Allah allah sanki bizim dr seni zorla ameliyat ediyor 40 takla attın gün almak için niye bîzi sallıyomuşsun bakalım hem bir bak biz kaç kişiyiz hepimize iyi işler yapıyoda sana gelincemi kötü olacak senin zemin kötüdür canım hiç dr u suçlamaya bizi suçlamaya yer aramao kadar meşhur dr var git onlara der ve bu yazıdan sonra aynen burdan kaçarım beni ararsan oralarda buralardayım şimdi bunu okuyunca kırmızı görmüş boğaya dönersin sen
Allah allah sanki bizim dr seni zorla ameliyat ediyor 40 takla attın gün almak için niye bîzi sallıyomuşsun bakalım hem bir bak biz kaç kişiyiz hepimize iyi işler yapıyoda sana gelincemi kötü olacak senin zemin kötüdür canım hiç dr u suçlamaya bizi suçlamaya yer aramao kadar meşhur dr var git onlara der ve bu yazıdan sonra aynen burdan kaçarım beni ararsan oralarda buralardayım şimdi bunu okuyunca kırmızı görmüş boğaya dönersin sen
Eline sağlık beste cim.Ohh iyi yazmışsın hislerime tercüman olmuşsun Hadi ben de kaçtımmmmm
pişşttt geyikçibaşılar
bi selam veriim dedim..
salıyı iple çekiyorum, özledim sizi beaahhh
panteriçem,
şu neti hallet artık yoksa saçlarımdan fiber kablo yapıp, sana internet hizmeti sağlayacağım
bende özledim bende
hey 8.ziyaretçi gelin ya sohbet edelim:)))))))))))))
Ben rahatsız etmiyim siz kahvelerinizi için arkadaşlarınızla
hu
hu
hu
slm taş hatunlar
cok şükür yazabiliyorum
geçmiş bayramınız mubarek olsun
:79: :124: şükür kavuşturana panterim gelmiş aman sen hep yaz bacım renklensin buralar
:)jelom fstıkım nasılsın canımcımm
bayramın nasıl gecti???
yazabiliyorum
yazabiliyorum
geldimyahu şükür....oley oleyogltkn bak panter geldi
bayram yemeyle içmeyle geçti bebemşimdi son sigaramı içti ameliyata kadar içmeyeyim barim anca temizlenir bünyeden nikotin
sen neler yaptın gezip tozdun mu yoksa dükkana mı takıldın
geldimyahu şükür....
anam anam ameliyat yaklaştı.. dın dırı dın dırı..cengere müzigi fonda herşey cokgüzel olacak bebegim görüceksin...
bayramın 1. ggünü evdeydim 2. günüyarım gün calıştım 3. günü tam actım dün off günümdü bugun başladık bakalım..hayırlısı....
ogltkn tarifi attımcanım kutunda
:18::18::18::18: hiç sorma yaklaştıkça başladım yine benimkine arkamdan evlenme hemen miniği büyüt öyle evlatlara iyi bak vs vs
Allah bol rızıklar versin inşallahgerçi kurbandan sonra biraz hareketsiz olur ama açılır uzun sürmez merak etme
geldimyahu şükür....
anam anam ameliyat yaklaştı.. dın dırı dın dırı..cengere müzigi fonda herşey cokgüzel olacak bebegim görüceksin...
bayramın 1. ggünü evdeydim 2. günüyarım gün calıştım 3. günü tam actım dün off günümdü bugun başladık bakalım..hayırlısı....
ogltkn tarifi attımcanım kutunda
:18::18::18::18: hiç sorma yaklaştıkça başladım yine benimkine arkamdan evlenme hemen miniği büyüt öyle evlatlara iyi bak vs vs
Allah bol rızıklar versin inşallahgerçi kurbandan sonra biraz hareketsiz olur ama açılır uzun sürmez merak etme
hahahahaha; güzelim meşhur ve gurubu senin geçmişin unutmaben hep buradaydım dilin kemiği yok ben suçlarım sen gaz verdin bana her gün resim yolladın bak ne güzel diye bende eh olayım o zaman dedim
Senin zemin vallahi iyi benden ama sen 30.lu yaşlardasın ya ondandır belki
ya bu beste eskiden ajandıçok güvenip bağrına basma nlglpdecim beni de satma sen hiç bir yere kaçamazsın evini biliyorum unutma
hahahahahahah; bestecim sen şimdi bu yazıyı okuyunca kırmızı boğa görmüş gibi olursun arama telde yokum:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ah bak al bana delil bu yazdığını da göstereyimde gör e olayım bari demişmiş oda eh ben seni germeyeyim bari desinde gör gününüresim resim diye yalvardığını unuttun dimi tüüüü sana
Haha kıza iftira ettim demeye utandında ajandı diye kendinimi kurtarmaya çalışıyosun yaram yokki niye kırmızı göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?