• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ocak başımı vay anam vayyy dökül döküll su içsem yaradı demiyorsun bak aferin:KK70: kız kocalar yesede almıyorlar nasıl bir yaratıkdır bunlar anlamamdım:KK70:
haklısın canm bizler çok hızlı alıyoruz ama ben çyle bişey yapıyorumki adam yemeklerw çok yağ koyma dedikçe ben doldurdum porsiyonumı az olsun dedikçe ben adama ywmek doldurdum oda şimdi 95 kilo :KK62::KK62::KK62: m giyen adam şimdi xxl giyiyo :KK70::KK70::KK70:

Canlar hadi herkese iyi geceler malum ben sabah erken güne başlıyorum zuzu gibi 12 de kalmıyorum :KK70:
kuzu gibi yatın koç gibi kalkın herkese mucuk :KK54::KK36:

haklısın canm bizler çok hızlı alıyoruz ama ben çyle bişey yapıyorumki adam yemeklerw çok yağ koyma dedikçe ben doldurdum porsiyonumı az olsun dedikçe ben adama ywmek doldurdum oda şimdi 95 kilo :KK62::KK62::KK62: m giyen adam şimdi xxl giyiyo :KK70::KK70::KK70:

sizin evdeki yatak kaç xxx large bacımmm:KK70: anam iyiki sizin altta oturan ben değillimmm:KK70:

Canlar hadi herkese iyi geceler malum ben sabah erken güne başlıyorum zuzu gibi 12 de kalmıyorum :KK70:
kuzu gibi yatın koç gibi kalkın herkese mucuk :KK54::KK36:
Iyi geceler bebişim sabah bende okula uyanıp sonra tekrar yan gelip yatıyorum :D ikizler uyanana kadar serbestim :P muckladım

Back