Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bak bak azicik girmedim polemikten uzak kuslar cicekler diye gezim dedim hemen dedikodumu yapmislar yahu ben icerim beybim saglamda icerim... Benim şok aletine ihtiyacim yok guzelligim yeter bayiltmaya

oyyyy süzgeci olmayannn ya nerelerdesin özledik atarına gurbanii

ahahhahha ben yapmadım abla dedikodunu sana boynum kıldan ince yok hiç dil uzatmam

herkwse selam arkadaşlar ayy ben buralara geldim peşinize yaa bana estetikmi yoksa sizmi yaptınız bağımlılık daha henüz onu çözemedim

guneykarimkure naberrr bugün nasıl mutlumusun gördün mü birini
Yarin diye sozlesmistik
Benim beklenmedik nobet, toplantim olmazsa, malumun da isi erken biterse goruscez
Ama cok heveslendim ya, mutlaka bi mesele olur, yarin aksam bdv konu acip, kural ihlali yapip ceza alirim

Yarin diye sozlesmistik
Benim beklenmedik nobet, toplantim olmazsa, malumun da isi erken biterse goruscez
Ama cok heveslendim ya, mutlaka bi mesele olur, yarin aksam bdv konu acip, kural ihlali yapip ceza alirim

ahahhahha deli yaaa direk ban alırım diyende seni gördüm ha bide biizm mercimekceku vardı ben cevap yazayım da altında kalmayayım da banı da paşa paşa yerim diyen

geç olsun güç olmasın hadi bakalımm iyi görüşmeler

ahhahhaha canımsın yaaaa

bak bu başlıktan inan kopaman biizizm eski çeteyle geyik başlığımız ne dedikodular ne kaynana kaldı ne eş ne iş hahhahah komedi inan bura
yok anacım başlık maşlık taşlık hepsi hikaye sen nerde biz müridlerin orda kaçarın yok çekecen kahrımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…