• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Yok ya gördüğüm kadarıyla begendi gibi ama gıcık işte boyum yetişio ona test ettim :KK70: daha çözemediğim şeyleri var anne nasihatı almam lazım anam yaşındakilerden ve anama benzeyenlerden kızım sana söylüorm gelinim sende anla ( @zuzu53 ) :KK70:

İnsan sevdiklerine gıcık oluyo bence :KK70:

yavrum trip yap bir iki cool davran atlama adamın üstüne 3 eve gecikiyorum dee kalkalım desin ki hımmm bu kız geceleri gezmiyor :p 4 seni ne doktorlar mühendisler istedi ama sen evliliğe sıçak bakmıyon :KK70:

yavrum trip yap bir iki cool davran atlama adamın üstüne 3 eve gecikiyorum dee kalkalım desin ki hımmm bu kız geceleri gezmiyor :p 4 seni ne doktorlar mühendisler istedi ama sen evliliğe sıçak bakmıyon :KK70:
Yaa trip yapmayayım kaçmasın anlayışlı kızı oyna diom kendime oda olmuyo çocuk bildiğini okuyo yine :D ama yarın bende ona okucam durun bakın görün siz bi :63::KK11:

Yaa trip yapmayayım kaçmasın anlayışlı kızı oyna diom kendime oda olmuyo çocuk bildiğini okuyo yine :KK70: ama yarın bende ona okucam durun bakın görün siz bi :63::KK11:

aradığında o telin başında beklediğini belli etme açma çalsın sonra aç pardon işim vardı açamadım de yahu evde kalmış kız olduğunu belli etme :KK70::KK70::KK70:

aradığında o telin başında beklediğini belli etme açma çalsın sonra aç pardon işim vardı açamadım de yahu evde kalmış kız olduğunu belli etme :KK70::KK70::KK70:
Dimi yaa o ben aradıımda yazdıımda hemen cvp vermio beni görseniz tel elimde tinnn msj sesi ben hemen cevap veriom bak şimdi yine sinirlendim :D

oha 28 yıl mı ayy bence 10 yılda bi değişiklik olması lazım eskiyi getir yeniyi götür ahaha :KK70:
Bende bilerek bekledim bu yaşa kadar 10 sene sonra değiştirmeye gerek kalmaz bi 10 sene daha idare ederim sonra artık yaşlılığa adım atınca geçer gider öyle ama bi bulaydım 50 yılda idare edecektim yaaaaa

Dimi yaa o ben aradıımda yazdıımda hemen cvp vermio beni görseniz tel elimde tinnn msj sesi ben hemen cevap veriom bak şimdi yine sinirlendim :KK70:

sen beni önceden abla diye bağrına bassaydın çoktan evermiştim seni :KK70:

ah ahhh kızım akıllı olun kaçan balık büyük olur hesabı yahu ilgisiz davran yahu:p

Back