bebeyim günaydın,
artık netim önümde rahat rahat forumun altını üstüne getirebilirimklavyeme minicik parmaklarını sokan iki afacan yok yanımda şimdiden özledim onları beah
gününüz aydın, haftanız mutlu olsun, jelesecim son 24 günheyecen ne durumda?
aman senle baş edilmezherşeye cevabın hazır göbek gitti dil uzadı tabi :76:
Görünmez hanım açıktan gez ne saklanıyonpantercim sana değil lafım besteye
Sonunda pes ettin yanibende zaten ugrasacak başka birini bulmuştum
günaydın güzellikler keyifler iyi ...
haftamız güzel olsun inşallah..
kim kız o:44: bizimkilerden mi???????????????
günaydın güzellikler keyifler iyi ...
haftamız güzel olsun inşallah..
Merhaba arkadaşlar, pazartesi günü meme küçültme operasyonum var.heyecanlı değilim amabi sorum var sigara kullanıp ameliyat olan arkadaşlar dezavantajını gördüler mi hiç? bahsedildiği gibi geç dikiş kaynaması falan oluştu mu?
Günaydın güzeller,
bir iki gündür yazamıyoruz topiğimize, elimiz gitmiyor belki ama, hadi gelin toplaşalım..Yine ellerimizi birbirimize kenetleyelim. Bugün yapmıcaz da ne zaman yapıcaz?
jelesecim hadi sen ver startı
Elim dilim yüreğim yazmak konuşmak tv izlemek yemek yemek anlayacağın hiç birşey yapmak istemiyorŞok olayını atlatamadım daha zırlama durumu devam kendi başıma kalma durumu devam sevdiklerimin yanımda olma isteklerine red durumum devam,karmakarışık durumum geçecek bu ruh hali onu biliyorum.
Ogltkn ve Nlglpd( doğru yazdım bak ) iyi ki varsınız şu andaki ruh halimi çekmek zor biliyorum ama sizler çok iyi anlıyorsunuz bu durumu.
Bestem senin güzel karnını nı unuttuğumu sanma bu ameliyatı atlatayım yola devam çek karnının resimlerini benim içindesteğin ve iyi dileklerin için sagol canım.
Bentoprak; desteğin ve verdiğin bilgiler için sagol arkadaşım,ben plan yaparken gecelik hastane parti meğer kader ağlarını örmüş beh bozarız o ağı bizde Allahın izniyle
Topiği boş bırakmayın kuruya bağlayın yine:) Hepinize sevgiler panterim sana da
Elim dilim yüreğim yazmak konuşmak tv izlemek yemek yemek anlayacağın hiç birşey yapmak istemiyorŞok olayını atlatamadım daha zırlama durumu devam kendi başıma kalma durumu devam sevdiklerimin yanımda olma isteklerine red durumum devam,karmakarışık durumum geçecek bu ruh hali onu biliyorum.
Ogltkn ve Nlglpd( doğru yazdım bak ) iyi ki varsınız şu andaki ruh halimi çekmek zor biliyorum ama sizler çok iyi anlıyorsunuz bu durumu.
Bestem senin güzel karnını nı unuttuğumu sanma bu ameliyatı atlatayım yola devam çek karnının resimlerini benim içindesteğin ve iyi dileklerin için sagol canım.
Bentoprak; desteğin ve verdiğin bilgiler için sagol arkadaşım,ben plan yaparken gecelik hastane parti meğer kader ağlarını örmüş beh bozarız o ağı bizde Allahın izniyle
Topiği boş bırakmayın kuruya bağlayın yine:) Hepinize sevgiler panterim sana da
Valla benimde çok yazasım kalmadı iyi haberlerini bekliyorum dualarım seninle merak etme albüm yaparım ben sana :) iyi haberler vereyim birkaç haftadır beni görmeyenler zayıfladın mı sen diyor artık iyice dikde yürüyorum hayırlısıyla geçecek bugünlerin inşallah herşeyde bir hayır vardır acil şifalar olsun canım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?