Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

CANLARIM!
KIYMETLI HEMCINSLERIM!
KIYMETLI KADINLARIMIZ!
KADINLAR GUNUNUZ KUTLU OLSUN, SAGLIKLI, GUVENLI, ADALETLI, DAHA DAHA BILINCLI NICE 8 MART'LAR DILEGIYLE.
HEPINIZ OZELSINIZ, HICBIRINIZ "ADAM" GIBI OLMAK ZORUNDA DEGILSINIZ, INSAN GIBI OLMAK BIZE YETER!

Wuuuuu muhteşemsin canım ya çok sağol seninde kutlu olsun
önce iyi insan vicdanlı iyi insan olmak

teşekkürlwr arkadaşım seninde kadınlar günün kutlu olsun

Hakikaten şöyle koca bir tava yapıp Halis mulis köy peyniriyle Bambaşka olur ahanda ben davetimi ettim malum davete icabet etmek sünnettir pası verdim top sizde

oyyyyy nasıl güzel bir lezzet arkadaş bu yaaa biliyon ortak tandığımızın annesi yapmıştı oofff ne yemiştim ne

oyyyyy valla canım çekti oyyy oyyyy tamamdır sende
hee dur bakalım nasıl verwcez zaten benimki yaptı beni oda sever çilingir sofrasını o daha çok sever benide o yaptı zaren kendine uydurdu şimdi boynuz kulağı geçti son 2 hafra mezekerden ocakbaşlarıdan kadamı kaldıeramadım gece 4 de tatlı da cabası

Her ne kadar ikinci tekil Şahıs olarak görünsekte şu bir gerçek Dünya'nın en nadide canlılarıyız hatta ve hatta kadınlarımız bu hayatın en güzel süslerinden, iyiki Varsınız kadınlar günümüz kutlu olsun.

ocak başımı vay anam vayyy dökül döküll su içsem yaradı demiyorsun bak aferin kız kocalar yesede almıyorlar nasıl bir yaratıkdır bunlar anlamamdım

vay katip kalemine gurbani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…