Plan yapabiliriz, bende toplaniriz, sabahinda zorla uyanip denize gideriz :)vay vayyy buda masacı tüm mezeleri saydın beee peynirsiz olmaz bakkk
Toplu bir davete katıldığımızı düşünemiyorum stoklar dibe vurur istanbulda yer yerinden oynar heyt beeeeeYaa saksuka :)))) firinda tereyagli sevketi bostan, bol sarimsakli borulce.. _aki istiyor canim galiba. :)
Plan yapabiliriz, bende toplaniriz, sabahinda zorla uyanip denize gideriz :)
haklısın canm bizler çok hızlı alıyoruz ama ben çyle bişey yapıyorumki adam yemeklerw çok yağ koyma dedikçe ben doldurdum porsiyonumı az olsun dedikçe ben adama ywmek doldurdum oda şimdi 95 kilo m giyen adam şimdi xxl giyiyoocak başımı vay anam vayyy dökül döküll su içsem yaradı demiyorsun bak aferin kız kocalar yesede almıyorlar nasıl bir yaratıkdır bunlar anlamamdım
haklısın canm bizler çok hızlı alıyoruz ama ben çyle bişey yapıyorumki adam yemeklerw çok yağ koyma dedikçe ben doldurdum porsiyonumı az olsun dedikçe ben adama ywmek doldurdum oda şimdi 95 kilo m giyen adam şimdi xxl giyiyo
Iyi geceler bebişim sabah bende okula uyanıp sonra tekrar yan gelip yatıyorum ikizler uyanana kadar serbestim muckladımCanlar hadi herkese iyi geceler malum ben sabah erken güne başlıyorum zuzu gibi 12 de kalmıyorum
kuzu gibi yatın koç gibi kalkın herkese mucuk
Iyi geceler bebişim sabah bende okula uyanıp sonra tekrar yan gelip yatıyorum ikizler uyanana kadar serbestim muckladım
allah gece gece çok güldürdün beni bacımm devlerin savaşı oluyo arada bizdesizin evdeki yatak kaç xxx large bacımmm anam iyiki sizin altta oturan ben değillimmm
allah gece gece çok güldürdün beni bacımm devlerin savaşı oluyo arada bizde
hepinize iyi gecelerr arkadaşlar Allaha emanet olun