• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ah
Ah canim kiyamam nasil da dusunur beni :KK19:bencede resim at dietteyiz sonucta, Bol kremali tavuk corbasi olsun lutfen :psanada gecmis olsun , istedigimiz bi yemek varsa Bende Sana atayim:p
ahhaha tavuk çorbası zaten hastaya şifadır he karabiberli limonlu:)))))))

ahahhaha bana şimdi arkadaşlar whatsupdan uazak olanlar davetiye atıyor sünnet, evlenme merasimi altın çekip atıyorum bende geldim aha da altınım:p:KK70: bizim de o hesap senle yemekler whatsupdan :p

bero sen şu zayıflama aletinle ne yaptın başladın mı varmı sonuç şu titreyen hani:)
Fisini onumuzdeki yillarda degistirirse esim basliyacagim hayirlisiyla :) kirildi demistim ya :) duzeleyim basliyacagim canim hemen . Zaten gunde 10-15 dk yapiyorsun . Kaslari calistirip inceltiyor . Ise yararsa yollarim Sana :KK45:

:KK45::KK45:
ah

ahahhaha bana şimdi arkadaşlar whatsupdan uazak olanlar davetiye atıyor sünnet, evlenme merasimi altın çekip atıyorum bende geldim aha da altınım:p:KK70: bizim de o hesap senle yemekler whatsupdan :p
ah

hahaha iyiymis , Bende sana bol sifirli bikac cek yazip atayim estetiklerin icin , digerlerininden fayda yok sana:KK45:

Canim bu cok guzel titretiyor ama , muptelasi oluyorsun:KK70:
jelo nun bahsettigi titreşim farklı :D
At canim , kahvalti etmemistim henuz , ustune pull biber , Bol lemon lutfen :)
images.jpg

Back