• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Allah allah sanki bizim dr seni zorla ameliyat ediyor 40 takla attın gün almak için niye bîzi sallıyomuşsun bakalım hem bir bak biz kaç kişiyiz hepimize iyi işler yapıyoda sana gelincemi kötü olacak senin zemin kötüdür canım hiç dr u suçlamaya bizi suçlamaya yer arama:20::20: o kadar meşhur dr var git onlara :52::52::52: der ve bu yazıdan sonra aynen burdan kaçarım :1::1::1: beni ararsan oralarda buralardayım şimdi bunu okuyunca kırmızı görmüş boğaya dönersin sen :35::33::35::33:

:9: Eline sağlık beste cim.Ohh iyi yazmışsın hislerime tercüman olmuşsun:34: Hadi ben de kaçtımmmmm:33:

Allah allah sanki bizim dr seni zorla ameliyat ediyor 40 takla attın gün almak için niye bîzi sallıyomuşsun bakalım hem bir bak biz kaç kişiyiz hepimize iyi işler yapıyoda sana gelincemi kötü olacak senin zemin kötüdür canım hiç dr u suçlamaya bizi suçlamaya yer arama:20::20: o kadar meşhur dr var git onlara :52::52::52: der ve bu yazıdan sonra aynen burdan kaçarım :1::1::1: beni ararsan oralarda buralardayım şimdi bunu okuyunca kırmızı görmüş boğaya dönersin sen :35::33::35::33:

hahahahaha; güzelim meşhur ve gurubu senin geçmişin unutma :52::52::52: ben hep buradaydım dilin kemiği yok ben suçlarım :ssz:sen gaz verdin bana her gün resim yolladın bak ne güzel diye bende eh olayım o zaman dedim:36::35::33:

Senin zemin vallahi iyi benden ama sen 30.lu yaşlardasın ya ondandır belki:51:

:9: Eline sağlık beste cim.Ohh iyi yazmışsın hislerime tercüman olmuşsun:34: Hadi ben de kaçtımmmmm:33:

ya bu beste eskiden ajandı :33::36::35: çok güvenip bağrına basma nlglpdecim beni de satma:32: sen hiç bir yere kaçamazsın evini biliyorum unutma:51:

hahahahahahah; bestecim sen şimdi bu yazıyı okuyunca kırmızı boğa görmüş gibi olursun arama telde yokum:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
pişşttt geyikçibaşılar :3:

bi selam veriim dedim..

salıyı iple çekiyorum, özledim sizi beaahhh :16:

panteriçem,

şu neti hallet artık yoksa saçlarımdan fiber kablo yapıp, sana internet hizmeti sağlayacağım:1:

pişşttt geyikçibaşılar :3:

bi selam veriim dedim..

salıyı iple çekiyorum, özledim sizi beaahhh :16:

panteriçem,

şu neti hallet artık yoksa saçlarımdan fiber kablo yapıp, sana internet hizmeti sağlayacağım:1:

bende özledim bende:29::16:

hey 8.ziyaretçi gelin ya sohbet edelim:)))))))))))))

Son düzenleme:
hu
hu
hu
slm taş hatunlar
cok şükür yazabiliyorum
geçmiş bayramınız mubarek olsun:16:

:)jelom fstıkım nasılsın canımcımm
bayramın nasıl gecti???
yazabiliyorum
yazabiliyorum:9:

oley oley:emir_bebek: ogltkn bak panter geldi:9:

bayram yemeyle içmeyle geçti bebem:56::ssz: şimdi son sigaramı içti ameliyata kadar içmeyeyim barim anca temizlenir bünyeden nikotin:34:

sen neler yaptın gezip tozdun mu yoksa dükkana mı takıldın

oley oley:emir_bebek: ogltkn bak panter geldi:9:

bayram yemeyle içmeyle geçti bebem:56::ssz: şimdi son sigaramı içti ameliyata kadar içmeyeyim barim anca temizlenir bünyeden nikotin:34:

sen neler yaptın gezip tozdun mu yoksa dükkana mı takıldın
geldimyahu şükür....

anam anam ameliyat yaklaştı.. dın dırı dın dırı..cengere müzigi fonda herşey cokgüzel olacak bebegim görüceksin...
bayramın 1. ggünü evdeydim 2. günüyarım gün calıştım 3. günü tam actım dün off günümdü bugun başladık bakalım..hayırlısı....
ogltkn tarifi attımcanım kutunda:3:

geldimyahu şükür....

anam anam ameliyat yaklaştı.. dın dırı dın dırı..cengere müzigi fonda herşey cokgüzel olacak bebegim görüceksin...
bayramın 1. ggünü evdeydim 2. günüyarım gün calıştım 3. günü tam actım dün off günümdü bugun başladık bakalım..hayırlısı....

:18::18::18::18: hiç sorma yaklaştıkça başladım yine benimkine arkamdan evlenme hemen miniği büyüt öyle evlatlara iyi bak vs vs :ssz:

Allah bol rızıklar versin inşallah :34:gerçi kurbandan sonra biraz hareketsiz olur ama açılır uzun sürmez merak etme

:18::18::18::18: hiç sorma yaklaştıkça başladım yine benimkine arkamdan evlenme hemen miniği büyüt öyle evlatlara iyi bak vs vs :ssz:

Allah bol rızıklar versin inşallah :34:gerçi kurbandan sonra biraz hareketsiz olur ama açılır uzun sürmez merak etme

:9::9:direk ameliyat psikolojisine girmişsin sen yavrimmm:6:hiç anlamayacaksın göz acıp kapıyıncaya kadar şipşak:7:
sagol canım..evet biraz yavaş bugun millet ete yumuldu herhalde bıkınca gelirler :23:
beklyoruz bakalım:ssz:

geldimyahu şükür....

pantericem hoşgeldin sefalar getirdin;)
tarifi kaptım, çok sağolasın:16:
bi soru daha sordum, beni o konuda da aydınlatırsan:28: çok seviniciiiim

ha haa kuzum ya,
vasiyet yazmaya başlamış bile. Merak etme jelesecim, senden sonra hemen evlenmeye falan kalkarsa enişte karşısında beni bulur:47:

Ah bak al bana delil bu yazdığını da göstereyimde gör e olayım bari demişmiş oda eh ben seni germeyeyim bari desinde gör gününü :35: resim resim diye yalvardığını unuttun dimi tüüüü sana :20:
hahahahaha; güzelim meşhur ve gurubu senin geçmişin unutma :52::52::52: ben hep buradaydım dilin kemiği yok ben suçlarım :ssz:sen gaz verdin bana her gün resim yolladın bak ne güzel diye bende eh olayım o zaman dedim:36::35::33:

Senin zemin vallahi iyi benden ama sen 30.lu yaşlardasın ya ondandır belki:51:

Haha kıza iftira ettim demeye utandında ajandı diye kendinimi kurtarmaya çalışıyosun yaram yokki niye kırmızı göreyim :37::37:
ya bu beste eskiden ajandı :33::36::35: çok güvenip bağrına basma nlglpdecim beni de satma:32: sen hiç bir yere kaçamazsın evini biliyorum unutma:51:

hahahahahahah; bestecim sen şimdi bu yazıyı okuyunca kırmızı boğa görmüş gibi olursun arama telde yokum:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ah bak al bana delil bu yazdığını da göstereyimde gör e olayım bari demişmiş oda eh ben seni germeyeyim bari desinde gör gününü :35: resim resim diye yalvardığını unuttun dimi tüüüü sana :20:

Haha kıza iftira ettim demeye utandında ajandı diye kendinimi kurtarmaya çalışıyosun yaram yokki niye kırmızı göreyim :37::37:

aman senle baş edilmez :ssz:herşeye cevabın hazır :ssz: göbek gitti dil uzadı tabi:63::76:

Benim güzel seksü iyi yürekli arkadaşlarım :16: hepinize sevgiler saygılar :42:

bugün ayın 30.u:ssz: 24.üne pek de bi şey kalmadı:5: dualarınızın içine jelesec bacınızı ekleyin:21:

Son düzenleme:
bebeyim günaydın,

artık netim önümde rahat rahat forumun altını üstüne getirebilirim:64: klavyeme minicik parmaklarını sokan iki afacan yok yanımda:5: şimdiden özledim onları beah

gününüz aydın, haftanız mutlu olsun, jelesecim son 24 gün:52: heyecen ne durumda?

Back