• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

.öte giren şemsiye açılmazmış :KK70: :KK70: :KK70: burası beleş en azından
Ayyy o madalya hayirli, ugurlu olsun. Nasil kazandin tatik ver :))
Jelesec Jelesec botoks resmini gondersen ya ozelden merak ettim. :))
Bu arada mart geldi ve beygir gibi haspsrmaya basladim yeniden. Burnum duscek korkusu bir yana, az once sag gozum saniyelik disari cikti, odayi turlayip yerine geldi. Oyle beter hapsrma :KK1:

Bu arada mart geldi ve beygir gibi haspsrmaya basladim yeniden. Burnum duscek korkusu bir yana, az once sag gozum saniyelik disari cikti, odayi turlayip yerine geldi. Oyle beter hapsrma :KK1:

özel mesaj yolu ile oy toplayarak gelmedi bu madalya tamamen kk hatunlarının takdiri balık kategorisinde hamsi tava yaparak birinci oldum alın teriyle kazandım aha aha aha aha aha

oy çok geçmiş olsun Kış ayları Dikkat et kendine

özel mesaj yolu ile oy toplayarak gelmedi bu madalya tamamen kk hatunlarının takdiri balık kategorisinde hamsi tava yaparak birinci oldum alın teriyle kazandım aha aha aha aha aha

Yaa. Sadece mutfak konusundan begenilerle oluyor?
Yoksa baska forumlarda da oluyor mu?

Ay okadar cok mesaj birikmiş ki hızlıca okurken senin msjı okuyunca memişini gördüm diye panik oldum birden :KK70: memişlerim görünüyormu diye :))

börülce tak zıp zıp ayakkabını ayağına bi zıpla bir burayı oku :KK59: çok ara verme bu deliler bi başlıyor 15 sayfa geyik yapıyor birikince zor okuması yada sen yaz jelo uygunmusun ben sana özet geçerim arada :p:KK70:

hayatım atarım da ben yüz resmi pek atmıyorum biraz tanınmış kişi sayılırım da bakma buralarda geyik yaptığıma :cool:

daha yeni iyice otursun gözlerimi siyah bantlar gönderirim :KK70:

Bak başta bu kız hayal ürünü mü demiştim ben hani senaryo yazıp sonra oynuyor mu
''' bu yazılarım benim arkadaşıma yazdığım sadece geyik muhabbetidir! tüm hakları bana aittir alınıp bi yerde kullanılmasın please ''

bak bu yarışmada bile adamlığını göstermişsin aferin aferin yazsan bizden 40 bacaktan 60, memeden de 50 oy alırdın ama yazmadın ''aptallık yapmışsın whatsupdan desen ben yayardım :KK70:oy verin bacıma diye :p

:KK70: ne Zaman nerde yaz eğer ayarlarsam gelirim be niye gelmeyim:KK70:

attığın resimdeki izbandut gibi herifleri getir yanında mercimekceku mercimekceku ile bişey olursa kullanıırız onları Amerikan polisi :p:KK70: tamasın sen ,ben FAZLANAZLI FAZLANAZLI merci,leyla uygulama uygulama ,zuzu, ,börülce tboz toplaşırız yalnız açık diyeyim ben iyice tanımadığım la akşam içmeye gitmem :p gündüz buluşuruz içince ne çıkacak bunların içinden diye tartarım gündüz buluşmasında :KK70:

Back