Jelesec alemsin tatlım. Beni tanıyosun:) içelim tabee:)
demedim kimseye yaw zaten aklıma bile gelmedi başka işlerle uğraştığım için ama kk hatunları hep sevdiklei yedikleri şeye oy verip beni 1. sectiler halkın oyuyla ahahaha ahahBak başta bu kız hayal ürünü mü demiştim ben hani senaryo yazıp sonra oynuyor mu
''' bu yazılarım benim arkadaşıma yazdığım sadece geyik muhabbetidir! tüm hakları bana aittir alınıp bi yerde kullanılmasın please ''
bak bu yarışmada bile adamlığını göstermişsin aferin aferin yazsan bizden 40 bacaktan 60, memeden de 50 oy alırdın ama yazmadın ''aptallık yapmışsın whatsupdan desen ben yayardımoy verin bacıma diye
allah cezanı vermeye nazar ettim kendi kendime titreyemiyoruz aile birliğimiz bozuldu bu aralarrFAZLANAZLI kuzum bacım nerde garip konu var oradasın la + 18 ler de 3 sayfa gazete haberlerin de
şu senin yazın var ya o konudaki '' sen hiç titreyerek ..... yazamayacağım gerisini terbiyem müsaade etmez''
gecen telde bir arkadaşa dedim durdu anlamadı önce sonra bastık kahkaha yı
başına da wanted yazalım tam olsunhayatım atarım da ben yüz resmi pek atmıyorum biraz tanınmış kişi sayılırım da bakma buralarda geyik yaptığıma
daha yeni iyice otursun gözlerimi siyah bantlar gönderirim
Tartına kurbanattığın resimdeki izbandut gibi herifleri getir yanında @mercimekceku ile bişey olursa kullanıırız onları Amerikan polisitamasın sen ,ben FAZLANAZLI merci,leyla uygulama ,zuzu, ,börülce tboz toplaşırız yalnız açık diyeyim ben iyice tanımadığım la akşam içmeye gitmem gündüz buluşuruz içince ne çıkacak bunların içinden diye tartarım gündüz buluşmasında
allah cezanı vermeye nazar ettim kendi kendime titreyemiyoruz aile birliğimiz bozuldu bu aralarr
Tartına kurban
başına da wanted yazalım tam olsun
Sabah ezanından sonra uyuyabildim öğlen 12:00 de uyandımlooo ayıldın mı bacımmm
la çok güzeldiniz haaa bayıldım resimlere daha zayıflama yeter bu cidden sana
Sabah ezanından sonra uyuyabildim öğlen 12:00 de uyandımanca kahvaltı ediyorum dün çok güzel bir akşam geçirdik tekrarlamak nasip olur inşallah. Sensiz olmaz can can
Söylerim tabiki sensiz olmaz can can
Ben içmem bacım bana dokanıyorattığın resimdeki izbandut gibi herifleri getir yanında @mercimekceku ile bişey olursa kullanıırız onları Amerikan polisitamasın sen ,ben FAZLANAZLI merci,leyla uygulama ,zuzu, ,börülce tboz toplaşırız yalnız açık diyeyim ben iyice tanımadığım la akşam içmeye gitmem gündüz buluşuruz içince ne çıkacak bunların içinden diye tartarım gündüz buluşmasında
Ya ben okadar yogun calışıorm ki kk nın varlıgını bile unutuyorum bazen sonra okuyamıyorum arada özet alıyım evet :)) zıp zıpıda ihmal ettim bu haftasonu zıplıcam inşallah :)))börülce tak zıp zıp ayakkabını ayağına bi zıpla bir burayı okuçok ara verme bu deliler bi başlıyor 15 sayfa geyik yapıyor birikince zor okuması yada sen yaz jelo uygunmusun ben sana özet geçerim arada
Bak ben arada kaynamışım bana niye etikett yokkkattığın resimdeki izbandut gibi herifleri getir yanında @mercimekceku ile bişey olursa kullanıırız onları Amerikan polisitamasın sen ,ben FAZLANAZLI merci,leyla uygulama ,zuzu, ,börülce tboz toplaşırız yalnız açık diyeyim ben iyice tanımadığım la akşam içmeye gitmem gündüz buluşuruz içince ne çıkacak bunların içinden diye tartarım gündüz buluşmasında
Ya ben okadar yogun calışıorm ki kk nın varlıgını bile unutuyorum bazen sonra okuyamıyorum arada özet alıyım evet :)) zıp zıpıda ihmal ettim bu haftasonu zıplıcam inşallah :)))
Bak ben arada kaynamışım bana niye etikett yokkk
Ben içmem bacım bana dokanıyoryanımda şok aleti getiririm birşey olursa kullanırız evlere dağılırkende uyandırırız mercimeği
Zuzum olmadan asla:))Canımcım keyfiniz bol olsun en kısa zamanda zuzu olmadanberaber yapalımm
Ne zaman istersen canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?