Aaaa Simdi anladimsana demiş pintiyi yahu A AklinYolu1 besle kargayı oysun gözünü bana ısmarlasaydın ben senin k.k da kral ilan ederdim pinti değil
Aaaa Simdi anladimkustum ona Jelesec bund an Boyle en iyi kanji sim Boyle bilinsin
eli bol beybi yaaa sen cansın cannn alıp valizi geleceğim yanına yaz tatili beleş senden berom
Kiz bavul bile yapma , Ben ne gune duruyorum burda
Bu luckye karsi nedense bana pinti desede , dondurma alasim var :)Aman jelo gicikberatti ya . Bir pinti ki sorma. Hepsini ismarladi. Hediyemi verdi. Dondurma almam dedi. Bak iste . Dondurmayi alip otekileri almasaydin dimi.
Seni estetiklere bogacagimseçtim seni ilan ettim k.k nınnn en gönlü güzeli, cömerti sensin
kız neresi pinti yemek ısmarlamış ya bi yemek kaç para anamhemde sana iştahın yerinde maşallah batırmışsındır beroyu ama tatlısız yemek ısmarlamak olmaz bak burada haklısın
Bu luckye karsi nedense bana pinti desede , dondurma alasim var :)
Bu luckye karsi nedense bana pinti desede , dondurma
alasim var :)
Seni estetiklere bogacagim
Tatlisiz yemek olur mu jelo. Diyor ki midemde yer kalmadi ama bilmiyor ki benim mide onunkinin iki kati.
Biliyorsun diyetteyim simdi alicam diyorsun.
Ben sert kadinimne oyle dondurma , tatli yiyeceksen aci biber yiyeceksin
Ben sert kadinimne oyle dondurma , tatli yiyeceksen aci biber yiyeceksin
ahahhah sana pinti diyene sen dondurma ile cevap ver boşver beromiyiilk hep kazanır A AklinYolu1 bilmese de binti dese de allah bilir
estetiğe karşıyım ben doğal olacak kadın dediğin hadi çok gerekli ise bi iki dokunuş tamam dırha sen beni yemeğe boğ,gezmeye bog rakı balığa boğ
olmaz helede ben yemek sonrası şekerim düşüyor tatlı istiyomahhahaha yemek ısmarlayan birinden de bunu duymak hoş olmamış miden de yer kalmadı ne be midemi ne biliyor
Kiz ciddi mi gene mi basliyamiycaz
Merkur falan ne zaman baslayacagi z?Kiz ciddi mi gene mi basliyamiycaz
Merkur falan ne zaman baslayacagi z?
Aslinda bugun sona eriyor ama Pazartesi baslamak icin iyi degil. Ben azaltmalari yaptim. Tam olarak Carsamba baslayayim ki kalici olsun. Gezegenlerden yardim almak lazim.
Merkur bugun bitiyor tam olarak. Dun baktim.
Merkur falan ne zaman baslayacagi z?
ahahhaha sende bende bitmez bahane
En begendim in Yazin :)))
ahahhaha sende bende bitmez bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?