Bak bak azicik girmedim polemikten uzak kuslar cicekler diye gezim dedim hemen dedikodumu yapmislar yahu ben icerim beybim saglamda icerim... Benim şok aletine ihtiyacim yok guzelligim yeter bayiltmaya
Üç senenin esaretinin bitişini kutluyorumyeter gözüme batıyon bak pis haberin ola yolarım o saçlarınısürekli de foto atıyon çatlıyorum
Üç senenin esaretinin bitişini kutluyorum
herkwse selam arkadaşlar ayy ben buralara geldim peşinize yaa bana estetikmi yoksa sizmi yaptınız bağımlılık daha henüz onu çözemedim
Yarin diye sozlesmistik
Habu jelibon müdavim etti biziherkwse selam arkadaşlar ayy ben buralara geldim peşinize yaa bana estetikmi yoksa sizmi yaptınız bağımlılık daha henüz onu çözemedim
Yarin diye sozlesmistik
Benim beklenmedik nobet, toplantim olmazsa, malumun da isi erken biterse goruscez
Ama cok heveslendim ya, mutlaka bi mesele olur, yarin aksam bdv konu acip, kural ihlali yapip ceza alirim
Habu jelibon müdavim etti bizibu arada ilk kelime şivedir bilesiniz Laz kızıyım daaaa
valla yaa bu kadındaHabu jelibon müdavim etti bizibu arada ilk kelime şivedir bilesiniz Laz kızıyım daaaa
valla yaa bu kadındaJelesec var bir tılsım çözemwdim bu gidişle fizana bile gidecem hee peşine
yok anacım başlık maşlık taşlık hepsi hikaye sen nerde biz müridlerin orda kaçarın yok çekecen kahrımıahhahhaha canımsın yaaaa
bak bu başlıktan inan kopaman biizizm eski çeteyle geyik başlığımız ne dedikodular ne kaynana kaldı ne eş ne iş hahhahah komedi inan bura
Seve seve yaparım hemde en âlâsından parmak Yedirten cinsinden offfff bol tereyağlıbana bak lo mıhlama yapsana bir gün ablana bee ayıptır
yok anacım başlık maşlık taşlık hepsi hikaye sen nerde biz müridlerin orda kaçarın yok çekecen kahrımı
Seve seve yaparım hemde en âlâsından parmak Yedirten cinsinden offfff bol tereyağlı
Allah aşkına bana tam tarifini bir ara verirmisin haebi lazz kızından öğrwnmek başka olur dur diete girdim biraz veriyim kilo ozaman tarifi verSeve seve yaparım hemde en âlâsından parmak Yedirten cinsinden offfff bol tereyağlı
aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?