Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Kurban Bayramınız kutlu olsun.Hepinize sevgiler selamlar
Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Kurban Bayramınız kutlu olsun.Hepinize sevgiler selamlar
Kızlar yaptığım herşeyin yarısından fazlası duruyorküçük olunca pek gelen yok kardeşin birini de annede gördüm sabahı abanda gitti çoluk çocuk oda gelmedi
şu bayramlarda tatile gidenlere uyuz oluyorum nerede eski bayramlar
Bu bayram çok iyi geçiyor benim için :) herkes aaa ne kadar zayıflamışsın diyor birde üstüne ne olmuştun öyle yüzüne dememiştik ama çok üzülmüştük eski haline diyorlar :) ne kadar fena görünüyorsaydımşuana kadar agzıma tek lokma sakıncalı birşey koymadım ilk defa bir bayram ikramlara bugün bayram hadi bir lokma yiyeyim demedim sizinlede paylaşayım dedim çok mutluyum çok
Senin adına çooook sevindimdaha çok yeni olmana rağmen bunları duyman çok güzel senin yazdığın her olumlu şey beni daha kararlı kılıyor
senin yerine ben çok lokmalı sakıncalı şeyler ağzıma koydum oradan da göbeğime tabibayram sonrası ve ameliyat sonrası senin yoldan geleceğim şu maydanoz kürü tarifini kaybetme alacağım senden;doktora ne zaman gideceksin şu katoron yağını sordun mu sen? pınarın yerinden siparişin içine katayım mı açep?
Kantaronu sormadım unuttum Pınar da kaldırmış listeden soracagım varmı diye eger varsa ben alırım sanada veririm koca kavanoz gelmişti geçen sefer dagıtmıştım maydonoz basit canım yazarım sanada randevu almadım daha 3 ünde yada 5 inde gel demişti
okey bebeğim bölüşürüz... çoksa kardeş payı yapalımbende tekrar bikini altı alıp gideceğim çizim için birde sonuç çıksın onları da götüreceğim aynı zamana denk getiririz belki aksilik çıkmazsa
Kantaronu sormadım unuttum Pınar da kaldırmış listeden soracagım varmı diye eger varsa ben alırım sanada veririm koca kavanoz gelmişti geçen sefer dagıtmıştım maydonoz basit canım yazarım sanada randevu almadım daha 3 ünde yada 5 inde gel demişti
sürekli düşünmekteyim kararım isabetli mi diye:18:kesilip biçilmek kesilen hayvanları gördükçe dahada bir gerdi beni
ay kurban bayramı germiş benim arkadaşımı yaw, canım benim unutma onları kasap keserken, seni estetik cerrah, hem de bu işte hakikaten uzman biri ameliyat edecek. Ay kurban olduğum, kendini kurbanlık koç gibi hissedermiş. Büyük düşünür nldglp'in bir sözü ile cümlemi sonlandırmak isterim.
KGY, KGK
Kürler mürler nedir bana da verin şu tarifleri şekerler.Randevu 5 ine al belki gelirim.Ayın 3 ü doluyum da o bakımdan.Tabii senin içinde müsaitse canım.
Benim canlarım ciğerlerim.Gurbaaaaaneeee (seda sayan stili yazem dedim):) Burdayımmm, hep takipteyim, merak etmeyinnnn
bebeğim bu uzman bende acemi çıraklık yapmaz demiiçim rahat o kadar canlı örnek gördüm ki şanslıyım bugün ada22 aradı taaaa alamanyalardan canım ya bana tam destek gözü kapalı gir hiç birşey olmaz diye rahatlattı beni
bizim büyük düşünür nerede açep ? nldlglpdede özledim
O güzel eller,sihirli eller,maharetli allah vergisi eller neler yaratacak neler...Sen hiç merak etme...Her şey çok güzel olacak Jelesec im
Bak bunu da hep beraber koro halinde sana söyleyeceğiz Yalın - Kasma (2012) | İzlesene.com VideoŞu güzele bakın maaşallah diyeceğiz...
Kürler mürler nedir bana da verin şu tarifleri şekerler.Randevu 5 ine al belki gelirim.Ayın 3 ü doluyum da o bakımdan.Tabii senin içinde müsaitse canım.
inşallah o eller süper iş çıkarıraksi durum olur ise topunuzu taksim meydanında sallandırırım
şarkıyı söyleyeceksiniz zaten o kaçınılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?