Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

FAZLANAZLI kuzum bacım nerde garip konu var oradasın la + 18 ler de 3 sayfa gazete haberlerin de

şu senin yazın var ya o konudaki '' sen hiç titreyerek ..... yazamayacağım gerisini terbiyem müsaade etmez ''

gecen telde bir arkadaşa dedim durdu anlamadı önce sonra bastık kahkaha yı

demedim kimseye yaw zaten aklıma bile gelmedi başka işlerle uğraştığım için ama kk hatunları hep sevdiklei yedikleri şeye oy verip beni 1. sectiler halkın oyuyla ahahaha ahah

allah cezanı vermeye nazar ettim kendi kendime titreyemiyoruz aile birliğimiz bozuldu bu aralarr

Tartına kurban

Ben içmem bacım bana dokanıyor yanımda şok aleti getiririm birşey olursa kullanırız evlere dağılırkende uyandırırız mercimeği

Ya ben okadar yogun calışıorm ki kk nın varlıgını bile unutuyorum bazen sonra okuyamıyorum arada özet alıyım evet :)) zıp zıpıda ihmal ettim bu haftasonu zıplıcam inşallah :)))

Bak ben arada kaynamışım bana niye etikett yokkk

Ya ben okadar yogun calışıorm ki kk nın varlıgını bile unutuyorum bazen sonra okuyamıyorum arada özet alıyım evet :)) zıp zıpıda ihmal ettim bu haftasonu zıplıcam inşallah :)))

çalış çalış para her daim lazım börülce:)zıpla zıpla o kadar para verdin

Bak ben arada kaynamışım bana niye etikett yokkk

amma kalabalığız be mekan kapatalım en iyisi sensiz olmaz börülce gel gell

Ben içmem bacım bana dokanıyor yanımda şok aleti getiririm birşey olursa kullanırız evlere dağılırkende uyandırırız mercimeği
ayran içen hahhahha bende şehir dışarına şube denetlemeye giderken şu sprey var ya yüzü sıkılan ondan vardı ama şükür hiç kullanmaya gerek kalmadı duruyor dur onuda getirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…