Allah aşkına bana tam tarifini bir ara verirmisin haebi lazz kızından öğrwnmek başka olur dur diete girdim biraz veriyim kilo ozaman tarifi ver
Heheeee yeme özgürlüğünü ilan ettiğinde tarif elinde olacakAllah aşkına bana tam tarifini bir ara verirmisin haebi lazz kızından öğrwnmek başka olur dur diete girdim biraz veriyim kilo ozaman tarifi ver
doğrusun hee yapmayıda bilmiyom gidwkrw yiywk durun ama nolur bieaz kilo verwmyavrum bunda malzeme iyidir yapsın yiyek yaaa ne olacak arkadaşımıztarifi boşver hazıra kon
CANLARIM!
KIYMETLI HEMCINSLERIM!
KIYMETLI KADINLARIMIZ!
KADINLAR GUNUNUZ KUTLU OLSUN, SAGLIKLI, GUVENLI, ADALETLI, DAHA DAHA BILINCLI NICE 8 MART'LAR DILEGIYLE.
HEPINIZ OZELSINIZ, HICBIRINIZ "ADAM" GIBI DEGIL OLMAK ZORUNDA DEGILSINIZ, INSAN GIBI OLMAK BIZE YETER!
meze işini bana bırakmeze da iyi gider
doğrusun hee yapmayıda bilmiyom gidwkrw yiywk durun ama nolur bieaz kilo verwm
meze işini bana bırak
teşekkürlwr arkadaşım seninde kadınlar günün kutlu olsunCANLARIM!
KIYMETLI HEMCINSLERIM!
KIYMETLI KADINLARIMIZ!
KADINLAR GUNUNUZ KUTLU OLSUN, SAGLIKLI, GUVENLI, ADALETLI, DAHA DAHA BILINCLI NICE 8 MART'LAR DILEGIYLE.
HEPINIZ OZELSINIZ, HICBIRINIZ "ADAM" GIBI OLMAK ZORUNDA DEGILSINIZ, INSAN GIBI OLMAK BIZE YETER!
Hakikaten şöyle koca bir tava yapıp Halis mulis köy peyniriyle Bambaşka olur ahanda ben davetimi ettim malum davete icabet etmek sünnettir pası verdimyavrum bunda malzeme iyidir yapsın yiyek yaaa ne olacak arkadaşımıztarifi boşver hazıra kon
Heheeee yeme özgürlüğünü ilan ettiğinde tarif elinde olacakuy haçen daaa :))
Şakşuka şakşuka oyyyyy bende çok güzel yaparım he bir gece önceden yapıp dinlendireceksin ertesi gün neyin yanında yersen yeoyyyyy valla canım çekti oyyy oyyyy tamamdır sende
Hakikaten şöyle koca bir tava yapıp Halis mulis köy peyniriyle Bambaşka olur ahanda ben davetimi ettim malum davete icabet etmek sünnettir pası verdimtop sizde
Şakşuka şakşuka oyyyyy bende çok güzel yaparım he bir gece önceden yapıp dinlendireceksin ertesi gün neyin yanında yersen ye
hee dur bakalım nasıl verwcez zaten benimki yaptı beni oda sever çilingir sofrasını o daha çok sever benide o yaptı zaren kendine uydurdu şimdi boynuz kulağı geçti son 2 hafra mezekerden ocakbaşlarıdan kadamı kaldıeramadım gece 4 de tatlı da cabasıoyyyyy valla canım çekti oyyy oyyyy tamamdır sende
Her ne kadar ikinci tekil Şahıs olarak görünsekte şu bir gerçek Dünya'nın en nadide canlılarıyız hatta ve hatta kadınlarımız bu hayatın en güzel süslerinden, iyiki Varsınız kadınlar günümüz kutlu olsun.CANLARIM!
KIYMETLI HEMCINSLERIM!
KIYMETLI KADINLARIMIZ!
HEPINIZ OZELSINIZ, HICBIRINIZ "ADAM" GIBI OLMAK ZORUNDA DEGILSINIZ, INSAN GIBI OLMAK BIZE YETER!
hee dur bakalım nasıl verwcez zaten benimki yaptı beni oda sever çilingir sofrasını o daha çok sever benide o yaptı zaren kendine uydurdu şimdi boynuz kulağı geçti son 2 hafra mezekerden ocakbaşlarıdan kadamı kaldıeramadım gece 4 de tatlı da cabası
Her ne kadar ikinci tekil Şahıs olarak görünsekte şu bir gerçek Dünya'nın en nadide canlılarıyız hatta ve hatta kadınlarımız bu hayatın en güzel süslerinden, iyiki Varsınız kadınlar günümüz kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?