Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Canın saolsun ne olacak bizim hatun yemek yapmayı çok seviyor senin öğünleride çıkarırız arada :) yemek yapmayı sevmese daha hayırlı olurdu sanırım :26:
ay çok pardon sazan gibi atladım bende sen listeyi yap hazırla hatta yapar ameliyat sonrası bana kargo yaparsın eeeee arkadaş değilmiyiz şeker

Son düzenleme:
Canın saolsun ne olacak bizim hatun yemek yapmayı çok seviyor senin öğünleride çıkarırız arada :) yemek yapmayı sevmese daha hayırlı olurdu sanırım :26:

bak duy duy ogltkne hanım mertliğe bak aferin kız sana yağmasan da gürle sen 1.ay kargo yap bana hazır diyet menüleri kargo parasını ogltkne nin şirketi öder

selam güzellerrrrr yarin bayram simdiden bayraminizi kutlarlarim öpem bacularrrrrrr

Güzel seksü arkadaşlarım

hepinize sağlıklı huzurlu ve sevgi dolu bir bayram dilerim

Güzeller,bu durumda topiğin anneannesi ben mi oluyorum yani? 35 ler,18 ler,33 ler...Epiniz elimi öpeceksiniz eerkeze mendil arası harçlık verecem o zaman Bayram misafirlerime yaprak sarmam,kıymalı,sosisli börek çeşitlerim,cevizli izci tatlım,bir de pekmezli karanfilli üzeri kaymaklı kabak tatlım var.Çok aç olana sofra açar yapıp buzluğa attığım köftelerden yanına da bademli pilav verebilirim

İşte bu sabahtan beri hazırladığım bayram mönüsü budur.Hepinizin bayramını kutluyor,tek tek öpüyorum yanacıklarınızdan.

bebem senle ben en yaşlısı oluyoruz bu tayfanın ben senin bayram menün de izci tatlısını merak ettim yaz tarifi de kolay ise yapalım

benim bayram menüm, yaprak sarma (hazır aslı börekten süper oluyor) kavurma pilav ayran, kuru yemiş çeşitleri peynirli su böreği(aslı börekten) ya nasıl doğrucuyum bak ben yaptım demiyorum tatlı karar veremedim benimki şekerpare yap onu güzel yapıyorsun diyor amma ben daha karar veremedim.Gerçi çok gelen olmuyor bana kardeşler birde komşular, 3 çiftte bekarlıktan beri arkadaşlar eşleriyle;nldglpd yaz tarifi bak gelir senin evden alırım yaptığını yoksa

Son düzenleme:
aslında kaymaklı incir tatlısı diyorum bende çok severim of kararsızım

nlglpd,mendil arası harçlık mı ? ne kadar koyacaksın mani ona göre 2.oğlan ben gelelim el öpmeye:))))))))))))

Son düzenleme:
Selam dünyanın en güzel kızları :)

Bayramınız kutlu mutlu olsun, sevdiklerinizle nice güzel bayramlarınız olsun. bende menü yok :) yaş küçük olunca ziyarete gelen yok, biz gidiyoruz :))) o yüzden bu gün off günüm..Kahvaltıda annemdeydim, akşam yemeğine de k.validemdeyim. Masa kurma hazırlama telaşı bile yok. İhoytt yaşasın bayramlarrrr...

banda gel bebem ya bakma bende alırım yaparım biz yeriz bizde anneye takıldımı tüm gün orada yeme içme zatenanam seninde el kıça yapışmasın bi el at masa hazırlanırken

Bak şimdi minik kuşum yazıyorum.

Cevizli izci tatlısı:125 gr katıyağ
125 gr tereyağ
2 çorba kaşığı sıvıyağ
2 yemek kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu (paking pow.)
alabildiği kadar un.
150 gr ceviz yeterli oluyor

Şerbeti: 3 bardak şeker,3.5 bardak su kaynatılıp içine 1 limon sıkılacak.

Hamuru yoğur avucunun içine sığacak kadar parçalar koparıp yassılaştır.İçine çekilmiş ceviz koy kapatıp ters çevir.170 derecede pişir.Üzerine bir şey sürülmüyor.Sıcak fırından çıkarçıkmaz üzerine ılık hatta soğumuş da olabilir şerbetini yedire yedire dök.Affiyet olsun bebeem

aslında kaymaklı incir tatlısı diyorum bende çok severim of kararsızım

nlglpd,mendil arası harçlık mı ? ne kadar koyacaksın mani ona göre 2.oğlan ben gelelim el öpmeye:))))))))))))

İpek mendil arası 5 tl.Bak piyasada çok zor bulunuyor ona göre:) Bence taksi parana yazık 2 mendil 10 tl yapar hadi senin büyük oğlana da versem etti 15 tl.Bacım gidiş dönüş taksi paranı bulmaz karar senin

bu ne ya 2.paket katı yağ 2 çay bardağı sıvı yağ dinamit koy altıma patlat daha iyi

İpek mendil arası 5 tl.Bak piyasada çok zor bulunuyor ona göre:) Bence taksi parana yazık 2 mendil 10 tl yapar hadi senin büyük oğlana da versem etti 15 tl.Bacım gidiş dönüş taksi paranı bulmaz karar senin

Sen; ataşehirde koskoca doç.kamyon doktorun oturduğu sitede otur her ay bi yerini gerdir dünya para ver... bayram harçlığı 5.tl.ver yok anam yok boşuna dememişler zenginler cimri olur diye

Son düzenleme:
bu ne ya 2.paket katı yağ 2 çay bardağı sıvı yağ dinamit koy altıma patlat daha iyi

ne 2 paketi ? 125+125=250 gr eder jelesec cim.o da bir paket e tekamül eder canikom 2 yemek kaşığı yumuşak olsun diye de sıvıyağ.Aslında tarifinde 1 paket katı yağ demiş ama lezzetli olsun diye ben yarı yarıya tereyağ ve sanayağ koyuyorum şekerim.

Sen bilirsin datlum karar senin demiştim

canımın içi ben senin kadar iradeli değilim bak yemedin bu yağlı tatlıyı sütlaç yedin ben yapar tepsiyi bitiririm 250 gr.bir paket yapar doğru matematik zayıf bende

sen mendilleri parayı saklı tut ameliyat sabahı ben alırım nasılsa geleceğim o tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…