• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hatunum bana diyodun sonra başımıN etini yeme diye,sen şimdiden başlamışsın birilerinin etini yemeye:KK70:seni o zaman endodan sonra düşünemiyorum:-)dur no panik:))

ahhahahha he kız seni çok korkuttum gördüm bu endolu uzaylıları diye :KK70:

sus sus uygulama uygulama aldık odaya dedim bak ne diyorsun önceden tavsiye etmiyordun şimdi ok diyonmu :KK70: bu evet diyor başladım oradada dr ye buna kaş ne olur göz ne olur dr dedi normal ajanda ile geziyordu :oops:

ahahhahha bero koptum arama motoruna yazdın haaa:KK70:ay sabah sabah sesle güldüm :KK70: hahahha he valla üstüne para verdi :p

he sende yaptır gaza gel sonuçtan:KK59: sen bir dokundur o yüze öldürüürm seni gördüğüm en güzel yüzlerdensin hele haykodan sonra bana nasıl iyi geldin:KK70:

he bil anam öyle gel ol sonra başımızın etini yeme bak neyse onu yazıyoruz yalan yok hayko ve travesti gibi dolaşacan:KK70:

para al uygulama danışmanlık ücreti ayyy bu sardunya hep araştırmacı :KK59: dr olur yakında :KK24:
Uygulamayı yakaladım artık kaçırmam..inini dibini herbişeycikleri sorucam..:))

Canınız sağ olsun bacım..:))

arzum77 arzum77 ay resim görünmüyor mu? Takip ettiklerim förüntülesin dedim. Nasıl yapsam ki.
Albüm ayarlarına bak. Büyük ihtimal o ayardan dolayı göremiyoruz. Ben seni izliyorum sende beni. Olmadı fotoları kaydet,albümü sil. Tekrar yeni bir albüm yap takip ettiklerim ayarlayarak ;) En kolayı o .

aman iyi bari bi kaç arakadaş telde rahatlattı dr de şimdi yazmış korkmayın dağılır diye; çok dışardan belli değil elime gelen bir yer mercimek kadar işte ilk deneyimim bunlar panic olmam ondan:))) sağol aydınlattığın için:KK19:
Evet,ele gelir dışarıdan belli olmaz. Benim bir birbuçuk sene geçmemişti o. İşte yag dolgusunda olmadı o durum daha iyi ;)

Back