- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Botox sende işe yaradı bak titremeye başladın :dhahhahah son mesajı yazarken de titreyerek güldümbende dotoxs nah kalır
yalnız dr buraları okuyorsa ben fakirim diye ağır yakıyorum her işlem öncesi adam der 150 mekana veren hatun
Masa da olmayanlarin da şerefine o zaman@zuzu53 sen keşke hep şişko koca karınlı kalaydınhatun seni durduramıyoruz daha hergün bi yerde
Matruska75 de yoldan çıkardın akın bakalım eğlenceye yiyin için benim yerime de bi tek atın
sen gel ben ablalık yaparım diyeceğine
Masa da olmayanlarin da şerefine o zaman
Botox sende işe yaradı bak titremeye başladın :d
istemez ben gerekirse kredi çekerim eğlenmek istiyorsam eğlenirim.. ama bence kk daha eğlenceli ahahhalo gel tamam bendensin deli lafı olmaz bu kadar zengin var masada toplarım ben parayı
yok daha sana kredi vermezler lo bendensinistemez ben gerekirse kredi çekerim eğlenmek istiyorsam eğlenirim.. ama bence kk daha eğlenceli ahahha
.öte giren şemsiye açılmazmışyok daha sana kredi vermezler lo bendensin
doğru valla ben stres atıyorum burada
.öte giren şemsiye açılmazmışburası beleş en azından
Ay okadar cok mesaj birikmiş ki hızlıca okurken senin msjı okuyunca memişini gördüm diye panik oldum birdenMemişini gördümincecik olmuş yaw
Ayyy o madalya hayirli, ugurlu olsun. Nasil kazandin tatik ver :)).öte giren şemsiye açılmazmışburası beleş en azından
Ayyy o madalya hayirli, ugurlu olsun. Nasil kazandin tatik ver :))
Jelesec botoks resmini gondersen ya ozelden merak ettim. :))
Bu arada mart geldi ve beygir gibi haspsrmaya basladim yeniden. Burnum duscek korkusu bir yana, az once sag gozum saniyelik disari cikti, odayi turlayip yerine geldi. Oyle beter hapsrma
Yaa. Sadece mutfak konusundan begenilerle oluyor?özel mesaj yolu ile oy toplayarak gelmedi bu madalya tamamen kk hatunlarının takdiri balık kategorisinde hamsi tava yaparak birinci oldum alın teriyle kazandım aha aha aha aha aha
oy çok geçmiş olsun Kış ayları Dikkat et kendine
Bende arada okuyamıyorum bu aralar benim paşa hiç bırakmıyor beniAy okadar cok mesaj birikmiş ki hızlıca okurken senin msjı okuyunca memişini gördüm diye panik oldum birdenmemişlerim görünüyormu diye :))
buluşmaya gelim diyordun mercimek var yermisinona göre yazım sana buluşmayı
yarışma yapıldı oylama yapıldı öyle şu anda da kahvaltı sofraları kategorisinde yarışma var en tepelerde bi yerde yarışma diye yazıyorYaa. Sadece mutfak konusundan begenilerle oluyor?
Yoksa baska forumlarda da oluyor mu?
Ay okadar cok mesaj birikmiş ki hızlıca okurken senin msjı okuyunca memişini gördüm diye panik oldum birdenmemişlerim görünüyormu diye :))
Ayyy o madalya hayirli, ugurlu olsun. Nasil kazandin tatik ver :))
Jelesec botoks resmini gondersen ya ozelden merak ettim. :))
Bu arada mart geldi ve beygir gibi haspsrmaya basladim yeniden. Burnum duscek korkusu bir yana, az once sag gozum saniyelik disari cikti, odayi turlayip yerine geldi. Oyle beter hapsrma
özel mesaj yolu ile oy toplayarak gelmedi bu madalya tamamen kk hatunlarının takdiri balık kategorisinde hamsi tava yaparak birinci oldum alın teriyle kazandım aha aha aha aha aha
oy çok geçmiş olsun Kış ayları Dikkat et kendine
ne Zaman nerde yaz eğer ayarlarsam gelirim be niye gelmeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?