Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kız neresi pinti yemek ısmarlamış ya bi yemek kaç para anam hemde sana iştahın yerinde maşallah batırmışsındır beroyu ama tatlısız yemek ısmarlamak olmaz bak burada haklısın

Tatlisiz yemek olur mu jelo. Diyor ki midemde yer kalmadi ama bilmiyor ki benim mide onunkinin iki kati.
Bu luckye karsi nedense bana pinti desede , dondurma alasim var :)

Biliyorsun diyetteyim simdi alicam diyorsun.

Bu luckye karsi nedense bana pinti desede , dondurma

alasim var :)

ahahhah sana pinti diyene sen dondurma ile cevap ver boşver berom iyiilk hep kazanır A AklinYolu1 bilmese de binti dese de allah bilir

Seni estetiklere bogacagim

estetiğe karşıyım ben doğal olacak kadın dediğin hadi çok gerekli ise bi iki dokunuş tamam dır ha sen beni yemeğe boğ,gezmeye bog rakı balığa boğ

Tatlisiz yemek olur mu jelo. Diyor ki midemde yer kalmadi ama bilmiyor ki benim mide onunkinin iki kati.

Biliyorsun diyetteyim simdi alicam diyorsun.

olmaz helede ben yemek sonrası şekerim düşüyor tatlı istiyom ahhahaha yemek ısmarlayan birinden de bunu duymak hoş olmamış miden de yer kalmadı ne be midemi ne biliyor

Ben sert kadinim ne oyle dondurma , tatli yiyeceksen aci biber yiyeceksin

Biberi sen ye tatlim.

Ben de yemekten sonra tatli duskunlugu var. Yemekten degil tatlidan aldim zaten.

--------------------------------------------------------
Kizlar sut kaynatiyorum yogurt yapicam.

Beratti merkur gerilemesi bugun sonra eriyor. Diyete baslayacaksan carsamba gunu basla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…