- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
bildirim gelmemiş sanırım onunla ilgili ayarım kapalıKüstüm bir kere bana bir Botoks ısmarlarsan olur yemeksepetinden yemekte olabilir
anammm botox diyo yemek diyo piyango çıkarsa neden olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bildirim gelmemiş sanırım onunla ilgili ayarım kapalıKüstüm bir kere bana bir Botoks ısmarlarsan olur yemeksepetinden yemekte olabilir
Yarasın be Gül'üm afiyet bal şeker olsunhep dedim pis yerim
Hatunum bana diyodun sonra başımıN etini yeme diye,sen şimdiden başlamışsın birilerinin etini yemeyeseni o zaman endodan sonra düşünemiyorumdur no panik:))
bildirim gelmemiş sanırım onunla ilgili ayarım kapalı
anammm botox diyo yemek diyo piyango çıkarsa neden olmasın
kız fotoğraflarda yarımcım bir şeysin diğer yarın nerde ben seni iri bir şey sanıyordumhep dedim pis yerim
Uygulamayı yakaladım artık kaçırmam..inini dibini herbişeycikleri sorucam..:))ahahhahha bero koptum arama motoruna yazdın haaaay sabah sabah sesle güldüm hahahha he valla üstüne para verdi
he sende yaptır gaza gel sonuçtan sen bir dokundur o yüze öldürüürm seni gördüğüm en güzel yüzlerdensin hele haykodan sonra bana nasıl iyi geldin
he bil anam öyle gel ol sonra başımızın etini yeme bak neyse onu yazıyoruz yalan yok hayko ve travesti gibi dolaşacan
para al uygulama danışmanlık ücreti ayyy bu sardunya hep araştırmacı dr olur yakında
çocuk tv ye bakıyor anne hani bizim püskevitimiz diyor alamıyoruz yavrum diyorum ahh ahhsenle ben en fakiriyiz bu grubun bu zuzu zengin gönlüde zengin haberin olsun
Albüm ayarlarına bak. Büyük ihtimal o ayardan dolayı göremiyoruz. Ben seni izliyorum sende beni. Olmadı fotoları kaydet,albümü sil. Tekrar yeni bir albüm yap takip ettiklerim ayarlayarak En kolayı o .arzum77 ay resim görünmüyor mu? Takip ettiklerim förüntülesin dedim. Nasıl yapsam ki.
oy gurbani lo adresi ver kargo yapım ben kuzuma senden iyi durumum o kadar ölmedikçocuk tv ye bakıyor anne hani bizim püskevitimiz diyor alamıyoruz yavrum diyorum ahh ahh
Göndereyim hemençocuk tv ye bakıyor anne hani bizim püskevitimiz diyor alamıyoruz yavrum diyorum ahh ahh
Evet,ele gelir dışarıdan belli olmaz. Benim bir birbuçuk sene geçmemişti o. İşte yag dolgusunda olmadı o durum daha iyiaman iyi bari bi kaç arakadaş telde rahatlattı dr de şimdi yazmış korkmayın dağılır diye; çok dışardan belli değil elime gelen bir yer mercimek kadar işte ilk deneyimim bunlar panic olmam ondan:))) sağol aydınlattığın için
kız fotoğraflarda yarımcım bir şeysin diğer yarın nerde ben seni iri bir şey sanıyordum
Yiyip yiyip şişmeyenlerden en gıcık olduğum metabolizma şeklikız fotoğraflarda yarımcım bir şeysin diğer yarın nerde ben seni iri bir şey sanıyordum
oy gurbani lo adresi ver kargo yapım ben kuzuma senden iyi durumum o kadar ölmedik
parasını gönderin ben alırım IBAN tr 086....837382928 00687Göndereyim hemen
Shoplumu yoksa face'im yoklo sanada kargo ne istiyon yaz özele facede ince görünüyomm
Yok öyle olmaz sen gidip estetik olursun elimle teslim edeyim bariparasını gönderin ben alırım IBAN tr 086....837382928 00687
Yiyip yiyip şişmeyenlerden en gıcık olduğum metabolizma şekli
ben geçen sene kilo alıcam diye uğraşıp beş ayda 3 keloyu zor almıştım nerden aldım niye aldım ahh ah çok pişmanımYiyip yiyip şişmeyenlerden en gıcık olduğum metabolizma şekli
Shoplumu yoksa face'im yok
Hiçte bile senin yanında havam söndü be :))hadi leeennn yanımda inceciktin birde giymiş uzun topuklu ben spor ayakkabı hahhahah yanında yardımcısı gibi gezindim