Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhaha tavuk çorbası zaten hastaya şifadır he karabiberli limonlu:)))))))Ah canim kiyamam nasil da dusunur beni bencede resim at dietteyiz sonucta, Bol kremali tavuk corbasi olsun lutfen sanada gecmis olsun , istedigimiz bi yemek varsa Bende Sana atayim
Fisini onumuzdeki yillarda degistirirse esim basliyacagim hayirlisiyla :) kirildi demistim ya :) duzeleyim basliyacagim canim hemen . Zaten gunde 10-15 dk yapiyorsun . Kaslari calistirip inceltiyor . Ise yararsa yollarim Sanabero sen şu zayıflama aletinle ne yaptın başladın mı varmı sonuç şu titreyen hani:)
ne meraklıymışsın titremeyebero sen şu zayıflama aletinle ne yaptın başladın mı varmı sonuç şu titreyen hani:)
ne meraklıymışsın titremeye
dur what's aptan çorba yapıp atayımahahhah manyak yaaa senden öğrendim titremeyii ölüyom be hastayım eve kapandım yatak da k.k takılıyom gelde bak ablana sonra aran den jelo abla don getir çiklet getir getirmem
ah
ahhaha tavuk çorbası zaten hastaya şifadır he karabiberli limonlu:)))))))
ahahhaha bana şimdi arkadaşlar whatsupdan uazak olanlar davetiye atıyor sünnet, evlenme merasimi altın çekip atıyorum bende geldim aha da altınım bizim de o hesap senle yemekler whatsupdan
hahaha iyiymis , Bende sana bol sifirli bikac cek yazip atayim estetiklerin icin , digerlerininden fayda yok sanaah
ahhaha tavuk çorbası zaten hastaya şifadır he karabiberli limonlu:)))))))
ahahhaha bana şimdi arkadaşlar whatsupdan uazak olanlar davetiye atıyor sünnet, evlenme merasimi altın çekip atıyorum bende geldim aha da altınım bizim de o hesap senle yemekler whatsupdan
dur what's aptan çorsao yapıp atayım
hahaha iyiymis , Bende sana bol sifirli bikac cek yazip atayim estetiklerin icin , digerlerininden fayda yok sana
Canim bu cok guzel titretiyor ama , muptelasi oluyorsunne meraklıymışsın titremeye
At canim , kahvalti etmemistim henuz , ustune pull biber , Bol lemon lutfen :)dur what's aptan çorba yapıp atayım
manyak aynısını yaparım sana içerde
çok ayıp çokkCanim bu cok guzel titretiyor ama , muptelasi oluyorsun
kızım içeri diyip durma katilmiyim ben
bilmediği de yok heehahhahahha kız pembe oda varmış orada titren üzülme eşlere serbestmiş
bilmediği de yok hee
hazır girince içeri kafa dinlemek varken sendeee
Nesi ayip ayol spor aleti bu sporun ayibi olmazçok ayıp çokk
iki bölge lipo şeyi gitti gitti gitti gitti gitti gittisen gerçeğini de verin o çekin var sende o potansiyel diyim